A Bitcoin, az Ethereum és a Solana ETF-ek központi szerepet tölthetnek be a közelgő bikapiacon

A Bitcoin, az Ethereum és a Solana három kiemelkedő kriptovaluta-ökoszisztéma, melyek tokenizált ETF-jei óriási szereppel rendelkező befektetési eszközök lehetnek. Mindeközben a kisebb altcoinok közül érdemes kiemelni az ETFSwap-ot (ETFS) bikás rallyját, mely rendkívül alulértékelt áron, 0,01831 dolláros ICO-t kínál a korai befektetők számára.

A Bitcoin, az Ethereum és a Solana ETF-ek beindíthatják a bikapiacot

A Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC), az Ethereum ETH Price ETH Price (ETH) és a Solana SOL Price SOL Price (SOL) ETF-ek bevezetése a következő hónapokban indíthatják be igazán a kriptovaluták bikapiacát. A legnépszerűbb iparági elemzők szerint ezek az eszközök szélesebb hozzáférést kínálnak majd a legnépszerűbb DeFi-platformokhoz, beleértve az ETFSwap-ot (ETFS) is, annak érdekében, hogy bőséges likviditás és kiemelkedő nettó beáramlás érje el a piacot.

Az azonnali Bitcoin ETF-ek 2024 januárjában indultak el, és azonnal óriási sikert arattak, egyből egy pre-halving rally-t okozva a piacon. Ezzel bikás precedenst teremtve majd az Ethereum- és Solana-ETF-ek számára, amik a jövőben várhatóan elindulnak.

A Bitcoin, az Ethereum és a Solana ETF-ek felhívják a legnagyobb Web2-vállalatok és legismertebb alapkezelők figyelmét arra, hogy igenis érdemes decentralizált pénzügyi termékekbe befektetni, mint például az ETFSwap-ba (ETFS) is.

Az ETFSwap (ETFS) 500-szoros volumenhez vezethet a Bitcoin-, Ethereum- és Solana ETF-ekkel

A hihetetlenül népszerű ICO során az ETFS tokenek 0,01831 dolláros áron forognak, a platform pedig 500-szoros növekedésre lehet képes a közelgő bikapiacon, mivel az elemzők szerint a Bitcoin-, Ethereum- és Solana-ETF-ek beáramlása itt csapódhat le. Ismerd meg jobban a projektet!

Az ETFSwap (ETFS) okosszerződések révén biztosítja az ETF-ek kereskedését többcélú DeFi-kereskedési platformján, ahol többek között elérhető a Bitcoin ETF, számos kötvény, különböző árucikkek és az ETF-ek tőkeáttételes kereskedése. Az ETFSwap (ETFS) azon néhány decentralizált kereskedési platform közé tartozik, mely az iparági elemzők szerint listázni fogják az azonnali Ethereum- és azonnali Solana ETF-et is.

A rendkívüli jövedelemteremtő lehetőségeket kínáló platform biztosítja a zavartalan, akár 100-szoros tőkeáttételes kereskedését is tokenizált ETF-jein, beleértve a Bitcoin-t, az Ethereumot és a Solana-t. Ezek akár 50 000%-os növekedést is generálhatnak, mivel az ETFSwap (ETFS) AI-vezérelt kereskedési eszközei és stratégiái lehetővé teszik a hihetetlenül nyereséges kereskedést a leginkább felkészült kereskedők számára.

A magas jövedelemteremtő képességgel rendelkező DeFi-platform tokenizált ETF-ekkel és láncon belüli kereskedéssel várja felhasználóit. A yield farming és a staking olyan funkciók azonban, melyek garantált hozammal rendelkeznek. A passzív jövedelem mértéke pedig akár várhatóan 87%-os is lehet évente.

Az ETFSwap (ETFS) célja a kereskedők és a befektetők jövedelmezőségi potenciálját skálázni, mivel a platform rendkívül felhasználóbarát és több kereskedési pozíció zökkenőmentes futtatását teszi lehetővé. Ebben a decentralizált módban egyszerre kereskedhető a Bitcoin-, az Ethereum és a Solana ETF-je is.

A CyberScope globális biztonsági cég visszajelzése alapján a platform mentes a támadásoktól és nincs sebezhetőségi pontja, okosszerződéseit mind egy szálig auditálták. A KYC-azonosítást nem igénylő tőzsde privát kereskedési élményt nyújt minden befektető számára, hogy jövedelmezőségét maximalizálhassa. Az ETFSwap (ETFS) tervei szerint 2025-ben érkezhet a platform saját ETF-je is, mely a tokenizált ETF-kínálat következő nagy csillaga lehet a Bitcoin-, Ethereum- és Solana ETF-ek mellett.

Következtetés

A jelenlegi fázisban az ETFS token rendkívül alulértékelt, a vírusként terjedő ICO-ban ára 0,01831 dollár. Az eszközben rejlő potenciál megkérdőjelezhetetlen, rendelkezik azon képességekkel, hogy számos kripto-milliomost teremtsen. Ehhez azonban a piacot el kell indítania az ETF-eknek, melyek közül a Bitcoin már óriási sikereket ért el.

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***