Ez lehet a következő nagy Solana mém érme? A kereskedők szerint a SEAL 100-szorozhat

A Solana mém érme piac dugig van lehetőségekkel, a kereskedők szerint a Sealana ($SEAL) igazán nagy durranás lehet.

Az előértékesítés keretében már több mint 3 millió dollár gyűlt össze, és több vezető iparági szereplő is beszállt a projektbe. Ez a környezet kiváló alkalmat teremt a tőzsdei bevezetéshez.

A Sealana előértékesítést nem osztották szakaszokra, az érdeklődők fix 0,022 dolláros áron juthatnak hozzá az érméhez. A csapat a napokban jelentette be az előértékesítés végének időpontját, amely június 25-én este 8-kor zárul. A potenciális vásárlóknak így tehát versenyt kell futniuk az idővel, ha szeretnék kedvezményes áron megszerezni a tokeneket.

Az elismert kereskedő szerint a Sealana lehet a következő WIF

A Solana ökoszisztémában gombaként nőttek a mém érmék, ami kapóra jött a Sealanának is. Az érmére jelentős iparági szereplők is felfigyeltek.

Egy nemrégi készült YouTube videójában Crypto Mischief is beszélt a projektről, és azt feltételezi, hogy a következő Dogwifhat lehet.

Az elemző szerint a projekt humoros háttere és korai lendülete a népszerűségének legfőbb okai.

Crypto Mischief kiemelte azt is, hogy a Sealana vezető médiumok figyelmét is felkeltette. A projektről beszámolt többek között a CryptoPotato, a Tech Report és a The Cryptonomist is.

Eközben a közismert kripto kommentátor, CryptoBoy úgy gondolja, hogy a Sealana „100-szoros drágakő” lehet.

Crypto Boy felhívta a figyelmet más Solana mém érmék, például a Slothana erejére, amelyek az előértékesítés után szép kis hozamot produkáltak.

Amellett, hogy alátámasztja a projektben rejlő lehetőségeket, az óriási elemzői és média érdeklődés a Sealana iránt megnyitja az utat a szélesebb közönség felé. Ezáltal kilátásba kerül a projekt folyamatos növekedése, miután az elindul a tőzsdén.

A közösségi média bohóckodás rezonál a Solana degenekkel

A Solana mém érmék elárasztják a piacot, így a Sealanának hatékony és ellentmondást nem tűrő módon kell elhatárolnia magát.

A South Park-féle megjelenés és a Donald Trump volt amerikai elnökkel kapcsolatos hivatkozások elárasztották a projekt X oldalát, a közösség pedig oda van ezekért.

A Sealana X fiókját már több mint 12 ezer felhasználó követi, bejegyzéseit több százan kedvelik és retweetelik. A Sealana Telegram csatornája szintén lenyűgöző, 8 ezer fős létszámmal rendelkezik.

A provokatív közösségi média posztok mellett a Sealana weboldaláról jobban megismerhetjük a projektet:

„Ismerd meg Sealana-t, a pufók fókát, aki mélyen lemerült a Solana-tengerbe. A számítógépénél bálnázik és napról napra hízik. Sealana annyira belefeledkezett a degen piacba, hogy fiatalkori alakját elhagyta a chipsből és tonhalkonzervből álló kereskedői étrend miatt. Megszállottsága, hogy megtalálja a következő nagy Solana mém érmét, leköti az uszonyait.”

A Sealana rongyosból gazdag mentalitása a mém érme kereskedők többségével rezonál, valószínűleg emiatt támogatják ennyien a projektet.

A Sealana átlépte a 3 millió dollárt, ez lehet a következő Book of Meme?

A már több mint 3 millió dollárt gyűjtött Sealana gyorsan az egyik legnagyobb Solana mém érmévé válhat.

A legikonikusabb Solana előértékesítés, a Book of Meme 2 milliót gyűjtött, mielőtt tőzsdére lépett volna.

A tőzsdére lépés után azonban a Book of Meme lett az a kriptovaluta, amely a leggyorsabban elérte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, a brívúrhoz pedig mindössze két napra volt szüksége.

A vezető központi tőzsde, a Binance is csatlakozott az akcióhoz, és szinte azonnal listázta a BOME-t.

Eközben előértékesítési befektetők tömegei váltak egyik napról a másikra milliomosokká. A LookOnChain blokklánc elemző beszámolt róla, hogy egy kereskedő 72 000 dollárból több mint 30 millió dollárt csinált.

Tekintve, hogy a Sealana már meghaladta a Book of Meme előértékesítése során gyűjtött összeget, az érme hatalmas növekedés előtt állhat.

A tágabb kriptovaluta piac jelenlegi helyzetéről pedig még nem is beszéltünk. A Bitcoin ugyanis újabb kitörésre készül, az altcoinok pedig szintén egyre nagyobb teret kapnak.

Az elmúlt hónapok során a mém érme szektor óriási növekedést produkált, és az olyan érmék, mint a Pepe, a Bonk vagy a Dogwifhat kivétel nélkül hatalmas összegeket gyűjtöttek.

Végső soron a kedvező piaci feltételek, az iparági vezetők támogatása és a humoros megközelítéssel rezonáló közösség pozitív kilátásokat mutatnak a Sealana számára.

Mivel az előértékesítés végéig már csak alig több mint két hét van, érdemes gyorsan cselekedni. Amennyiben szeretnél vásárolni, ne késlekedj, nehogy lemaradj!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**