Érkezik a Bitcoin Kebab, melyben Inlockról és kriptopiaci helyzetről beszélgetünk

Újabb hétfő, újabb epizód. Ismét itt van a BitcoinBázis podcastje, a Bitcoin Kebab. A műsor házigazdája, Stier Kata ezen a héten a már-már törzsvendégnek számító Csabai Csabával fog beszélgetni. 

Természetesen az új adás legfontosabb témája a közismert magyar kriptós platform, az Inlock lesz, mellyel kapcsolatban tiszta vizet önt a pohárba Csaba. Megosztja a kedves Hallgatókkal az Inlock jelenlegi helyzetét, a helyreállítási tervet és persze szó lesz az ügyfelekről is. A beszélgetés alatt az FTX összeomlása, az aktuális kriptopiaci témák is fókuszba kerülnek, mint például a SEC által indított vizsgálatok, a szabályozási kérdések, a Binance kriptotőzsde, a kriptovaluták jövője, a decentralizáció, illetve a stabilcoinok.

Ha ti sem maradnátok le egy rendkívül érdekes és hasznos információkkal szolgáló adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])