Ez a kevésbé ismert token vezetheti a következő bikafutamot

A 2022-ben beköszöntő kriptotél alaposan megtépázta a legtöbb projekt árfolyamát. Miután azonban a javulás jelei mutatkoztak a tavalyi év végén, a teljes kriptoszektor szárnyallni kezdett.

Ebben a folyamatban fontos szerep jutott az amerikai gazdaságnak. Bár az amerikai jegybanki alapkamat folyamatos emelése gátolta a nagyobb növekedést, még így is december és április között a Bitcoin árfolyama közel a duplájára nőtt.

Áprilist követően ismét a lassulás jelei mutatkoztak, ezt azonban elsősorban a szektor hirtelen növekedése után bekövetkező konszolidációnak lehet tekinteni.

Ennek ellenére bőven van oka bizakodásra a blokklánc-technológia szerelmeseinek. Minden jel szerint ugyanis az év második felében egyre nagyobb esély mutatkozik egy hosszabb bikafutamra.

Ennek az egyik oka, hogy Amerikában a heteken át tartó tárgyalásokat követően megszületett az adosságplafon emeléséről szóló megállapodás. Bár precedens nélküli lett volna, ha ez nem történik meg, a piaci mégis óvatos volt ezzel kapcsolatban.

A másik fontos esemény az amerikai jegybank (Fed) legutóbbi bejelentése. Ebből kiderül, hogy jelen pillanatban a Fed elégedett a gazdasági adatokkal, ezért kilátásba helyezte, hogy felfüggeszti az alapkamat emelését.

Bár nem kizárt, hogy egy hónap szüneteltetés után ismét emelés lesz, Jerome Powell ezzel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, hogy a Fed gazdasági adatokból dolgozik. Más szóval, amennyiben továbbra is jó adatok érkeznek, abban az esetben teljes mértékben fel lehet függeszteni az emeléseket.

Jelen ismereteink szerint 2023-ban kicsi az esélye az alapkamat csökkentésének, azonban a megfelelő gazdasági környezetben még ez sem kizárható.

Vagyis összességében a mostani gazdasági környezet ideális időszak lehet új befektetésekhez.

Milyen projektekkel lehet majd a legtöbbet keresni?

A megfelelő gazdasági környezet pusztán egy apró része egy jó befektetésnek. Az is fontos, hogy a megfelelő szektorba fektess be.

Ezzel kapcsolatban kétség sem fér hozzá, hogy az előző hónapok során a befektetők elsősorban a mesterséges intelligenciával kapcsolatos befektetésekre vadásznak. Ezzel kapcsolatban elég, ha csak arra gondolunk, hogy a legnagyobb tech cégek mekkora hangsúlyt fektettek a mesterséges intelligenciára.

Statista adatai szerint 2023 első negyedében ugrásszerűen megnőtt az AI említése a negyedéves jelentések során. A befektetők pedig azonnal le is csaptak a részvényekre.

Erre a jelenségre a legjobb példát az Nvidia szolgáltatja. A cég részvényei a negyedéves jelentés követően, miután további mesterséges intelligencia fejlesztések lettek kilátásba helyezve, több mint 30%-kal nőtt.

Ahogy azt már megszokhattuk, ha a részvénypiacon valamivel sokat lehet keresni, akkor a kriptoszektorban annak a sokszorosa is elérhető.

Más szóval, a befektetőknek érdemes olyan blokklánc-projektekre vadászni, melyek képesek tökéletesen felhasználni a mesterséges intelligenciát. Ezt pedig a legjobban, a még csak szűkebb körökben ismert yPredict volt képes a legjobb kiaknázni.

Válj jobb kereskedővé a yPredict segítségével

Az interneten nincs hiány ingyenes vagy fizetős elemzőplatformokból. Ezek azonban a legtöbb esetben gyakorlatilag ugyanolyan eszközöket kínálnak a felhasználók számára.

Bár ezeknél az eszközöknél egyes esetekben már fel-fel bukkan a mesterséges intelligencia, továbbra is csak magas áron és korlátozott módon érhető el az új technológia. Ezen a gyakorlaton fog változtatni a yPredict!

A yPredict készítőinek sikerült az, amiről más oldalak idáig csak álmodtak: egy rugalmas és egyszerű eszközt alkotni, melynek segítségével a sikeres kereskedéseink aránya radikálisan növelhető.

A yPredict oldalán programozóknak és profi kereskedőknek lehetőségük lesz különböző mesterséges intelligencia modelleket létrehozni.

Ezek a modellek nem csupán különböző kereskedési adatokat vesznek majd figyelemben, hanem egy projekt aktivitását a közösségi médiában, a készítők személyét és még számos más szempontot.

Ezekből az adatokból pedig különböző modellek készülnek, amikre a felhasználók havi előfizetéseket köthetnek. Vagyis a yPredict ökoszisztémája lehetővé teszi, hogy a stílusodhoz illő modellre fizess elő.

Ezen felül, mivel több modell is elérhető lesz, ráadásul ezeknek a sikeressége is látható, így akár több különböző modellre is elő tudsz majd fizetni.

Profi mesterséges intelligencia eszközök egy helyen

A yPredict oldala freemium előfizetési rendszerre épül. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen is lehet majd használni az oldalt, illetve előfizetésért cserébe is. Utóbbi esetében pedig a teljes eszközkínálat elérhető lesz a felhasználók számára.

Ami különlegessé teszi a yPredict oldalát, hogy az eszközök egy részének az igénybevételéhez már az is elég lesz, ha csak rendelkezel yPredict tokenekkel.

ypredict rendszer

A korábban említett kereskedési modelleken kívül pedig az előfizetők számára lehetőség lesz többek között mesterséges intelligenciát használó szignálok, előrejelzések és technikai elemzések készítésére is.

Ezekkel pedig biztos lehetsz benne, hogy a kereskedéseid a legjobb kezekben vannak. Mivel a mesterséges intelligencia képes olyan összefüggéseket is észlelni, melyek még a legjobb kereskedők sem, így jó eséllyel egészen páratlan kereskedéseket hajthatsz majd végre.

Nem érdemes kihagyni

A yPredict előértékesítse jelenleg a 6. fázisánál tart, és a YPRED érmék ára 0.09 dollár. A fejlesztők összesen 8 előértékesítési szakasz során gyűjtenek össze 6 507 551 dollár, amiből már 2.1 millió dollár teljesült.

Mivel a gyűjtés végére, a listázáskor a YPRED érméket 0.12 dollárért lehet majd beszerezni, ezért abban az esetben is érdemes lehet csatlakozni, ha csak egy 20-30%-os megtérüléssel járó befektetést keresel.

Amennyiben csatlakozni szeretnél, csak annyi a dolgod, hogy összekapcsolod a kriptotárcádat az előértékesítés felületével, majd elvégzed a tranzakciót. A fizetés során lehetőséged van Ethereum, Matic, BNB, USDT, illetve bankkártya használatára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a következő bikafutam egyik legnagyobb lehetséges nyerteséről, abban az esetben vásárolj még ma YPRED tokeneket.

 

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**