500-szoros profit a láthatáron? Bedurrant a Dogeverse előértékesítése

Április 8-án jelent meg a kriptopiacon a Dogeverse. Ez az új mém érme az eltel 4-5 napban máris több mint 2,7 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítése alatt.

A Dogeverse memecoin sokkal többet akar és tud nyújtani, mint számos elődje. A legfontosabb újdonsága és erénye a multi-chain képessége.

Mi a Dogeverse?

Ennek az új mém érmének a fejlesztői semmit sem bíztak a véletlenre. Először is a tokenjuk karakterének a már híres Shiba Inu kutyát választották, amivel nem lőhetnek mellé. Az eredeti Doge már bizonyított a kriptopiacon, ennek az új érmének a Cosmo névre keresztelt változata pedig akár megismételheti elődjének sikereit.

Az alapvető szórakoztatáson túl a $DOGEVERSE célja, hogy további hasznosságot és innovációt hozzon a mém érmék területére.

A nagy innováció mindenképpen az, hogy a $DOGEVERSE-t nevezhetjük a világ első multi-chain mém érméjének. Ez mit is jelent valójában?

Mit jelent a multi-chain vízió?

Amint az a thedogeverse.com whitepaper-jén is olvasható, ez a multiblokkláncos vízió azt jelenti, hogy az érme a hat legnépszerűbb blokkláncon is elérhető lesz.

A token az Ethereum hálózatán került bevezetésre, mér elérhető az Avalanche-on, a BNB Chain-en, és a Polygonon is, míg a Base és Solana opciók pedig még ezen a héten hozzáadódnak. Így a Dogeverse natív érméje lesz az első olyan mém érme, amely a Bitcoin után elindul a hat legfontosabb blokkláncon.

A többláncos keretrendszer a Dogeverse-projekt egyik kulcsfontosságú aspektusa, mivel célja a kriptós mém közösség egyesítése és a memecoinok hasznosságának növelése a különböző platformokon.

Irány a Dogeverse

A Dogeverse előértékesítésének részletei

A Dogeverse előértékesítése április 8-án indult, és az azóta eltelt közel 5 napban több mint 2,7 millió dollárt gyűjtött össze. A projekt fejlesztői az előértékesítéssel kapcsolatban egyébként 8 835 000 dolláros soft cap-ben és 17 002 500 dolláros hard cap-ben reménykednek.

A $DOGEVERSE tokenek ára jelenleg 0,000293 dollár, és ahogy az előértékesítés egyre jobban halad, az érmék árfolyama fokozatosan emelkedni fog.

dogeverse tokenomika

Természetesen a $DOGEVERSE érmével lehetőségünk van a stakingre is. Ha ezt az opciót válasszuk, akkor ne sokat késlekedjünk, hiszen ahogy egyre több staker lép be a poolba, úgy módosul lefelé a jutalomráta. A korai stakinggel több száz százalékos APY-t is lehet keresni.

Az új meme coin teljes készlete 200 milliárd token, amely az alábbiak szerint lett elosztva:

  • Előértékesítés: 15% (30 milliárd token)
  • Staking: 10% (20 milliárd token)
  • Projekt alapok: 25% (50 milliárd token)
  • Likviditás: 10% (20 milliárd token)
  • Marketing: 25% (50 milliárd token)
  • Ökoszisztéma: 10% (20 milliárd token)
  • Tőzsdék: 5% (10 milliárd token)

A következtetés

A kriptopiacokat kevésbé ismerő befektetők és érdeklődők mindig gyanakvással nézték a mém érmék világát. Mire jók ezek? – tették fel ezt a visszatérő kérdést. A memecoinok legfőbb erénye valóban inkább a szórakoztatásban és a közösségépítésben merült ki, mint a profittermelésben.

Ugyanakkor 2024-ben már egyre több olyan mém érmével is találkozhatunk, amely nincs annyira kitéve a mém tokenek hihetetlen volatilitásának.

Ebbe a változó és folyamatosan fejlődő piacba robbant be most a Dogeverse, amely megtartja az eredeti mém érmék filozófiáját, de egyre több hangsúlyt fektet a befektetők megtérülésére.

Úttörőként érkezik a multi-chain, azaz a több blokkláncos elérhetőségével, amely exponenciálisan megnöveli a $DOGEVERSE elfogadásának lehetőségét.

Irány a Dogeverse

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**