A mémcoinok elveszíthetik dominanciájukat, miközben egy új szereplő jelent meg a piacon

A népszerű mémcoinok közül érdemes kiemelni a Dogecoin-t (DOGE), a Pepe-t (PEPE), a Shiba Inu-t (SHIB), a Floki-t (FLOKI) és a Dogwifhat-ot (WIF), melyek az elmúlt kát hónapban jelentős értékcsökkenésen mentek keresztül. A medvés letörés és a korrekció közepette dominanciájuk csökkent, ugyanakkor egy új szereplő, az ETFSwap (ETFS) új lehetőséget kínál a befektetők számára.

Az ETFSwap izgalmas előnyöket kínál a DeFi-térben

Az ETFSwap (ETFS) egy vezető kriptovaluta-ETF kereskedési platform, mely az Ethereum blokkláncán épült, és célja a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektor forradalmasítása. Az innovatív platform ezt úgy kívánja elérni, hogy integrálja a hagyományos pénzügyi piacot a DeFi-térbe, ezzel lehetővé téve a befektetők számára, hogy kriptovaluta-alapú és tokenizált kereskedési alapokkal (ETF-ekkel) kereskedjenek, melyek mögött valós értékpapírok állnak.

A bőséges tőkeáttételt biztosító kereskedési platform büszke arra, hogy népszerűbb alternatívát kínál, mint riválisai. A befektetők számára akár 10-szeres tőkeáttétel is lehetséges, ugyanakkor az ETFS-sel ez 50-szeresre növelhető.

A kriptovaluta-befektetők az ETFSwap (ETFS) platformján úgy kereskedhetnek, ha hozzáadják eszközeiket a rendelkezésre álló ETF-készletekhez. Az egyes pool-ok kereskedési volumenének a növekedésével a kereskedési díjakból származó hozam is nő, a staking-szolgáltatás pedig szintén elérhető, mint vagyonteremtő funkció.

Az ETFSwap (ETFS) elkötelezett a decentralizáció mellett, kihasználva a blokklánc-technológiában rejlő lehetőségeket. Ez biztosítja többek között a valós idejű tranzakciókat, az átláthatóságot, az adatok megváltoztathatatlanságát, a peer-to-peer kereskedést és a 24 órás hozzáférést egy hatékony és biztonságos környezetben.

Mivel a biztonság az egyik legfontosabb szempont, az ETFSwap-ökoszisztéma aprólékos megtervezést követően, hardveres biztonsági modullal áll ellen a kibertámadásoknak. Ennek megerősítésére és a befektetők megnyugtatására a CyberScope, a világ legjobb kiberbiztonsága-auditora hagyta jóvá a platform működését.

Tovább csökken a DOGE, a PEPE, a SHIB, a FLOKI és a WIF árfolyama

A CoinGecko adatai azt mutatják, hogy az elmúlt két hónapban jelentősen csökkent a mémcoinok érte, ami a befektetői érdeklődés elvesztésével azonosítható. A mémcoin-piac kulcsfigurái hatalmas felfutáson mentek keresztül, viszont most úgy tűnik végleg elveszíthetik dominanciájukat.

Ki Young Ju, a CryptoQuant alapítója és vezérigazgatója, az X-en – korábban: Twitter – fejtette ki véleményét, melyben azt állította, hogy a mémcoinok dominanciája az altcoin season-ben tovább csökkenhet. Az elismert szakember azzal érvelt, hogy a DOGE, a PEPE, a SHIB, a FLOKI és a WIF a medvés kilátások ellenére jók lehetnek, ugyanakkor számos altcoin túlteljesítheti őket.

A CoinGecko adatai szeront az elmúlt 7, illetve 14 napban 7,6% – 23,4%-os értékvesztésen ment keresztül a DOGE és a PEPE.

A SHIB és a FLOKI értéke 18,2% – 44,6%-kal csökkent, míg a WIF az elmúlt héten 25,6%-kal, az elmúlt két hétben 43,6%-kal értékelődött le.

A népszerű mémcoin-tulajdonosok úgy döntöttek, hogy jelentős DOGE, PEPE, SHIB, FLOKI és WIF készleteiket értékesítik, miután feltűnt az ETFSwap (ETFS), mint befektetési alternatíva, amiben hatalmas a potenciál.

A jelenlegi 0,01832 dolláros előértékesítési árral már több mint 1,63 millió dolláros finanszírozásra tett szert a projekt, a következő szakaszban pedig 0,03846 dollárra emelkedhet várhatóan az előértékesítési ár, ezzel jelentős hozamot generálva az első szakaszban feltűnő befektetők számára.

Végső gondolatok

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése jelentős támogatást kapott a mémcoin-tulajdonosoktól, mivel a DOGE, a PEPE, a SHIB, a FLOKI és a WIF életképességi kérdése felmerült az elmúlt hetekben tomboló volatilitás közepette. A platform már készen áll arra, hogy soha nem látott nyereséget termeljen a felhasználók számára, a következő előértékesítési ár 110%-os növekedése pedig már az indulás előtt nyereséget teremt a korai befektetők számára.

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyé