Észak-Amerikai Bitcoin Konferencia: idén Miamiban gyűlnek össze a bitcoin szakértők

Az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencia idén Miamiban kerül megrendezésre a napokban, január 17-18 között.

A bitcoin szakértők Miamiban gyűlnek össze

A kriptopénzes közösség folyamatosan együtt dolgozik a bitcoin használat népszerűsítésének előre lendítése érdekében. A cél elérése érdekében gyakran rendeznek eseményeket a világ minden táján.

Az idei amerikai bitcoin konferencia előadói

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencia, amely már az egyik legnagyobb kriptopénzes eseménnyé nőtte ki magát.

Az idei évben is számos neves bitcoin és blokklánc technológiai szakértő tart előadást a rendezvényen:

  • Roger Ver nevéhez számos bitcoin projekt fűződik, már több mint egy millió dollárt fektetett be olyan feltörekvő bitcoin startupokba, mint a Kraken, a Ripple vagy a BitPay.
  • Charlie Shrem, korábban a BitInstant és a Bitcoin Foundation alapítója, a kripto fizetési rendszerek szakértője. A Silk Road online fekete piac kapcsán két év börtön büntetést kapott, tavaly nyáron szabadult.
  • Jeff Garzik, a BitPay vezető fejlesztője. A Bloq okos szerződésekkel foglalkozó platform atyja.
  • Reggie Middleton, a Boom Blust fintech blog írója.
  • Valery Vavilov, a BitFury blokklánc megoldásokat nyújtó cég ügyvezető igazgatója. A BitFury legutóbb Grúziában kötött partner megállapodást a kormánnyal, amiről mi is írtunk.
  • Andrew Filipowski lengyel származású techipari befektető.

Bitcoin konferenciák célja

Moe Levin, az esemény szervezője így nyilatkozott korábban:

“Az Észak-Amerikai Bitcoin Konferencia azért jött létre, hogy elősegítse a megvalósítható innováció és technológia következő lépcsőjét amit a felhasználók már ma elkezdhetnek használni. Aprólékosan választottuk ki az előadókat, hogy bemutassák a legújabb termékeiket és az újonnan kifejlesztett technológiájukat.”

A blokklánc és kriptopénzek technológiája mellett a rendezvény a befektetésekre és szabályozásra is fókuszál majd.

Az Észak Amerikai Bitcoin Konferencia és az ehhez hasonló rendezvények kulcsfontosságúak a bitcoin és más digitális pénzek iránti érdeklődés felkeltésében. Egyre több a részvevő ezeken az eseményeken, mind a privát szféra, mind a különböző állami szervek oldaláról, hiszen ez egy remek lehetőség, hogy a kriptopénz iparág bennfenteseivel beszélgethessen akárki és még több információt gyűjtsön össze a technológiáról.