Az eToro partnerséget tervez a Ripple céggel

A Ripple újabb fontos partneri lehetőség előtt áll, mert a szociális kereskedési eToro bróker, komolyan fontolóra vette az xRapid nemzetközi fizetési platform integrálását. Yoni Assia az eToro vezérigazgatója a Twitteren jelentette be a hírt.

Assia korábban már találkozott Brad Garlinghouse-al a Ripple vezérigazgatójával, akivel a Párizsi Fintech Fórumon vitatták meg a partnerség lehetőségét.

Azt gondolom, hogy nekünk fintech cégeknek nagyon fontos az egymással való üzleti kapcsolat. Nyilvánvaló, hogy mi vagyunk az egyik legnagyobb kereskedelmi platform az XRP esetében, ezért nagyon izgatottan várjuk a Ripple Labs-al való együttműködést, és meg szeretnénk tudni mire is vagyunk képesek együtt.

Az eToroval való lehetséges partnerség nagy mérföldkő lenne a Ripple számára. Az xRapid natív tokenjével az XRP használatával több millió eToro felhasználó tudna nem csak spekulálni az árfolyamra, de olcsón és gyorsan értéket utalni a világ bármely pontjára.

Nem az eToro az egyetlen kiemelkedő piaci szereplő, aki az xRapiddal való közös munkát fontolgatja. A Ripple másik giga-level partnere a japán SBI Holdings is jelentős támogatója az XRP kibocsátónak, emellett az elsők között van, aki az xRapid utalási megoldásait használja kriptovaluta osztályán. A Ripple partnerségi háló tagja még a SendFriend, EuroExim Bank és IDT pénzügyi intézmény is.

Az SBI Holdings vezérigazgatója korábban kijelentette, 2025-ig minden nagyobb Japán bank használni fogja az XRP-t. A cég CEO-ja azt is leszögezte, hogy a VC Platform indulásakor elérhetővé teszi az XRP-t vállalati ügyfelei számára.

A rengeteg bírálat és kritika ellenére a Ripple céltudatosan teszi a dolgát. Ha az elkövetkezendő időkben képes lesz ilyen ütemben és minőségben bővíteni a partnerei számát, akkor az komoly löketet adhat mind az xRapid, mind pedig az XRP árfolyamának, mivel egyre több vásárló és partner fogja használni tokenjét.

Az eToro az egyik legnagyobb kereskedési platform Izraelben, mely által egy újabb piacon tud lehorgonyozni az xRapid, illetve az XRP. Az XRP a publikációkor valamivel 30 dollárcent (80 Ft) fölött kereskedik a Krakenen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük