Ez az új kutyás mém érme közelít az 5 millió dollárhoz

A PlayDoge előértékesítés óriási sebességgel száguld, erre a mém érmére igazán érdemes figyelni. Miután átlépte a 4,5 millió dolláros mérföldkövet, a PlayDoge az 5 millió dolláros szinthez közelít. A projekt hamarosan a következő előértékesítési szakaszba lép, amelynek keretében emelkedni fog a tokenek ára. De miért éri meg figyelni a projektet? Miért szeretik ennyire az emberek? Olvasd el cikkünket és megtudod!

Miért lehet a PlayDoge a következő nagy mém érme?

A PlayDoge már a megjelenésekor magára vonta a befektetők és a szakértők figyelmét, akik szerint a PlayDoge az egyik legnagyobb mém érme lehet. A projekt egy P2E játékkal érkezik, amelyben az ikonikus Doge mémet egy Tamagotchi-szerű háziállattá alakította. A játék mobilra készült, amellyel a játékosok értékes PlayDoge jutalmakat gyűjthetnek.

A játék célja, hogy gondoskodj a kedvencedről, amivel további jutalmakat szerezhetsz. A virtuális kedvencednek ételre, szórakozásra, törődésre és tanulásra van szüksége. Minél ügyesebben gondoskodsz kedvencedről, annál elégedettebb lesz, és annál több jutalom üti a markod. Ráadásul a projekt még egy ranglistát is megálmodott, ahol a gazdik teljesítményük függvényében szerepelhetnek. Minél magasabban helyezkedsz el a ranglistán, annál több $PLAY tokent vagy más jutalmakat szerzel.

PlayDoge Pokémon

A PlayDoge ráadásul hosszú távú passzív bevételi forrást is kínál. A tokeneket 156%-os éves hozam fejében helyezheted letétbe. A befektetők már több mint 120 millió $PLAY tokent helyeztek letétbe, ami jól mutatja, hogy mekkora a befektetői érdeklődés az innovatív mém érme projekt iránt.

A PlayDoge keretében egyesül a virtuális kisállat tartás és a fejlett blokklánc technológia. A projekt valódi értékkel ruházza fel a Tamagotchi koncepciót a Play 2 Earn funkció révén. Az új mém érme emellett a Tamagotchi népszerűségére is játszik. Az eredeti Tamagotchi 1996 óta 82 millió példányban kelt el világszerte. Ezt az őrületet ülteti át a 21. századba a PlayDoge a nagyfelbontású pixel grafika, a közvetlen interakciók, az érintőképernyős vezérlés és a blokklánc biztonsága révén.

A PlayDoge csapata nemrég bejelentette, hogy több láncú projektté válik, és lehetővé teszi az ETH és a BNB használatát is vásárláshoz. Ha szeretnél beszállni a projektbe, jobb, ha sietsz. A PlayDoge előértékesítése már több mint 4,8 millió dollárt gyűjtött össze, a következő áremelés pedig vészesen közeleg.

A PlayDoge forradalmasítja a mém érme piacot!

A PlayDoge projekt kombinálja a letéteket, a kriptovalutákat és a nosztalgikus játék élményt. Ez a kombó olyan előnyhöz juttatja, amivel kevés projekt rendelkezik a piacon. Az érme legfőbb jellemzői a következők:

  • Funkcionalitás: Az érme elsősorban játékbeli pénznemként funkcionál, tranzakciókra és kiegészítő szolgáltatásokra használják.
  • Bevétel szerzési mechanizmus: a háziállatod gondozásával jutalmakat szerezhetsz.
  • Felhasználási lehetőség: Egyaránt alkalmas játékon belüli használatra és szélesebb körű piaci alkalmazásra.

PlayDoge árfolyam-előrejelzés 2024–2030

A PlayDoge játék legkorábban idén ősszel kerül a piacra, az elemzők szerint pedig a megjelenéskor a $PLAY szépen növekedhet, hiszen a játékosoknak szükségük lesz tokenekre a játékhoz.

A PlayDoge árfolyam-előrejelzések azt mutatják, hogy az érme iránt 2025-ig folyamatos kereslet várható, ami aktív közösségi részvétellel párosul majd. A letéti jutalmak az indulást követő három évben kerülnek kifizetésre, ezzel középtávon is biztosítva az érdeklődést a $PLAY tokenek iránt.

A PlayDoge kilátásai hosszú távon szintén ígéretesek, az árfolyam-előrejelzések jókora növekedést jeleznek. A P2E játék új funkciókkal bővülhet, amitől tovább nőhet az érme ára. A Tamagotchi népszerűségéből kiindulva a PlayDoge sem lőhet nagyon mellé.

Az Economic Times az egyik legjobb mém érmének nevezte a PlayDoge-ot, és egyenesen azt mondta, hogy a közelgő bikafutamban ezt az érmét nem szabad kihagyni. Úgy gondolják, hogy a $PLAY versenyre kelhet a Pepe Coinnal is. Számos nagy híroldal, mint a Crypto Potato és influenszer, mint Jacob Bury támogatja a PlayDoge-ot.

PlayDoge

Miért érdemes csatlakozni a PlayDoge-hoz?

  • Letéti jutalmakat szerezhetsz, amelyek az indulás utáni három évben kerülnek kifizetésre.
  • Egy olyan mém érmébe szállhatsz be, ami valódi felhasználási lehetőségekkel rendelkezik.
  • Élvezheted a szórakoztató játékot, amellyel ráadásul extra tokeneket is szerezhetsz.
  • Egy elkötelezett közösség tagja lehetsz.

Utolsó gondolatok: Mitől válik érdekessé a PlayDoge?

A PlayDoge az egyik legjobb mém érme projekt 2024-ben, és az előértékesítése már közel 5 millió dollárt gyűjtött. A népszerű Tamagotchi által ihletett PlayDoge letéti jutalmakat és szórakoztató játék élményt kínál. A projektben egyesül a Tamagotchi játék, a kriptovaluták és a jutalmak, ezzel egyedülálló kombinációt alkotva.

Amennyiben szeretnél beszállni, azt javasoljuk, hogy mielőbb tedd meg. A projekt rövidesen az előértékesítés következő szakaszába lép, az érme ára pedig emelkedni fog. Csatlakozz te is a PlayDoge befektetők népes táborához!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**