EURO 2020 döntő esélyek: élesedik a helyzet a bajnokság és a fogadások esetében is

A 2021-es labdarúgó-Európa-bajnokság eddig meglepetések után hozta a meglepetéseket, így már inkább akkor döbbennénk meg, ha a döntő unalmasra sikeredne. S bár a magyaroknak sajnos már nem szurkolhatunk, bőven maradtak még közkedvelt topcsapatok, hiszen mind az olaszok, mind az angolok komoly szurkolói bázist tudhatnak maguk mögött. Ha valaki a szurkolás mellett pedig még sportfogadással is szeretne foglalkozni, akkor azt a 1xBit online sportfogadó oldal honlapján teljesen anonim módon teheti meg. Ők legfrissebb újításként a DAI tokent is adták a kínálatukhoz, amire még bővebben is ki fogunk térni. De először is nézzük az EURO 2020 döntő esélyek jelenlegi helyzetét!

EURO 2020 döntő esélyek: kik jutottak be a döntőbe?

Készüljünk fel, az 55-ös számot lehet, hogy többször is hallani fogjuk a 2021-es foci Eb döntője alatt. Az angol válogatott ugyanis 55 év után újra nemzetközi kupát nyerhet, miután a dánok ellen az elődöntőben sikeresen kiharcolták a döntőbe jutás jogát. Az ellenfelük az az olasz válogatott lesz, amelyik már az Eb kezdete előtt is az egyik legnagyobb favorit volt a bajnoki cím megszerzésére.

Az olasz-angol döntő egyelőre nagyon szorosnak ígérkezik, miután mind az angolok, mind az olaszok kiváló teljesítményt mutattak a torna eddigi meccsein. Az olaszok a csoportkört három győzelemmel zárták, míg az angolok két győzelemmel és egy, a skótok elleni meglepetés döntetlennel. Az egyenes kieséses szakaszban aztán az olasz válogatott sikeresen vette az akadályt az osztrákok és a belgák ellen is; a spanyolok ellen azonban egészen a tizenegyesekig húzták a továbbjutás kérdését. Az angolok ezzel szemben magabiztos győzelmet arattak a németek és az ukránok felett. A dánok ellen hosszabbításban és Harry Kane győztes góljával tudták végül megszerezni a döntőbe kerülés jogát.

A 1xBit oldalán szintén nagyon szorosak az EURO 2020 döntő esélyek. Az angol győzelemre 36%, az olaszra 32% esélyt látnak, de a 90 perc utáni döntetlennek is 32%-os valószínűséget jósolnak.

Az olaszok eddig egyszer tudták behúzni az Eb címet 1968-ban. Az angoloknak ez lenne az első európai címük.

EURO 2020 döntő esélyek: élesedik a helyzet a bajnokság és a fogadások esetében is

Milyen fogadási piacok érhetők el az EURO 2020 döntő esélyek esetén?

Ha az EURO 2020 döntő esélyekre fogadást is szeretnénk tenni, akkor a 1xBit oldala jó választásnak bizonyulhat, hiszen a sportfogadás itt bitcoin és egyéb kriptovaluták segítségével történik meg. A foci Eb fogadás esetében széleskörű felhozatallal találkozhatunk a fogadási piacok terén. Természetesen fogadhatunk a végső győztesre, de akár a gólok számára, a pontos eredményre, vagy akár arra is, hogy az első gól mondjuk éppen szabadrúgásból születik vagy esetleg öngól lesz. Összesen többszáz különböző kimenetel érhető el minden mérkőzésen, így a döntő esetében is.

Már a DAI-t is elfogadja a 1xBit oldala

Ahogy már fentebb is belengettük, a 1xBit oldala egyre több újítással érkezik a sportfogadás piacára, így nem is csoda, hogy most az oldalhoz adott kriptopénzek sorát bővítették. Ezek közül is kiemelkedik a DAI stabilcoin, mely idén júniustól már bármely fogadáshoz vagy játékhoz felhasználható a 1xBit oldalán.

A DAI-ról mi is többször írtunk már, hiszen máig egy nagyon népszerű ERC-20 tokenről van szó, mely elsődlegesen a decentralizált pénzügyben játszik fontos szerepet. A stabilcoin árfolyama az amerikai dollárhoz van kötve, így nem kell tartanunk a volatilitástól, hiszen a DAI ára mindig $1 körül áll. A stabilcoinok között egyébként egy egészen különlegesnek számít a MakerDAO által kiadott DAI, hiszen míg a legtöbb stabilcoin, például Tether, mögött egy központi szervezet által kezelt fiatpénzekből álló tartalék van, addig a DAI esetében a felhasználók okosszerződések segítségével tesznek be Ethereum-alapú eszközöket, majd kapnak ezért cserébe DAI tokeneket.

Ezen felül a DAI-t persze adni-venni könnyen lehet a különböző váltók és tőzsdék segítségével (pl. Coinbase vagy Kraken). Tárolása és használata pedig egyáltalán nem különbözik a már jól ismert egyéb kriptopénzektől.

A 1xBit oldala most ráadásul extra bónuszt is ajánl azoknak, akik DAI tokennel fizetnek be a számlájukra. Ennek keretében akár 50 ingyenes pörgetést is kaphatnak a felhasználók. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni vagy belépni a 1xBit oldalára és befizetni legalább 150 DAI-t a számlánkra. Ezt követően a Quest to the West játékon tudjuk majd felhasználni az extra pörgetéseinket.

Az ingyen pörgetéseket a Bónuszok és Ajándékok fül alatt találjátok majd a minimum befizetés teljesítését követően. Az ajánlat július 20-ig érvényes, szóval ne maradjatok le róla.

EURO 2020 döntő esélyek: élesedik a helyzet a bajnokság és a fogadások esetében is

Sportfogadás és kaszinós játékok anonim módon, széles kriptovaluta választékkal

A 1xBit oldalán egyébként nem csak sportfogadásra van lehetőségünk, hanem szerencsejátékok széles felhozatalát is elérhetjük. A klasszikus, sokak által ismert jackpotok, nyerőgépes játékok mellett vannak természetesen póker, rulett, blackjack és baccarat asztalok is. De a legjobb talán az oldalban az, hogy teljesen anonim módon teszi lehetővé mind a sportfogadást, mind a szerencsejátékok használatát.

A regisztráció mindössze egy kattintással történik meg, így itt semmilyen felesleges adatot nem kérnek el a felhasználóktól. A későbbiekben az e-mail címünket lehet érdemes megadni, hiszen ha esetlegesen elhagyjuk a jelszavunkat vagy nem tudunk belépni, akkor egy e-mail segítségével tudjuk a legkönnyebben megoldani a problémát.

A be- és kifizetésekre a bitcoin mellett még egy csomó másik kriptopénz is elérhető. Ahogy már fentebb is írtuk a legújabb újítás a DAI hozzáadása volt az elfogadott kriptovaluták közé, de ezen felül is folyamatosan frissítik a használható tokenek listáját. Már most több mint 20 kriptopénzt támogat az oldal. Többek között tudunk fizetni ETH,  BNB, LTC, XRP,  DASH, DOGE, BAT vagy USDT használatával is.

Az oldal semmilyen extra tranzakciós díjat nem számol fel, így sem be-, sem kifizetés esetén nem kell ezzel bajlódni. Külön előny pedig, hogy akár nagyon alacsony összegeket is be tudunk utalni a számlánkra. Így kis tétekkel is ki tudjuk próbálni az oldal szolgáltatásait.

Bónuszajánlatok is folyamatosan elérhetők: most az Eb alatt 1 BTC-t is nyerhetünk

Az új felhasználóknak ezenfelül üdvözlő bónusz is elérhető, mely akár 7 BTC összegig terjedő befizetési bónuszt is jelenthet több körre, különböző feltételekkel szétosztva. Az első befizetés után például 100%-os befizetési bónusz jár, tehát a befizetett összeggel megegyező értékű bónuszt szerezhetünk, ha teljesítjük a felhasználási feltételeket. Sőt most, ha a BAZIS125 kódot használjátok, akkor ez 125%-ra emelkedik meg.

Ezen felül mindig vannak extra promóciós ajánlatok is, melyek közül az Eb alatt az Euromania lehet az egyik legérdekesebb a sportfogadók számára. Itt az Eb meccseire tett összes fogadás lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy különböző ajándékokat nyerjenek. A végső sorsolás esetében pedig akár 1 BTC-t is megszerezhetnek a játékosok.

Végszóként

Az EURO 2020 már a csoportkörben nagyon izgalmas volt a magyar szurkolók számára, hiszen a portugálok, a franciák és a németek ellen is elképesztő teljesítményt mutatott a magyar válogatott. S bár az egyenes kieséses szakaszba nem jutottunk be, azért itt is bőven láthattunk meglepetéseket; gondoljunk csak például a svájciak elképesztő meccsére a franciák ellen, amelynek a végén a világbajnok búcsúzott az Eb esélyektől. Most az olasz-angol meccsen még tényleg bármelyik csapat győzhet, így az izgalom garantált vasárnapra is.

Ha pedig az EURO 2020 döntő esélyek esetén a sportfogadás is érdekel minket, akkor nézzük meg mindenképpen, hogy mit ajánl a 1xBit a különböző fogadási piacokon. Amellett, hogy rengeteg kimenetelre fogadhatunk, a 1xBit az anonimitás és a kriptopénzes fizetés előnyét is fel tudja mutatni, amely a kriptovaluták kedvelőinek garantáltan érdekes lehet.