A Binance CEO-ja nem aggódik az áresés miatt, hamarosan euró kereskedési párok a kriptotőzsdén

A váltó vezérigazgatója bejelentette, hogy a Binance még az idén lehetővé teszi az euró kereskedési párok bevezetését. Changpeng Zhao egy másik platformon a legújabb árzuhanásról is kifejtette véleményét.

Máltáról fogják irányítani az eurós kereskedést

A Bloombergnek nyilatkozó Changpeng Zhao vezérigazgató azt mondta, hogy az év folyamán a váltó lehetővé fogja tenni az euróval való kereskedést. A tervek között szerepel más fiat pénzek hozzáadása is, erről azonban nem árult el részleteket. A Binance márciusban bejelentette, hogy Máltára költözik, így az euró kereskedés bevezetését a máltai bázis fogja irányítani. A legnépszerűbb kriptotőzsdék csak kriptopénzek közötti kereskedelmet biztosítanak, és a váltók ugyan nem agyonszabályozottak, azonban az ügyfeleket korlátozza az, hogy nem tudnak fiat pénzzel közvetlenül kriptot vásárolni, vagy fiat pénzre váltani kriptopénzeiket, így a Binance lépése komoly változást jelentene. A váltó mindeközben tovább terjeszkedik, és a szükséges engedélyek megszerzése után 100 fős irodát nyitnak Jerseyben, a Csatorna-szigeteken, valamint a vállalat tárgyalásokat folytat a tajvani hatóságokkal és bankokkal is, mondta a vezérigazgató.

Changpeng Zhao ezenkívül a Twitteren reagált a piac újabb komoly áresésére, amelyet a Coinrail koreai kriptotőzsde meghekkelése, valamint az USA Határidős Árupiac Kereskedési Bizottságának jelentése okozott, amely 4 nagy tőzsde kereskedési adatainak beszolgáltatását kérte, mivel gyanújuk szerint ármanipuláció történt.

2018 elejétől kezdve a kriptopiac medve tendenciát mutat, a decemberi-januári csúcsok után a dollárhoz viszonyított értékük 65-75%-ot, a teljes piaci kapitalizáció pedig 70%-ot esett. Sokan aggódnak az esések kapcsán, azonban a kriptovilág néhány vezéregyénisége egyáltalán nem pánikol, így Zhao sem.

“Úgy tűnik, sokan azt gondolják, hogy a BTC árfolyama alacsony volt az idei év előtt, ami grafikonon is látható. A veteránok számára ez ugyanaz a séma minden évben. Csak a baloldalon lévő egységek különböznek.”

Forrás: Changpeng Zhao, Twitter

Zhao twítjében a 2011/2, 2013, 2014 és 2015/2016 árfolyamokat mutatja be, amelyek a bitcoin medve piacos időszakai és ahonnan eddig minden egyes alkalommal ki tudott törni és új csúcsokat döngetni.

John McAfee és Tom Lee, a Fundstrat társalapítója szintén a pozitívak táborába tartoznak. McAfee twítjében arra óv mindenkit, hogy ne pánikoljanak a bitcoin áresése miatt.

“Ez annak a hírnek a túlreagálása, hogy a Bitstampot, a Coinbaset, az itBitet és a Krakent is vizsgálják ármanipuláció miatt. Ez 30 napnál tovább nem fogja késlelteti a bika piacot. Ne vedd be a félelmet. Vedd meg a pénzeket.”

Forrás: John McAfee

Borítókép forrása: PcTechMagazine

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük