Ez lenne a top 3 AI kripto?

Egyértelműen 2023 egyik legforróbb témája a mesterséges intelligencia (MI) hihetetlen mértékű térhódítása. Legyen szó művészetről, jogról vagy akár zenéről, az MI biztosan egyre szervesebb részét fogja alkotni az életünknek.

Nem csoda, hogy a blokklánc-technológiát használó projektek számára is egy új, eddig ismeretlen szintet hozott el ez a fejlődés. Írásunkban megvizsgáljuk, miért ideális páros az MI és a kripto, továbbá bemutatunk három izgalmas projektet, amiknek mesterien sikerült kiaknázni a technológiába rejlő lehetőségeket.

Miért alkot tökéletes párost az AI és a kripto?

A mesterséges intelligencia hatalmas lökést adhat a kriptoszektornak. Segítségével egyszerűen elkészíthetők különböző előrejelzések, jobb és kifinomultabb felhasználói élményt nyújthatnak a felhasználóknak a projektek fejlesztői, és a biztonságot is egészen magas szintre lehet általa emelni.

Biztosak lehetünk benne, hogy az MI a XXI. század egyik meghatározó szereplőjévé fog válni. Ennek megfelelően, akik még most befektetnek egy ígéretes projektbe, hatalmas profitra tehetnek majd szert.

Nézzük meg, mik azok a kezdeményezések, amiknek már most, az AI korai szakaszában sikerült forradalmi felhasználási módokat találni a technológiában rejlő lehetőségek felhasználására..

Meta Masters Guild (MEMAG)

Ahogy a blokklánc-technológia fejlődött az előző évek során, úgy szaporodtak el a különböző play-to-earn (P2E) és Web3 projektek is. A legtöbb ilyen kezdeményezés viszont gyakorlatilag semmilyen mobileszköz-élményt nem nyújt a felhasználók számára. Ezzel szemben a Meta Masters Guild egyike az első olyan blokklánc-projekteknek, melyek tökéletes élményt nyújtanak böngészőben és mobiltelefonon egyaránt. Segítségével, egy decentralizált játékökoszisztéma válik mindenki számára használatávó.

Szemben az eddig ismert P2E rendszerű játékokkal, a Meta Masters Guild fejlesztőinek a célja, hogy létrehozzanak egy play-AND-earn ökoszisztémát. Ebben egyszerre lesz lehetőségük a felhasználóknak ingyenesen játszani az összes elérhető játékkal, miközben profitot is tudnak szerezni. Annak érdekében, hogy ez a folyamat minél gördülékenyebben tudjon működni, a csapat létrehozta az ökoszisztéma belső digitális pénzét, a GEMS-t.

memag jatekok

A GEMS a platformon keresztül MEMAG-ra váltható át. A MEMAG, amit jelenleg az előértékesítésen lehet vásárolni, nem kizárólag irányítási célokat szolgál. Segítségével a platform piacterén keresztül hozzá lehet jutni különböző, NFT-eszközökhöz is. Ezen a ponton viszont joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi köze a Meta Masters Guildnek az MI-hoz.

A csapat innovatív módon, elsősorban az állandóan változó piaci és felhasználói igények kielégítésére használja az MI-t. Minden visszajelzést és fontosabb trendváltozást a készítők azonnal látni fognak, és ennek fényében fogják az elérhető játékokat is fejleszteni.

memag nft jatekok

Az előértékesítés, csak január közepén indult el, mostanra közel 4 millió dollár értékben sikerült eladni a MEMAG érmékből. A mostani, hatodik szakasznak hamarosan vége lesz, így aki sokat késlekedik, annak már csak jóval magasabb áron lesznek elérhetők az ERC-20 érmék.

Amennyiben ez nem lenne elég, a most csatlakozók esélyt kapnak 100 000 dollárnyi MEMAG token megnyerésére is. Ha növelni szeretnéd esélyeidet, abban az esetben nem kell mást tenned, csak követni a projekt Twitter fiókját, vagy ellátogatni a Meta Masters Guild subredditre.

MEMAG token vásárlása

Fight Out (FGHT)

Az MI könnyen lehet, hogy a fitnesz alkalmazások számára is el fogja hozni a régóta várt fejlődést.

Bár az elmúlt években a Move-to-Earn (M2E) projektek száma rendkívüli mértékben nőtt, ezek túlnyomó része nem volt képes megtartani a felhasználókat hosszú távon. Ennek a jelenségnek az elsődleges oka nem kizárólag az, hogy az ökoszisztémában szinte lehetetlen volt profithoz jutni, hanem az is, hogy a teljesítendő feladatok egyszerűen unalmasak volt. Ezzel a gyakorlattal fordulnak szembe a Fight Out fejlesztői.

Lényegében a Fight Out egy otthonról és edzőteremből egyaránt végezhető blokklánc-technológiát használó fitneszprojekt. Kezdetben a csapat úgy tervezi, hogy a befektetők és előfizetők számára elérhetővé teszi a Fight Out mobil alkalmazását, majd ezt követően 2023 végén megnyitja az első, saját edzőtermét is.

fight out rewards

Az alkalmazáson belül megtekinthetők lesznek élő, illetve előre felvett edzések, amiket kivétel nélkül profi edzők, vagy akár elitsportolók fognak bemutatni. Minden tag rendelkezni fog egy NFT-avatárral, ami tökéletesen tükrözni fogja fejlődésünket. Sőt, a Fight Out metaverzumában részt vehetünk különböző kihívásokon és versenyeken, amikért cserébe értékes jutalomban részesülhetünk.

Minden végrehajtott feladatért cserébe REPS pontok kerülnek kiosztásra, melyeket a platform piacterén keresztül le lehet majd vásárolni. A REPS-ből szerezhetünk avatárunk számára különböző NFT-kozmetikumokat, átválthatjuk őket előfizetésére, vagy akár időpontot is foglalhatunk személyi edzőhöz.

Savannah-Marshall-Fight-Out

Az MI pedig az ökoszisztéma egyik legfontosabb részét fogja képezni. A végrehajtott edzéseket követően, teljesítményünket alaposan elemezni fogja az MI, majd ezek alapján állítja össze a következő edzést. Tehát minden alkalommal tökéletesen testreszabott élményben lehet majd részünk, amivel testünk fejlődése is optimalizálva lesz.

Jelenleg a Fight Out által összegyűjtött összeg meghaladja a 4 millió dollárt, és minden jel szerint hamarosan kezdetét fogja venni a következő előértékesítési szakasz.

Amennyiben nem szeretnéd kihagyni az év egyik legizgalmasabb fitnesz-projektjét, látogass el a Fight Out magyar nyelven is elérhető weboldalára.

FGHT token vásárlása

Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai egyike 2023 legizgalmasabb MI projektjeinek. A készítők ötvözik a blokklánc-technológiát és a mesterséges intelligenciát annak érdekében, hogy egy decentralizált gazdaságot tudjanak létrehozni. Ezt olyan hálózat építésével kívánják véghez vinni, ami számos független, autonóm „ügynökből” tevődik össze. Minden önálló ügynök nem csupán a saját funkcióját látja el, hanem különböző szolgáltatásokért is felelős.

Például: egy önálló ügynök automatikus kereskedőrobotként üzemel a decentralizált Uniswap kriptotőzsdén. A felhasználó számára, így állandó jelleggel profit jön létre automatizált kereskedéseken keresztül, hála az ügynöknek. Ezen felül, minden ügynök kapcsolatban áll egymással, így egy teljes machine learning hálózatot alkotva.

Ebben a tanulási folyamatban pedig az MI-nek alapvető szerepe van, hiszen általa a rendszer megállás nélkül képes lesz fejlődni.

fetch ai crypto

Az ökoszisztéma natív tokenje a FET, ami egyszerre használható az autonóm gazdaság hajtómotorjaként, illetve a felhasználók számára jutalomként. Minden Fetch.ai felhasználói különböző feladatok végrehajtását követően, FET-ben fog részesülni, ami nagyban hozzá fog járulni a közösség számának folyamatos növekedéséhez, egyúttal a fluktuáció csökkenéséhez.

A befektetők körében rendkívül nagy népszerűségnek örvend a Fetch. Míg 2022-ben az árfolyam mindössze 0.09 dollár magasságában mozgott, 2023-ban az árfolyam az egekbe szökött és jelenleg már csak 0.4-0.5 dollárért lehet FET-et vásárolni.

Ha felkeltette az érme az érdeklődésedet, egyszerűen hozzá tudsz jutni a FET-hez olyan szabályozott kereskedőkön keresztül, mint az eToro, vagy akár a Revolut.

Konklúzió

Mint az látható, az AI térhódítása már megkezdődött a kriptoszektorban. Legyen szó mobilos játékokról, sportról vagy gazdaságról, a mesterséges intelligenciának rendkívül fontos szerep jut.

A legjobb módja a profitszerzésnek az, ha még egy induló trend elején csatlakozol valamelyik projekthez, hiszen ezzel maximalizálható az elérhető profit. Például amennyiben még most csatlakozol a Meta Masters Guildhez, abban az esetben a listázás előtt, alacsony áron szerezheted meg a MEMAG érméket.

Ha szeretnél így tenni, látogass el a Meta Masters Guild weboldalára!

További hírek: