A Cardano napfogyatkozása közben egy altcoin kiváló potenciált mutat

A Cardano (Ada) ökoszisztéma a fejlesztések megugrását tapasztalja, ami potenciálisan ösztönzőleg hat az innovációra. A növekedés ellenére azonban a felhasználói elkötelezettség és a DeFi aktivitás stagnál.

Míg jelenleg a Cardanonak (ADA) kevés vetélytársa van az altcoinok körében, az utóbbi időben számos ígéretes projekt született, amelyekre múltbeli eredményeik és jövőbeli kilátásaik alapján figyeltek fel a befektetők.

ScapesMania: a nagy debütálás

Egy közel 18 400 befektetőt és több mint 60 000 követőt vonzó sikeres, 6,125 millió dollárral finanszírozott előértékesítés után, végre elérkezett a ScapesMania PancakeSwapon való debütálásának ideje. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditási párokkal indult.

A debütáló kereskedési nap figyelemre méltó volt. A token ára rugalmasságot mutatott, ami robusztus tokenomikát és ígéretes projektkilátásokat jelez.

Scapesmania első kereskedési napja

A befektetők száma 18,41 ezer volt az első 24 órában, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Scapesmania Dextool hot pairs lista

Scapesmania button

A játék úttörő megközelítése

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, ahol a játékosok előzetes kriptós ismeretek nélkül merülhetnek el a magukkal ragadó élményekben. Eközben a befektetők profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO-n keresztül beleszólhatnak annak irányába.

A jelenlegi bikapiacon virágzó alkalmi játékipar hátszelével a ScapesMania sikerre tör, tükrözve más játékprojektek közelmúltbeli eredményeit. Ezt a trendet kihasználva a ScapesMania egy virágzó piaci résben bontogatja szárnyait.

Miért válaszd a ScapesManiát?

Dekódoljuk, hogy mi teszi vonzóvá:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott, ami a kilengéseket és a jogosultságszerzést illeti. A strukturált jogosultságszerzési ütemterv célja a kínálat és a kereslet közötti egyensúly fenntartása.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO irányítására szolgál, és játékon belüli pénznemként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért stakelhetnek is tokeneket, és részt vehetnek különböző tevékenységekben, amelyekért token jár.
  • A jegyzékbe vétel utáni promóciós stratégia szilárd alapokon nyugszik. A csapat bizonyította marketingje erejét, ami a sikeres, 6 millió dollár feletti előértékesítésben, a 18,4K feletti befektetői bázisban, az aktívan növekvő, több mint 60 ezer fős közösségben és a 75K feletti átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.
  • A projekt okosszerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyó bélyegzőjét. Befektetőként számíthatsz a platform biztonság iránti elkötelezettségére.
  • A ScapesMania egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jelentős kriptovaluta platformokon, amelyeket a terület influenszereinek jóváhagyása kísér.

Az előttünk álló út

A Statista szerint az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra ugrik. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezőnek jelzi ezt a piaci rést.

A kitűzött pénzügyi alap meghaladásával a csapat most már teljes mértékben belevetette magát a termékfejlesztésbe. A gyors indulás érdekében a projekt olyan fejlesztőkkel működött együtt, akik rangos elismerést szereztek a Metaverzum/Gaming/NFT kategóriában.

A közösségi bizalma

A kriptós közösség azért duruzsol annyit a projekttel kapcsolatban, mert osztják a vízióját, és aktívan részesei kívánnak lenni. Sőt, a bálnák is felfigyeltek rá, a betétek már meghaladják a 20 000 dollárt.

Scapesmania közösségi bizalma

Nyilvánvaló, hogy ez a siker nem lenne lehetséges egy ilyen lojális közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszintén köszönetet mond támogatóinak ezért az indulásért.

Scapesmania poszt

Scapesmania poszt

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

Jegyzékbevétel utáni stabil árfolyamával és erős kezdeti támogatásával a $MANIA már bizonyította rugalmasságát. Az árak jövőbeli alakulása a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ. A ScapesMania ezek mindegyikében kiemelkedően teljesít, lehetőségek végtelenjét teremtve maga előtt.

Scapesmani kilövés az űrbe

Miért is várnál? Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd be $MANIA tokenjeid a PancakeSwapról még ma!

>> Csatlakozz a 18 ezer befektetőhöz – Vásárolj $MANIA-t most! <<<

Blur (BLUR): az NFT piactér stratégiai tokenfeloldásai

A Blur (BLUR) megerősítette pozícióját az NFT-piacon a stratégiai tokenek feloldásával és a professzionális tartalomkészítőkre való összpontosítással, és a közel 50 millió token közelmúltbeli feloldása megnyomta az árát. Amióta 2023 júniusa óta a tokenek jelentős része átkerült a Coinbase Prime-ra, a Blur (BLUR) robusztus stratégiát mutat be a tokenkínálat kezelésére: jelenleg 0,67 dollár körül kereskedik, a feloldás után 16%-os emelkedéssel számolt. A folyamatban lévő tokenfeloldások áringadozásra gyakorolt hatása azonban kihívást jelent.

Arbitrum (ARB): az Ethereum hatékonyságának növelése

Az Ethereum 2. rétegbei skálázási megoldása, az Arbitrum (ARB) magához tért a 2023. szeptemberi alacsony szintjéről, az előrejelzések szerint az ára 2024-ben 2,43 és 4,46 dollár között mozog majd, és 2030-ra elérheti a 70,22 dollárt. Az optimizmus ellenére az Arbitrum (ARB) számára kihívást jelent, hogy fenntartsa a lendületet, miközben teljesíti a skálázhatóságra tett ígéreteit.

Magic Square (SQR): a Web3 fejlesztők megerősítése

A Magic Square (SQR) 66 millió dollárt különített el ökoszisztéma-támogatási programjára, amely a Web3 projektek széles körét célozza meg. A jelentős finanszírozás a Magic Square (SQR) növekedési potenciáljába vetett erős hitet tükrözi, a siker pedig attól függ, hogy a támogatási programot hatékonyan alkalmazzák-e az ígéretes projektek megsegítésére és a versenyképes Web3 környezetben való navigálásra, és eközben tudnak-e gondoskodni a közösség elkötelezettségéről.

Összegzés

A kriptovaluta piac – különösen a Cardano (ADA) ökoszisztémán belül – elmozdulást mutat, és egyes altcoinok az egyediségükben rejlő potenciáljuknak köszönhetően nagy figyelmet kapnak. Különösen a ScapesMania mutat ígéretes lehetőséget a gyors növekedésre.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***