20%-ot erősödött az Ethereum Classic a Coinbase és Binance bevezetés hírére

Jelentősen erősödött az Ethereum Classic (ETC) árfolyama az elmúlt 24 órában miután két jelentős kripto tőzsde is bejelentette, hogy listázni fogják a jövőben.

20%-ot erősödött az Ethereum Classic

Valószínűleg ez az első eset, hogy két jelentős tőzsde is hírül adta egy napon belül, hogy bevezet egy altcoin kereskedési párt a platformjára. Sőt, a bejelentés híre mindössze egy órával egymás követően érkezett. Nem is csoda, hogy az Ethereum Classic árfolyama hirtelen elszabadult és megállíthatatlanul tört felfelé.

A Coinbase bejelentése a Binance előtt érkezett és már önmagában is felforgatta az Ethereum Classic piacát. A bejelentésben a Coinbase részletezi a folyamatot, ahogy egy altcoint bevezetnek a piacára. Ennek eredeményeként pedig várható a következő hónapokban elérhető lesz az Ethereum Classic kereskedés a legnépszerűbb kripto tőzsdén is.

A Binance bejelentése két új kereskedési párra vonatkozott. Eszerint a mai naptól Binance Coinban (BNB) és USD Tetherben (USDT) is lehet majd Ethereum Classical kereskedni. Az ETC ugyanis már 2017 októberétől elérhető a Binancen más kereskedési párokban. A Binance tőzsde igazgatója épp a napokban fejtette ki véleményét a kriptopénz iparágról, melyet itt elolvashatjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük