Hogyan fogadj a Super Bowl-ra Magyarországon

Az idén 57. alkalommal megrendezett Super Bowl-on a Philadelphia Eagles néz majd farkasszemet a Kansas City Chiefsszel.

Megnézzük, miért gondolja mindenki esélyesebbnek az Eaglest, továbbá elmondjuk hol érdemes fogadásokat kötni a hazai idő szerint hétfő 0:30-kor kezdődő mérkőzésre.

Kire érdemes fogadni?

Röviden, ha azt szeretnéd megtudni, hogy melyik csapat nyerheti meg nagyobb eséllyel a hazai idő szerint hétfő 0:30-kor közvetített mérkőzést, akkor a jelenlegi adatok szerint az Eaglesre lehet számítani.

Érdemes azonban ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy mind a két csapat hihetetlenül jó formában van, ami az esélyek különbségén is érződik. A legtöbb online fogadóiroda felületén jóformán egyforma oddsokat láthatunk.

Kicsit közelebbről megvizsgálva a csapatokat az tűnhet fel, hogy a Chiefs támadása talán egy fokkal erősebb, mint az Eaglesszé, ezt viszont tökéletes ellensúlyozza a philadelphiai csapat védekezése.

Látogass el a Lucky Block-ra

Philadelphia Eagles

A Philadelphia kétségtelenül a szezon egyik legjobb csapata volt. Összesített pontszámok alapján a csapat rendkívüli teljesítményt mutatott fel a mostani szezonban: 389.1 yard támadás, 28.1 pont és 301.5 másodperc védekezés. A 2023-as rájátszásban szintén komoly eredményeket értek el 34.5-ös csúcsátlaggal, miközben elsők a védekezésben (195.5 yard).

super-bowl-fogadas-philadelphia-eagles-kansas-city-lucky-block

Sackek tekintetében talán még döbbenetesebb a philadelphiai csapat teljesítménye: Haason Reddick 16, Javon Hargrave, Brandon Graham és Josh Sweet 11-11. Ezzel az eredménnyel az Eagles az első olyan csapat az NFL történetében, amelyiknél 4 játékosnak is sikerült két számjegyű sacket elérni egy szezonon belül.

Kansas City Chief

Bár az Eagles rendkívüli eredményeket ért el, a Chiefnek sincs oka a panaszra. Bár Tyreek Hill Miamiba került, a hiányt hamar pótolták. Az egyik ilyen új játékos JuJu Smith-Schuster, aki fél évtizedes pittsburghi játék után csatlakozott a Főnökökhöz. Szintén az újonnan csatlakozók táborát erősíti Marquez Valdes-Scantling, aki idén mindössze 3 yarddal maradt el az egyéni csúcsától (687 yard).

Scantling 4 évet játszott a Green Bay-ben azt megelőzően, hogy a kansasi csapathoz igazolt volna. Mahomesnek segít a liga egyik legjobb támadója, Travis Kelce, aki a fogadóirodákban is rendkívül nagy népszerűségnek örvend (1467 elkapó yard, 15 TD elkapás és 7 100-yard effort). Kelce továbbá Jacksonville ellen két gólpasszt is behúzott továbbá egyet a Bengalsszal szemben.

Fogadás Odds Hol fogadj
Philadelphia Eagles (-6,5) 2.7 Lucky Block
Kansas City Chiefs (6,5) 1.45 Lucky Block

A Super Bowl egyéb eseményei

Nem kizárólag a sport a lényeg egy-egy Super Bowl-on, hanem a félidőben tartott műsor, illetve a mérkőzés szünetében leadott reklámok is.

Ezek az elmúlt évek során kivétel nélkül különlegesek voltak, és a legtöbb esetben napokig zengett tőlük az internet. Nézzük meg, idén mire lehet számítani.

Félidei műsor

A 2022-es Los Angeles-i Super Bowlon híres fellépőkből nem volt hiány. Fellépett Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, 50 Cent és Kendrick Lamar, akik közös erővel ünnepelték Los Angeles hip-hop kultúráját.

Ennek ismeretében nem túlzás azt mondani, hogy a félidős műsor gyakorlatilag egy külön esemény, hiszen a világ talán legnagyobb színpadán léphet fel egy előadó, több mint 100 millió ember előtt. Ugyan a nagyjából 14 perces műsorért az előadók nem kapnak fizetést, ekkora közönség előtt szerepelni felbecsülhetetlen.

Amennyiben úgy döntesz, megnézed a mérkőzést, a félidős műsort semmiképpen ne hagyd ki. Ráadásul érthető módon, a legtöbb fogadási irodában arra is lehet fogadásokat kötni, hogy ki és mit fog elsőnek elénekelni.

Reklámok

Hasonlóan a félidős műsorhoz, a reklámoknak is rendkívül nagy szerep jut a Super Bowl-on. Mindössze egyetlen, 30 másodperces reklám ára megközelítőleg 4 millió dollár, amivel gyakorlatilag egyike a legdrágább tévés idősávoknak. A magas ár egyáltalán nem meglepő, mivel a nézőszámot sem lehet szinte semmihez hasonlítani. Az elmúlt évek átlaga alapján összesen nagyjából 50 percnyi reklámidőre lehet most is számítani.

Mivel igen magas költségei vannak a reklámidőnek, ezért a legnagyobb márkák kivétel nélkül igyekeznek minél jobban kihasználni a rendelkezésükre álló időt, és valami különlegessel felhívni magukra a figyelmet. Az előző évek során a Pepsi, Snickers, Facebook, Jeep, Microsoft, Bud Light és a Google egyaránt jelen volt a Super Bowl reklámidejében.

Hol érdemes fogadásokat kötni?

Ha azon gondolkozol, hogy valamelyik csapatra szívesen fogadnál, esetleg megtippelnéd melyik játékos fog a legtöbbet futni, vagy milyen pontkülönbséggel zárul a Super Bowl, akkor jó helyen jársz.

Az online fogadóirodák száma hatalmas, ezért minden esetben olvass alaposan utána, hogy melyik oldalt választod a fogadásod megkötéséhez. Próbálj meg a választott oldalról minél többet megtudni, lehetőleg valós felhasználóktól, ismerd meg a különböző elérhető bónuszokat és vizsgált meg az ügyfélszolgálatot.

Mindent összevetve mi arra a következtetésre jutottunk, hogy a megvizsgált oldalak közül a Lucky Block kriptokaszinó rendelkezik a legtöbb előnnyel az új felhasználók számára.

Látogass el a Lucky Block-ra

Lucky Block – piacvezető kriptokaszinó és fogadóiroda

A kriptokaszinók és kripto-fogadóirodák legnagyobb előnye a hagyományos online társaikkal szemben, hogy a ki- illetve befizetések ideje azonnali. Tehát a megszerzett nyereményünkre nem szükséges akár napokat is várni, hanem a kiutalás során azonnal a birtokunkba fog kerülni.

Bár a blokklánc-technológiát használó kaszinóknál és fogadóirodáknál szükséges bizonyos mennyiségű kriptopénzzel rendelkezni, a Lucky Block esetében egészen más a helyzet. Amikor a számládra utalsz egy összeget, azt meg tudod tenni bank- vagy hitelkártya használatával is. Az utalást követően a Lucky Block rendszere automatikusan átváltja az általad elutalt összeget Bitcoinra, így nem kell plusz köröket futni a kriptopénzek beszerzésével.

legjobb kripto kaszino

 

Az elérhető kínálattal kapcsolatban bátran elmondható, hogy a Lucky Block a legnagyobb oldalakkal is képes felvenni a versenyt. A sportfogadási oldalán például nem kizárólag a sportágak túlnyomó része érhető el, hanem olyan e-sportokra is lehet fogadni, mint amilyen a Counter-Strike vagy a League of Legends.

Emellett a Lucky Block rendelkezik egy igen jelentős méretű online kaszinóval is. Ebben a mérkőzések között bátran tudunk válogatni a számtalan hagyomány és modern játékok közül. Legyen szó élő asztalos pókerről, élő Monopoly-ról vagy a népszerű Aviátorról, a Lucky Block kaszinóban biztosan meg fogod találni a tökéletes időtöltést.

Amennyiben úgy döntesz, adsz egy esélyt az oldalnak, nem fogsz csalódni. A regisztráció pillanatok alatt elvégezhető, ráadásul csupán a legszükségesebb adatokat kell megadnod. Amennyiben ezzel végeztél, már csak az van hátra, hogy utalj a számládra.

Mivel a minimum befizetés mindössze egy dollár, így már egészen alacsony kockázat mellett is lehetőséges nyílik próbára tenni a szerencsédet, vagy támogatni a kedvenc csapatodat. Ráadásul amennyiben legalább 10 000 forintot befizetsz, a regisztrációd első hetében most a veszteségeid 15%-át vissza tudod igényelni.

Ehhez nem kell mást tenned, csak kapcsolatba lépni az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal, és máris a számládon találod a visszatérített összeget.

A Lucky Block a hatalmas népszerűségnek köszönhetően, már magyar nyelven is elérhető.

Csatlakozz még ma, a Lucky Block kaszinóhoz!

További hírek: