Jön az Ethena Airdrop – 750 millió darab ingyenpénzt osztanak ki

Megjelentek a részletek az Ethena airdrop kapcsán. A kampány keretén belül 750 millió darab ENA tokent osztanak majd szét ingyen.

Itt van az Ethena Airdrop ingyenpénze

Az Ethena, a szintetikus kripto-dollár protokollja bejelentette, hogy ENA tokent, a kormányzást segítő érméket oszt szét egy új kampány keretén belül a projekt résztvevői számára. A platform kijelentette, hogy egy 6 hetes shard-művelet után 750 millió ENA token kerül a befektetőkhöz, ami a teljes kínálat 5%-a. Az egyes felhasználóknál lévő szilánkok (shardok) száma lesz majd az alapja a szétosztásnak.

Az Ethena 750 millió ENA token airdropját jelentett be

Az Ethena csatlakozik a decentralizált pénzügyi protokollok sorához, amelyek airdropokat szerveznek a felhasználóik számára. A protokoll, amely egy decentralizált pénzügyi kötvényrendszert kíván kiépíteni a bankrendszeren kívül, egy dollárhoz kötött szintetikus tokent használ az ügyletekhez. Most a projekt bejelentette az ENA token elindítását, amely a projekten belüli döntéshozatalt és irányítást segíti majd.

A teljes kínálat 5%-át kitevő 750 millió ENA allokálása a protokollban résztvevő egyes felhasználók tevékenysége szerint történik. Ezt a felhasználók által az előző 6 hetes shard kampány során kapott szilánkok száma határozza meg.

Míg a kis birtokosok különösebb jogosultság nélkül kapják meg az ENA airdrop tokenjüket, addig az ENA tokent tartó 2000 legnagyobb pénztárcához csak a fele jut el az airdrop napján. A másik felét egy 6 hónapos megszolgálási időszak alatt osztják ki. Feltéve, hogy a felhasználók legalább ugyanannyi USDE-vel, az Ethena szintetikus dollárjával rendelkeznek, mint az airdrophoz szükséges pillanatfelvételekor.

Ez a rendszer segít jutalmazni a protokollban való hosszú távú részvételt. Figyelmen kívül hagyva azokat a felhasználókat, akik csak rövidtávon csatlakoztak a projekthez az airdrop reményében, és nem kívánnak hosszabb ideig részt venni az Ethena ökoszisztémájában. – szerepel az Ethena közleményében.

Elindult a Bitcoin sats kampány is

Ezenkívül az Ethena bejelentette a Bitcoin sats kampány kezdetét. Az ökoszisztéma fejlesztés új szakaszában Bitcoint, mint támogatási eszközt építik majd be a protokollba. Ez az új kampány lehetővé teszi majd, hogy az USDE piaci kapitalizációját több mint 10 milliárd dollárra növeljék a jövőben.

A protokoll óriási növekedésen ment keresztül a seed fázis júliusi befejezése óta. Már elérte a több mint 1,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Az elmúlt 30 napban több mint 180%-kal nőtt a forgalomban lévő tokenek száma.

Az ENA token airdrop igénylése április 2-án nyílik meg, és 30 napig lesz elérhető.