Ezek megőrültek: Óránként vásárolják vissza a saját kriptójukat!

A GameFi szektor nagykutyája, a Wall Street Memes megállíthatatlannak tűnik. A nagysikerű Wall Street Memes kaszinó és sportfogadási platform indítása után a csapat egyedi visszavásárlási programot indított el.

Ennek keretén belül a felhasználók számára elérhetővé vált egy teljesen új kezelői felület, amin keresztül maximális transzparencia mellett lehet ellenőrizni az összes projektet érintő adatot.

Ez a web3.wsmcasino.com weboldalon keresztül érhető el, ahol az összes információt megtalálhatod a kaszinó eddigi bevételeivel és a visszavásárolt WSM tokenekkel kapcsolatban.

Az elérhető új felület megjelenésével egyidőben szintén elindult az óránkénti visszavásárlási program, aminek részleteit on-chain is bármikor tudod ellenőrizni. Ahogy az a tárcánál látható, a csapat folyamatosan vásárol tetemes mennyiségű WSM-et, amivel párhuzamosan egyre értékesebbé válnak a natív altcoinok.

Az októberben indult program során mostanáig a csapat közel 2 millió dollár értékben vásárolt vissza $WSM-et.

A fejlesztők korábban úgy nyilatkoztak, hogy minimum a kaszinóból származó bevétel 10 százalékát tokenbisszavásárlásra fogják fordítani.

Az ilyen jellegű akcióknak köszönhetően az elérhető eszközmennyiség mérete csökkenni kezd, így a megmaradt kriptó értékesebbé válik. Továbbá általában amikor egy kriptó fejlesztői hasonló lépésre szánják el magukat, az a befektetőkre is ösztönzően hat, így növelve az igényt a natív kriptóra.

A transzparencia és a felhasználási mód miatt a WSM még a Rollbit sikereit is túlszárnyalhatja

Írásunk idején az újonnan megjelent felületen keresztül az látható, hogy az előző 24 óra során a kaszinó bevétele megközelítette a 25,000 dollárt. Eközben a jutalmazásra fordított tárca mérete megállás nélkül növekszik, így jelenleg ennek a mérete meghaladja a 72 millió WSM-et.

Jelenleg a 2 milliárd tokenből álló készlet 0.13 százaléka került elégetésre, míg a jutalmazási tárca 3.63 százalékát teszi ki az ökoszisztémának.

A felsoroltak mellett megtalálható még a felületen a WSM aktuális értéke, a kereskedési volumen és az összes tulajdonos száma.

Bár a Wall Street Memes számos elemében hasonlít a Rollbithez, van egy lényeges különbség a két projekt között. Ugyanis szemben a Rollbittel, a WSM tulajdonosok lehetőséget kapnak a tokenek stakelésére.

Ezzel írásunk idején 42 százalékos éves jutalmat lehet elérni, miközben a teljes tokenkészlet közel 25 százaléka van lekötve befektetők által a stakelési poolban. Így elmondható, hogy a legtöbb kereskedő hosszú távú befektetésként tekint a Wall Street Memesre.

wsm-dashboard-data

Végezetül, meg tudod nézni aktuálisan mennyi játékos tartózkodik éppen a kaszinóban, ami nagy segítség lehet az élő asztalok szerelmesei számára.

Érdekesség, hogy a Dashboard menüpont alatt látható egy “Perp – Coming soon” felirat is. Erről jelenleg viszonylag keveset lehet tudni, azonban egyes híresztelések szerint egy új kereskedési eszköz kerülhet rövidesen bemutatására.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, abban az esetben az új eszköz tetemes mennyiségű felhasználót csábíthat el a Rollbit felületéről.

A perp segítségével a felhasználók lehetőséget kapnak olyan határidős pozíciókat létrehozni, melyek nem rendelkeznek lejárati dátummal. Hasonlóra ugyan van lehetőség a Rollbiten, azonban ott minden esetben lejárati határidővel rendelkező ügyleteket van csak lehetőség létrehozni.

Ennek köszönhetően a kereskedők sokkal nagyobb méretű pozíciókat nyithatnak, amivel az elérhető hozam is magasabb lehet. Ezáltal a közösség hatalmas mérete miatt a WSM értéke rövidesen ismét egy elképesztő rally legnagyobb nyertesévé válhat.

Ajánlási program, 200% bónusz és dupla fogadási jutalom a WSM tokenek segítségével

Az ajánlási program segítségével minden felhasználó akár az oldal bevételének 40 százalékához is hozzá tud majd jutni. Ehhez ráadásul nem kell mást tenni, csak az automatikusan létrehozott linken keresztül meghívni a barátaidat is a Wall Street Memes oldalára.

Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot a csapat még vonzóbbá tegye, 200 százalékos üdvözlő bónuszt lehet szerezi az első befizetés alkalmával. Sőt, amennyiben ezt WSM tokenekkel hajtod végre, abban az esetben 200 ingyenes pörgetést is fogsz kapni.

Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a WSM-mel elvégzett fogadásokat követően a nyereményed mértéke kétszer akkora lehet.

Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy az előző hét során a Wall Street Memes csapata partneri megállapodást kötött az IFL TV-vel. Ennek keretén belül akik most csatlakoznak au IFL TV-hez és befizetnek 10 dollárt, további 10 dollárt fognak kapni jutalmul.

Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a regisztráció során használod a ‘IFLTV24’ kódot.

Elképesztő jutalmak a láthatáron – a WSM értéke 27 százalékkal emelkedett november óta

Miután a WSM árfolyama konszolidálódott a listázást követően, a befektetők állandó erősödésnek lehetnek a tanúi. Ennek köszönhetően november 21-től kezdve összesen 27 százalékot tudtak erősödni a WSM tokenek.

Írásunk idején a teljes szektorban némi megtorpanást lehet tapasztalni, azonban ez valószínűleg csak a következő bikafutam előtti erőgyűjtés.

Az előttünk álló év során a WSM az izgalmas felhasználási módja miatt minden bizonnyal képes lesz túlszárnyalni a legtöbb mém tokent. Pontosan ezért fontos, hogy még most, amíg viszonylag alacsony a WSM árfolyama, vásárolj néhány tokent.

wsm-wall-street-memes-price-1213

Ezt a legtöbb kriptotőzsdén megteheted, továbbá akár a Wall Street Memes hivatalos weboldalán keresztül is el fogod tudni végezni a csatlakozást.

2024-ben több olyan eseményre is sor kerül, melyek alapvető hatást fognak majd gyakorolni a teljes kriptoszektorra. Ilyenkor a legnagyobb erősödést a virális jellegű, de alacsony piaci kapitalizációval rendelkező projektek szokták elérni.

Mivel a Wall Street Memes mögött több mint 1 millió felhasználó áll, azonban a token mérete továbbra is 50 millió dollár alatt van, így a WSM tulajdonosok csillagászati profitot érhetnek el.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**