ERC20-ról BRC20-ra: Miért akar a 99Bitcoins átállni a Bitcoin hálózatra?

A 99Bitcoins a legjelentősebb kripto projektek egyike jelenleg. Több okból kifolyólag is – az első és legfontosabb, hogy az első Learn-To-Earn (L2E) projektet kínálja a kripto szférában. Azt is fontos megemlíteni, hogy a 99Bitcoins a jövőben az első BRC-20 tokenek egyike lesz, és közvetlenül a Bitcoin ökoszisztémában fog futni.

BRC-20 tokenként futó projekt

Ahogy befejeződik az előértékesítés, és a projekt élesben elindul, a 99Bitcoins ERC-20 tokenként kezdi meg működését az Ethereum hálózaton. Az ETH lánc olyan előnyöket biztosít a projekt számára, mint a fejlett intelligens szerződések vagy a legjobb biztonsági protokollok a térben.

A csapat azért döntött az Ethereum hálózat mellett, mert az már egy bevált megoldás a decentralizált alkalmazásokhoz (dApp-ok). A hálózat birtokolja a legnagyobb piaci részesedést és kitettséget a Bitcoinon kívül, az alternatív láncok közül tehát ez a legjobban hozzáférhető.

Miután megtörtént a bevezetés, a csapat azonnal elkezd dolgozni a 99Bitcoins Bitcoin hálózatra migrálásán, és átviszi a tokent a BRC-20 szabványra. Amennyiben ez megtörténik, az elsők között lesz, akik ezt meglépték, ezzel izgalmas új lehetőségek elé nézhet, hiszen a BRC-20 a leggyorsabban növekvő layerek egyike.

A 99Bitcoins terve, hogy az Ordinals protokoll segítségével hidalja át a tokent a BRC-20 szabványra, amivel egyedülálló előnyökhöz juthat. Ezek nagy része a hálózatra jellemző tulajdonságokból és a BRC-20 modellből származik.

A bővítés előnyei többek között a kizárólag a BTC hálózat által kínált mértékű biztonság, a megnövekedett stabilitás és a megváltozhatatlanság, valamint egy új, izgalmas ökoszisztéma.

Az sem elhanyagolható, hogy a Bitcoin kiterjedt és régóta fennálló közösségi és kulturális értékkel rendelkezik.

99Bitcoins előértékesítés

Mielőtt azonban az érme átléphetne a Bitcoin hálózatra, sikeresen le kell zárnia az előértékesítését. Az előértékesítés során már közel 2 millió dollár gyűlt össze, a 99BTC tokenek darabja jelenleg 0,00107 dollárba kerül.

A tokeneket ETH, USDT vagy BNB tokenek, fiat valuták esetében pedig bank- és hitelkártyákkal lehet megvásárolni.

A 99Bitcoins a BTC 2013-as indulása óta teszi egyszerűbbé a kriptok működésének megértését. A platform nagy sikerrel, egyszerűen, közérthetően magyarázza a blokklánc fogalmait, oktatóanyagaiból több százezer befektető tanult már.

A 99Bitcoins már több mint egy évtizede azon munkálkodik, hogy a tömegek számára is könnyen érthetővé tegye a kriptovaluták világát. Ennek hála nemcsak a kriptovaluta rajongók elismerését vívta ki, de az iparágon belül is nevet szerzett magának.

Ahogy azt már korábban is említettük, az előértékesítés még csak nemrégiben indult, de máris közelít a 2 millió dolláros mérföldkőhöz. Ahogy haladunk előre az előértékesítésben, úgy fog emelkedni a token ára is, így a legjobb döntés az, ha korán vásárolsz.

A 99BTC vásárlás mellett szól az is, hogy érméidet letétbe helyezheted, és passzív jutalmakban részesülhetsz. A legjelentősebb értékesítési pont azonban a közelgő learn-to-earn platform megjelenése. Ezzel a felhasználók jobban megismerhetik a kriptovalutákat, cserébe pedig jutalmakban részesülhetnek.

Az oldal számos útmutatóval, videóval és oktatóanyaggal várja az újoncokat, akik ráadásul pénzt is kereshetnek azáltal, hogy tanulnak a kriptovalutákról. Egyre kedveltebbek azok az érmék, amelyek gyakorlati felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, és valamilyen módon jutalmazzák a tulajdonosokat.

Mindezek alapján azt gondoljuk, hogy a 99Bitcoins hatalmas növekedés elé nézhet, és ez lehet az egyik legjobb előértékesítés 2024-ben.

Csatlakozz te is, amíg még kedvezményes áron teheted meg!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**