Ezt a svájci prémium órát se akarod elhagyni

Mert ha mégis, akkor sokba fog kerülni. A svájci Franck Muller egy korlátozott számban elérhető, bitcoin témájú prémium órát jelentett be.

Esztétikusan az óra kijelzőjének centrumában egy bitcoin logó és alatta egy QR kód található, mely a genezis blokkra, a Bitcoin blokklánc hálózat indulását jelentő első blokkjára mutat.

Ha eleged van a reklámokból ?, használj Brave böngészőt.

A hátsó lapján szintén egy QR látható, mely egy publikus tárcacímre visz ahova bitcoint lehet letétbe elhelyezni. A prémium órához jár egy USB is, mely rejti a tárcához tartozó privát kulcsot. A patinás Frank Muller óragyártó a Regal Assets-el közösen szerdán jelentette be a limitált kiszerelésű kriptósokat megcélzó mesterművet és külön kiemelték, az órához járó tárca feltörhetetlen lesz, mert a hidegtárca “offline generált nem determinisztikus TRNG-ket (valódi véletlen számokat generál), amit nem lehet feltörni,”.

Az Encrypto luxusóra már megvásárolható a webshopjában vagy a Dubai Mall üzletében és természetesen elfogadnak bitcoint, hitelkártyát és banki utalást is.

Az 500 darabosra tervezett modell ára volatilis, mint a bitcoin árfolyama, és a típustól függően akár 60 000 dollárt (7.8 BTC vagy 17.5 millió HUF) is elkérhetnek érte, áll a gyártó honlapján. Egyes modellek nemesfém és gyémántkirakásúak, ezért a horribilis ár.

A sajtóközlemény szerint a Franck Muller Vitalik Buterinéknek is tervez egy szériát (passzol Buterin bevásárlószatyrához), de tervben van az öt vezető érme mindegyikére egy széria, beleértve a Ripple-t is.

A Hublot múlt évben rukkolt elő Big Bang Blockchain luxusóráival a Bitcoin 10 éves évfordulójának megünneplésére, azok is hasonló árkategóriában kóstáltak (25 000 USD, 3.2 BTC, 7.3 millió HUF).