Az EU a véleményedre kíváncsi a blokklánc technológiával kapcsolatosan!

Az Európai Bizottság blokklánc fejlesztéssel foglalkozó szervezete az emberek véleményére kíváncsi a technológiával kapcsolatosan.

Az EU a véleményedre kíváncsi

Az EU Blokklánc Fóruma a Twitteren közölte, hogy június 18-án fog tartani egy másfél órás online összejövetelt, ahol bármit lehet kérdezni. Az AMA (Ask Me Anything) célja, hogy a közvélemény megossza az EU szervezetével a blokklánccal kapcsolatos véleményét. Emellett kifejtik a jövőbeli terveiket is.

A kezdeményezés figyelemre méltó lépésnek számít az Európai Unió részéről. A szervezet hosszútávú céljai között szerepel, hogy megismertesse a blokklánc technológiát és annak mindennapos felhasználását a közvéleménnyel.

Hivatalosan február óta foglalkoznak a blokklánc technológiai fejlesztésekkel és a határokon átnyúló átutalásokkal mely hozzájárulhat az egységes európai piac megvalósításához. Áprilisban az Európai Bizottság bejelentette, hogy 300 millió eurót szeretnének befektetni a blokklánccal kapcsolatos projektekben a következő 2 év során, mert úgy gondolják, hogy egyre jobban terjed a technológia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük