100 ezer dollárt ajánlott fel az EOS a fejlesztőknek, hogy elérhető legyen a hardver tárca támogatás

Az EOS mögött álló egyik csapat, a Cypherglass 100 ezer dollárt ajánlott fel azoknak a fejlesztőknek, akik segítenek kidolgozni a Trezor és Ledger tárcákhoz a támogatást.

100 ezer dollár az EOS-tól

A Steemiten és a Youtubeon megjelent felhívás szerint az EOS egyik csapata 100 ezer dolláros díjat tűzött ki a fejlesztőknek. Céljuk, hogy létrejöhessen az újonnan kibocsátott érme hardver tárca támogatása. A pénzjutalmat két részre osztották – 50-50 ezer dollár jár a Ledger és a Trezor applikáció fejlesztéséért. Jelenleg ugyanis nem elérhető még a hardver tárca támogatás az EOS-ra, így a felhasználók nem tudják a biztonságos módon tárolni az érméiket.

A jelentkezéshez a bounty@cypherglass.com email címre kell egy üzenetet küldeni, mely után a Cypherglass csapata elküldi a részvételhez szükséges információkat. A kész applikációkat szintén ugyan erre a címre várják, melyet a csapat a beküldés után gondosan átnéz majd. Természetesen a végső döntés a Ledger és a Trezor kezében van. A jutalom akkor jár, ha ez a két csapat is elfogadja a beadott programot.

Az EOS egy évig tartó ICO-ja során közel 4 milliárd dollár értékű forrást tudott összegyűjteni. Bár a token kibocsátás nem volt zökkenő mentes, mégis a legnagyobb ICO-vá nőtte ki magát a világon.

 


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🤤 Dögös csajok és pasik (ritkán): https://www.instagram.com/bitcoin_bazis/
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.