Ezek most a legmenőbb projektek Magyarországon

Valószínűleg senkit nem ér váratlanul az a kijelentés, hogy a magyar forint más valutákhoz képest kimagaslóan volatilis. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy egy év alatt több, mint 10%-ot vesztett az értékből az euróval szemben, majd az októberi mélypontot követően több mint 10%-ot erősödött.

Többek között ezért is dönthettek sokan úgy, hogy a megtakarításaikat és a befektetéseiket biztonságosabb kriptoban tárolni, mint forintban.

Szintén a blokklánc-technológia népszerűségét bizonyítja, hogy 2022-től hazánkban a korábbi 30.5%-os adó helyett immáron „csak” 15% adót kell fizetni a kriptokereskedésből származó jövedelem után.

Ha érdekel, hogy melyek jelenleg a legjobb magyarországi kriptobefektetések, vagy csak bővítenéd a portfóliódat, ezekhez a projektekhez még mások előtt, az előértékesítés során tudsz csatlakozni.

AiDoge (AI)

Az AiDoge egy mesterséges intelligenciát használó közösségi oldal, amivel a felhasználók vicces mémek elkészítésével tudnak pénzt keresni.

A ChatGPT és a MidJourney ötvözéséből létrejött mémgenerátort kreditekért lehet használni, amiket AI tokenek eladásával, illetve stakelésével lehet szerezni. A létrehozott vicces képekre a közösség tagjai szavazhatnak, majd minden hónap végén a legjobb képek alkotói jutalomban fognak részesülni.

aidoge memgeneralas jovoje

A mémgenerátor használata felettébb egyszerű lesz. A tagoknak nem lesz más dolguk, csak néhány címszóban megadni, hogy mit szeretnének létrehozni, és a mesterséges intelligencia elkészíti a legjobb képet és hozzá a legjobb feliratot.

Az AiDoge-ra az igényt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az előértékesítés során néhány hét alatt a fejlesztőknek 6.1 millió dollárt sikerült gyűjteni.

Nézd meg az AiDoge-t

Launchpad XYZ (LPX)

A Launchpad XYZ fejlesztőinek célja, hogy egy olyan platformot hozzanak létre, amin keresztül az összes lényeges Web3-projektet használni lehet majd.

Köszönhetően az ökoszisztéma saját kriptotárcájának és az LPX tokeneknek, a tagok lehetőséget kapnak egyetlen kriptopénz használatával számos Web3 eszközt igénybe venni.

launchpad-fooldal-indulas

Mód lesz például play to earn játékokkal játszani, előértékesítésekhez csatlakozni, de a felhasználók akár töredékvásárlásokat is csinálhatnak. Utóbbinak a lényege, hogy NFT-k segítségével például egy értékes ingatlan egy apró részét megveheted, majd részesülsz a tulajdonhányadod alapján az ingatlan által termelt profitból.

A Launchpad XYZ felületén szintén lehetőség lesz kripto- és NFT kereskedelemre is, illetve a mesterséges intelligenciának köszönhetően kifinomult keresőrendszer is a befektetők rendelkezésére fog állni.

A Launchpad XYZ ára jelenleg csupán 0.035 USDT, azonban a listázásra pontosan dupla ennyiért, 0.07 dollárért lehet majd hozzájutni.

Launchpad token vásárlás

Ecoterra (ECOTERRA)

Az Ecoterra csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minél szélesebb rétegek számára a hétköznapok szerves részévé tegye a termékek újrahasznosítását.

Ehhez pedig a blokklánc-technológia, illetve a natív ECOTERRA érmék tökéletes lehetőséget kínálnak.

Dióhéjban, a fejlesztők különböző cégekkel és áruházakkal kötöttek megállapodásokat. Ezeknek köszönhetően amikor egy visszaváltó automatába teszel egy terméket, lehetőséged van az Ecoterra alkalmazásával beolvasni a termék vonalkódját.

Amennyiben a partnerek között szerep a termék, abban az esetben a Ecoterra tokeneket fogsz kapni jutalmul.

ecoterra recycle to earn token

Ez viszont még nem minden.

Az újrahasznosított anyagok piacterén a cégek lehetőséget fognak arra kapni, hogy visszaváltott anyagokat tudjanak vásárolni. Ennek köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy az erőfeszítéseink egy szebb jövőért igazán meg fognak térülni.

Az Ecoterra rendszere továbbá lehetővé teszi a tagok számára, hogy saját, illetve a cégek zöld törekvéseit nyomon tudják követni. Ezzel a lépéssel pedig a jövőben egyszerűen el lehet majd dönteni, hogy melyek azok a cégek, amik valóban arra törekednek, hogy egy élhető és tiszta világot hozzanak létre.

Végezetül, az Ecoterra tokeneket a platform piacterén keresztül különböző digitális és valós tárgyakra költheted el. Ezeken felül pedig akár fel is tudod őket ajánlani nonprofit cégeknek, vagy vásárolhatsz belőle különböző oktatóvideókat.

Nézd meg az EcoTerrát

DeeLance (DLANCE)

Az otthoni munkavégzés terjedésével a különböző munkaközvetítő portálok népszerűsége robbanásszerűen megnőtt. Érthető módon a munkavégzés ezen fajtája a munkaadónak és a munkavállalónak is egyaránt érdeke. Így a szabadúszó kényelmesen, változatos munkákat végezhet, míg a munkaadónak alacsonyabb kiadások mellett, nagyobb potenciális alkalmazott áll rendelkezésére.

Sajnos azonban a legtöbb elérhető, munkaközvetítéssel foglalkozó oldalon a kifizetések ideje rendkívül lassú, a létrehozott munka tulajdonjoga tisztázatlan, és rendkívül magas díjak kerülnek felszámításra.

deelance vs fiverr

Ebben a környezetben kíván hódító útjára indulni DeeLance csapata. A fejlesztők által megálmodott platformon keresztül minden munka kezdetekor egy NFT-jön létre, mely folyamatosan jelzi az elvégzett munka tulajdonjogát.

Tehát amint a megrendelő elfogadja a munkát, az NFT-ben is tulajdonosváltás jön létre. Ezzel párhuzamosan pedig az előzetesen letétbe helyezett összeg automatikusan a szabadúszó számlájára kerül. Erre a tranzakcióra pedig szemben a legtöbb oldallal, csak néhány másodpercet kell várni.

A DeeLance oldalán továbbá lehetőség lesz munkaadót és munkavállalót egyaránt pontozni, ami nagyban segíteni fogja, hogy a legjobb munkákra a legalkalmasabb jelöltek jelentkezzenek.

A DLANCE listázási ára 0.057 dollár lesz, azonban most mindössze 0.033 dollárért be lehet szerezni az izgalmas tokenekből.

Nézd meg a DeeLance-t

yPredict (YPRED)

Talán a mesterséges intelligencia egyik legjobb része, hogy segítségével olyan összefüggéseket is fel lehet fedezni, amiket amúgy szinte lehetetlen lenne.

Érthető módon ezt számos terület felhasználja, azonban a kriptoszektor részére ilyen jellegű lehetőségek korlátozottan, szinte kizárólag megbízhatatlan forrásból áltak a befektetők rendelkezésére.

Hála a yPredictnek, ez az áldatlan állapot a jelek szerint véget fog érni hamarosan.

ypredict rendszer

A yPredict egy kereskedőplatform, ami a szokásos elemzőeszközök mellett lehetőséget kínál különböző prediktív mesterséges intelligencia modellek létrehozására. Ezeket pedig akár mások számára is elérhetővé tehetjük.

Amennyiben így teszünk, a közösség tagjai előfizethetnek az általunk gyártott modellre, amivel állandó passzív jövedelemhez juthatunk.

A különböző modellek pontossága elérhető lesz az oldalon, így egyszerűen ki tudjuk majd választani, melyik az a modell amire magunk elő szeretnénk fizetni.

Ezen túl pedig a platform fejlesztői is létrehoznak egy saját modellt, aminek az elkészítéséhez a mesterséges intelligencia fejlesztőinek legjobbjait hívták segítségül.

A yPredict csapatának idáig 1 millió dollárt sikerült gyűjteni, és a jelenlegi 4. előértékesítési szakaszban egy token ára 0.05 dollár.

A listázásra azonban a befektetők már csak 0.12 dollárért juthatnak hozzá a páratlan YPRED érmékhez.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**