Ezzel a kriptoval érheted el a legnagyobb profitot jövőre?

2022-ben igazán kellemetlen kriptotél köszöntött be, ami nem kizárt, hogy még egy ideig velünk fog maradni.

Még 2021. novemberében érkezett az első pofon, amikor a befektetők szembesültek vele, hogy a világgazdaság állapotától nem lehet függetleníteni a kriptoszektort. 2022-ben folytatódtak a negatív makrogazdasági események, és a legnagyobb kriptopénzek árfolyam a padlóra került. Ebben a piaci környezetben -és talán ezeknek az eseményeknek a hatására- robbanhatott ki a most is aktívan tartó FTX-botrány.

A jövővel kapcsolatban nehéz lenne jóslatokban bocsátkozni, az azonban biztos, hogy a befektetők bizalma sokat változott az elmúlt egy évben. A számtalan, rizikós üzleti modellre épülő, semmilyen innovációval nem rendelkező projekteknek az értéke sok esetben több mint 90%-kal csökkent az idén, míg az igazán értékes kezdeményezések felértékelődtek. Az utóbbihoz tartozik a Dash 2 Trade is.

Az érmék és az idő is egyre fogy

Az idei évben nehéz lenne sikeresebb előértékesítést találni a Dash 2 Trade-nél. Alig több mint két hónap alatt a fejlesztőknek sikerült több mint 10 millió dollárt gyűjteni.

A Dash 2 Trade fejlesztőcsapata a napokban jelentette be, hogy hamarosan lezárják az előértékesítést. Egészen pontosan amint az utolsó előértékesítési szakasz eléri a célját, vagy letelik a bejelentéstől számított harminc nap, már nem lesz esély D2T tokenek vásárlására.

Ezt követően az érmék listázásra fognak kerülni. Az eddigi két tőzsdéhez, vagyis LBankhoz és a BitMarthoz harmadikként csatlakozott a Changelly Pro is. Általánosságban elmondható, hogy minél több tőzsde listáz egy érmét, annál több kereskedőnek nyílik lehetősége a vásárlásra.

Fantasztikus eszközök tárháza

December 16-án a fejlesztők a projekt hivatalos YouTube csatornáján keresztül megosztották a platformról készült első publikus videót. Ebben részletesen is meg lehet ismerni az alapvető funkciók működését, illetve részletesen is bemutatásra kerül az előértékesítéseket elemző eszköz.

Nem ritka, hogy egy héten akár 20-30 előértékesítés is kezdetét veszi. Ezek közül hatalmas munka kiszűrni azokat, amik valóban érdemesek lehetnek rövid, vagy akár hosszú távú befektetésnek. A munka viszont busásan meghálálja magát, hiszen a legjobb előértékesítések sokszor 100, vagy akár 1000%-os hozamot is elérhetnek.

Az előértékesítési elemző működésének lényege, hogy elemzők, és a fejlesztők által létrehozott mesterséges intelligencia közös munkájával, részletesen elemzésre kerül minden új projekt. Ellenőrzésre kerül a fejlesztői csapat kiléte, a projekt validálásának hitelessége, a whitepaper és még számos más, a projektet érintő adat. Ezeket a szempontokat a rendszer pontozza, majd a kapott pontok egy végső pontszámban kerülnek fel a Dash 2 Trade platformra.

Szintén a jobb kereskedések elérésében lehet nagy segítség a láncon belüli (on-chain) elemzéseket elkészítő indikátor. Különböző mutatók segítségével, viszonylag pontosan meg lehet állapítani egy-egy érme árfolyamáról, hogy milyen irányú változásra lehet számítani. A Dash 2 Trade-en futó mesterséges intelligencia azonnal észreveszi bármilyen érménél az ismétlődő mintákat, és egyből értesítést küld a felhasználó számára.

dash 2 trade fooldal dec 16

Ez azonban nem az egyetlen értesítés, amit kaphatnak a felhasználók. A közösségi médiafigyelő segítségével bármilyen felkapott érméről azonnal értesülhetünk. A Dogecoin sikerei óta tudjuk, hogy mekkora jelentősége lehet egy tweetnek, ezért elengedetlen, hogy az ilyen jellegű információknak azonnal a birtokába jussunk.

A platform által nyújtott előnyökkel kapcsolatban érdemes még megemlíteni a szignálokat is. Ezek olyan rövid, szöveges üzenetek, amik egy kereskedéssel kapcsolatos információkat tartalmaznak. Általában a szignálokban megtalálhatjuk egy érme nevét, az árfolyamváltozás irányát, milyen árban érdemes megvenni és végezetül milyen profitnál érdemes eladni. A szignálok azoknak a kereskedőknek jöhetnek jól, akik szeretnének rövid időn belül, folyamatos jelleggel profitra szert tenni. A mesterséges intelligencia által összeállított szignálokat, több ezzel foglalkozó oldal is kínálja, azonban sokkal magasabb áron, mint amennyibe a Dash 2 Trade előfizetése kerül.

D2T token vásárlása

Dash 2 Trade tokenomika

A platform natív tokenje az ERC-20 D2T érme. A tulajdonosoknak dönthetnek úgy, hogy eladják az érméiket, vagy előfizetésre is válthatják azokat. Akik az utóbbi mellett döntenek, azok több előfizetési csomag közül is választhatnak.

A legolcsóbb csomagot bárki megengedheti magának, mivel ingyen van. Akik nem szeretnének anyagilag elköteleződni, vagy előbb megismernék mit tud a Dash 2 Trade, azok regisztrálhatnak ingyenesen is. Ebben a csomagban az eddig felsorolt eszközök közül egyik sem elérhető, viszont az oldal megismeréséhez ideális választás lehet.

d2t tokenomika

A következő csomagot 400 D2T havidíjért cserébe lehet kiváltani. Ebben már megtalálható a legtöbb eszköz, amit az oldal készítői a felhasználók számára kínálhatnak, viszont egyes lehetőségek csak korlátozott módon vehetőek igénybe.

Végezetül a legnagyobb, prémium csomag 1000 D2T-ért váltható ki. Akik úgy döntenek ezt a lehetőséget választják, nem fogják megbánni. Az összes eszköz, ami az oldalon található, korlátlan módon használható, beleértve a hamarosan bevezetésre kerülő automata kereskedő botot és a szignálokat is. További előnye a csomagnak, hogy az előfizetők részt tudnak majd venni különböző kereskedési versenyekben is.

A fejlesztők nem most dolgoznak először együtt. A csapat számos tagja együtt hozta létre a nagy sikernek örvendő Learn 2 Trade forex kereskedési oldalt. Mint az oldal nevéből is kiderül, a csapatnak kiemelten fontos az oktatás. A kereskedési versenyeken izgalmas kérdéseket kell a résztvevőknek megválaszolni, amiért cserébe D2T érméket kaphatnak jutalmul. Erre a célra a Dash 2 Trade csapata elkülönített 50 millió érmét, tehát egy ideig egészen biztosan fedezve lesznek a versenyek.

D2T token vásárlása

Az FTX összeomlása rámutatott a megbízható eszközök fontosságára

Nem meglepő, hogy folyamatosan emelkedik a Dash 2 Trade befektetőinek száma. Látva, hogy számos kriptopiaci szereplő mennyire felelőtlen volt, a megbízható és előremutató projektek jelentősége kiemelkedő.

Az egyik lehetséges oka, amiért számos kereskedő sokat veszített az FTX-botrány következtében, az a megfelelő eszközök hiánya miatt lehetett. Jelenleg ugyanis nem lehet olyan szolgáltatást találni, ami akkora repertoárral rendelkezik mint a Dash 2 Trade, és egyúttal ennyire alacsony áron, bárki számára elérhető lenne.

A fejlesztők a legutóbbi bejelentésüket követő 24 órában több mint 500,000 dollár gyűjtöttek össze, ami jól bizonyítja, hogy a befektetők már most bizalmat szavaztak a projektnek. Amennyiben ez nem lenne elég, a teljes csapatot átvilágította a CoinSniper, míg a szerződések kódját a SolidProof vetette alapos vizsgálat alá.

Jelentős megtérülés és egyszerű vásárlás

Amint azt láthatjuk, jelentős piaci igény van a Dash 2 Trade szolgáltatására. A befektetésen kívül, a kereskedők egy része valószínűleg mint „üzleti kiadás” tekint a D2T érmék vásárlására, hiszen hosszú távon sokkal nagyobb profitot lehet a platformon keresztül elérni, mint az érmék eladásával.

Ezt alapul véve egyes elemzők azon a véleményen vannak, hogy az érmék mostani ára, a listázást követően akár 1000%-kal is növekedhetnek.

Ha meggyőzött a Dash 2 Trade, nem érdemes késlekedni, mert az érmék hamarosan már csak magasabb áron lesznek elérhetőek. A vásárlás menete egyszerű, látogass el a Dash 2 Trade hivatalos weboldalára, és kattints a „CONNECT WALLET” gombra. Válaszd ki az általad használt kriptotárcát, majd írd be, hogy mennyi D2T érmét szeretnél venni (minimum 1000 D2T-t lehet vásárolni). Ha minden adatot ellenőriztél, kövesd a tárcád szolgáltatójának az utasításait. Amint az előértékesítés lezárul, a korai befektetők szintén a hivatalos weboldalon keresztül igényelhetik az érméket.

Csatlakozz még ma, a Dash 2 Trade korai befektetői közé!