Ez a kriptó jobban teljesíthet a Q2-ben, mint a PEPE

PEPE árfolyam elemzésünkben felfedezheted a Pepecoin árfolyam csökkenésével kapcsolatos legújabb híreket, és azt is megtudhatod, hogy eljött-e már az eladás ideje. Megismerheted közelebbről a 99Bitcoins (99BTC) tokent is.

A PEPE mém érme elég nagy árfolyameséssel nézett szembe szombaton, az elemzők és a befektetők pedig egyből elkezdtek spekulálni.

A PEPE árfolyama több mint 6%-ot esett, és 0,000009426 dolláron forgott. Ez vajon intő jel lehet, és itt az idő felszámolni a készleteket? Ebből a cikkből kiderül.

Az IntoTheBlock és a CoinMarketCap adatai alapján a PEPE tulajdonosok több mint 92%-a nyereséget ért el, ami miatt úgy gondolták, hogy eladják érméiket. A PEPE jelenleg medvés jeleket mutat, és 3,92 milliárd körüli piaci kapitalizációval rendelkezik.

A PEPE árfolyamával kapcsolatban még mindig medvés a hangulat a piacon

A 2023 áprilisban indított PEPE rövid időn belül nagy szenzációvá vált. A legnagyobb tőzsdék, mint amilyen például a Bybit, a Binance, a Bitget, a Coinbase vagy az OKX is lehetővé tették a Pepecoin kereskedését.

Annak ellenére, hogy az érme az elmúlt hónap és negyedév során jó teljesítményt produkált, a 30 napos átlaghoz képest a Pepe volumen csökkent, ami arra utal, hogy alább hagyhat a lendület, és konszolidációs időszak következhet.

A PEPE 3,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a 26. legnagyobb kriptovaluta jelenleg.

Pepe chart

A Pepecoin árfolyam ingadozó, és nem alakult ki egyértelműen bikás vagy medvés minta. A jelenlegi trend medvés, amit az 50 alatti RSI, és a 200 napos SMA alatti ár jelez.

Amennyiben lerántanád a leplet az árfolyam várható alakulásáról, a legfontosabb támogatások 3,92 és 3,90 milliárd dollár körül vannak.

A 20 és a 200 napos SMA közel vannak egymáshoz, ami arra enged következtetni, hogy nincs nagy eltérés, ami jelentős trendváltozásra utalna.

Íme néhány további információ, amit érdemes megemlíteni a PEPE árfolyam elemzésével kapcsolatban:

  • Bálnák: A legnagyobb befektetők által tartott PEPE készlet kis mértékben csökkent a május 14-i emelkedés után, ez pedig esetleges eladásokat jelezhet.
  • Eladási nyomás: A bálnák és a kisbefektetők részéről megnövekedett eladási nyomás tovább fokozza a medvés trendet.
  • Összehasonlító elemzés: A nagy tartó NetFlow 3015%-kal növelte a népszerű kutyás érme, a Shiba Inu (SHIB) készleteit, ami jól mutatja a mém érmék közötti eltéréseket.

Felejtsd el a Pepecoint! Ez a token nagyobb megtérüléssel járhat 2024-ben

Miközben a mém érme piac rendeződik, az új, “tanulj, hogy keress” kriptovaluta szektor robbanásszerű növekedést produkálhat.

A forradalom élén a 99Bitcoins 99BTC tokenje áll, amelynek előértékesítése közelít a 1,5 millió dollárhoz. A projekt arra készül, hogy kihasítsa a frissen beáramló tőke egy szeletét, és felduzzassza a portfóliókat.

Az olyan szolgáltatásokkal, mint a learn-to-earn és a magas jutalmakat kínáló letéti programok, a 99BTC iránti kereslet várhatóan nőni fog, amire még rátesz a Bitcoin béták növekedési potenciálja.

Az előrejelzések szerint a 99BTC árfolyama 2024 végére elérheti a 0,0054 dollárt, ami 50-szeres növekedésnek felelne meg a jelenlegi szinthez képest. Az oktatás és a jutalmak izgalmas keverékét kínáló 99Bitcoins token mindenképpen az oktatással foglalkozó kriptovaluták élvonalában foglal helyet.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**