Ez az 5 kripto nagyot fog menni 2023-ban

Az idei év nem tartogatott túl sok örömöt a kriptoszektor számára. Kezdve a negatív makrogazdasági eseményekkel, egészen az FTX-botrányig, egymást követték a negatív hírek. A legnagyobb érmék év eleje óta értékük jelentős hányadát elvesztették, míg a kisebb piaci kapitalizációval rendelkezők körében nem volt ritka a 90%-os értékcsökkenés sem.

Ennek ellenére nem lehet leírni a szektort. Számos olyan új, innovatív projektet láthattunk, amik bebizonyították, megfelelő üzleti modellel, izgalmas felhasználási móddal és kemény munkával még egy kriptotél alkalmával is jelentős sikereket lehet elérni.

Írásunkban összegeztük a legjobb projekteket, amikbe még idén érdemes befektetni annak érdekében, hogy a 2023-ban hatalmas profitot tudjunk elérni.

FightOut (FGHT)

Ha nem szeretnéd, hogy az év végi bejgli és szaloncukor túlságosan mély nyomot hagyjon rajtad, a FightOutot neked találták ki. A fejlesztők egy olyan ökoszisztémát szeretnének létrehozni, amiben bárki, az otthona kényelméből vehet részt különböző edzéseken.

fightout fooldal

Hasonló kezdeményezésekből nincs hiány, azonban a FightOut képes kenterbe verni a konkurenciát az egyedi jutalmazási rendszerével. Minden elvégzett edzés, teljesített kihívás vagy sikeres verseny után a felhasználók REPS pontokat kapnak. A REPS segítségével a FightOut piacterén keresztül lehetőség van különböző digitális és valós ajándékok kiváltására, vagy akár az app havidíját is csökkenteni lehet velük.

A FightOut előértékesítése mindössze néhány napja vette kezdetét, azonban már most több mint 2 millió dollárt gyűjtöttek a fejlesztők. Várhatóan 2023 első felében a korai befektetők számára elérhetővé fog válni a FightOut alkalmazása, majd az év végéhez közeledve a csapat egy saját edzőteremláncot is létre fog hozni.

Csatlakozz még most a FightOuthoz!

Dash 2 Trade (D2T)

A fejlesztők a héten jelentették be, hogy amint a projekt eléri a 10 millió dolláros előértékesítési szintet, kezdetét fogja venni a listázásig a visszaszámlálás. Ez röviden annyit tesz, hogy jelenleg is tartó előértékesítési szakasz teljesítésével, vagy 30 napon belül a D2T érmék listázásra fognak kerülni.

A meglévő két kriptotőzsde, vagyis a Bitmart és az LBank mellé harmadikként csatlakozott a Changelly Pro is, így biztosan széles közönség számára lesznek elérhetőek az érmék.

dash 2 trade fooldal dec 16

A Dash 2 Trade egy profi elemzéseket készítő, szignálokat és mesterséges intelligenciát használó kereskedőplatform. Kezdő és profi felhasználók egyaránt találhatnak majd olyan eszközöket a Dash 2 Trade felületén, amikkel nagyban tudják majd növelni a befektetéseik megtérülését.

Többek között olyan, saját fejlesztésű indikátorokat tudnak majd elérni az előfizetők, mint az előértékesítéseket elemző mutató. Ennek használatával könnyedén el lehet végezni a sokszor hosszadalmas ellenőrzéseket, és pillanatok alatt meg lehet állapítani, mi az a projekt amibe érdemes befektetni.

További izgalmas eszköz lesz a közösségi médiát ellenőrző indikátor. Használatával azonnal értesítéseket kaphatunk bármilyen frissen felkapott érméről. Másodpercek alatt értesülünk bármilyen tweetről vagy más platformot közzétett bejegyzésről, így az elsők között tudunk majd reagálni egy esetleges bikafutamra.

Akik idáig halogatták a D2T érmék vásárlását, azok jobban teszik ha csipkedik magukat, mivel heteken belül lezárul az előértékesítés. Ez egyben azt is jelenti, hogy többé nem lesz lehetőség ilyen kedvezményes áron hozzájutni a Dash 2 Trade natív érméihez.

Tudj meg többet a Dash 2 Trade-ről a hivatalos weboldalon keresztül.

RobotEra (TARO) 

Ha szereted a kreatív játékokat, amikkel még profitra és új barátokra is szert tudsz tenni, akkor a RobotEra-t neked találták ki. A játék története szerint, a gyönyörű Taro bolygó kataklizmán esik át, aminek következtében kizárólag egy apró, emberi tudattal rendelkező robotcsoport marad életben.

A szűk társaság azt a célt tűzi ki maga elé, hogy kemény munkával és kitartással visszaállítsák otthonuk egykori tündöklését.

Minden játékos egy NFT robotot irányít, akinek a segítségével különböző izgalmas feladatokat lehet végrehajtani. Lehetőség van bányászatra, építkezésre és különböző tárgyak előállítására, amiket később a platform piacterén keresztül el is lehet majd adni. Ezeken túl összefoghatunk játékostársainkkal, hogy közösen, nagyobb nyeremények reményében kalandokra induljunk.

A fejlesztők elsődleges célja nem az volt, hogy egy magas profitot hozó ökoszisztémát hozzanak létre. Sokkal inkább arra törekedtek, hogy egy kellemes és nyugodt világot alkossanak meg, amiben mindenki jól tudja majd magát érezni és kiélheti a kreativitását.

Terveik szerint 2023 első felében az elővásárlásban résztvevők számára elérhető fog válni a RobotEra világa.

Csatlakozz a RobotEra befektetőihez

Calvaria: Duels of Eternity (RIA)

A P2E (play to earn) játékok legnagyobb előnye, hogy a felhasználók szórakozás közben egyúttal profithoz is juthatnak. A legtöbb ilyen jellegű játéknál a legnagyobb probléma az volt, hogy a csatlakozás feltétele valamilyen kriptopénz vásárlása volt. Mivel nem mindenki érzi magát a komfortosan a kriptovaluták világában, ezért a gémerek általában kimaradtak a felhasználók közül.

A Duels of Eternity változtat ezen a gyakorlaton. Akik csatlakozni szeretnének a forradalmi P2E, NFT blokklánc-kártyajátékhoz azoknak nem szükséges semmilyen anyagi elköteleződést vállalniuk.

calvaria kriptojatek dec 9

A Calvaria két különböző digitális fizetőeszközt is használ. A játékon belül, a sikeres csatákat követően a felhasználók eRIA érméket tudnak gyűjteni. Ezekkel a platform piacterén keresztül vásárolhatnak újabb kártyákat, fejleszthetik a meglévő paklijukat vagy akár más kriptopénzekre is válthatják őket.

A másik érme a RIA, ami a Calvaria ökoszisztémájának a gerince. Használatával eRIA érméket lehet vásárolni, bele lehet szólni a fejlesztés menetébe, ERC-20 érme révén stakelni lehet vele passzív jutalmakért cserébe, és idővel versenyek nevezési díját is fedezni lehet velük.

Ráadásul a RIA egy deflációs érme, ami azt jelenti, hogy az idő múlásával az érmék száma nem fog növekedni. Ennek a rendszernek hála a tokennek nem csak rövid, de hosszú távon is tartós marad az értéke.

A projekt jelenleg az előértékesítés utolsó szakaszánál jár, vagyis hamarosan nem lesz rá lehetőség, hogy ilyen kedvezményes áron RIA érmékhez lehessen jutni.

Látogass el a Calvaria: Duels of Eternity honlapjára!

Impact Project (IMPT)

Az IMPT érmék a héten listázásra kerültek az LBank tőzsdén, ez azonban nem jelenti azt, hogy késő lenne csatlakozni. A szerdai listázást követően azok a befektetők, akik az utolsó előértékesítési szakaszban csatlakoztak néhány óra alatt 250% hozamra tudtak szert tenni. Mivel az érme iránti kereslet továbbra is magas, ezért érdemes minél hamarabb vásárolni belőle.

Az IMPT tokenek segítségével a felhasználók, amennyiben az Impact Project közel 10,000 partnerének valamelyikénél vásárolnak, további érméket gyűjthetnek. Az így végrehajtott tranzakciókat követően az Impact Project partnerinek a bevételük egy bizonyos hányadát zöld célokra kell, hogy fordítsák.

A befektetők dönthetnek úgy, hogy az IMPT érméket „nyugdíjazzák”. Ez a mechanizmus röviden összefoglalva azt jelenti, hogy az érmék megsemmisítésre kerülnek, majd az IMPT fejlesztői egy karbonkredit kereskedelemmel foglalkozó vállalat részére biztosítja a megsemmisített érméknek megfelelő összeget. Végezetül a befektető a megsemmisített érméért cserébe értékes NFT műalkotást kap jutalmul, amit később bárhol értékesíthet is.

Mivel a hasonló befektetésekre kiemelten nagy a kereslet, ezért biztosak lehetünk benne, hogy az Impact Project által létrehozott IMPT érmék még sokáig velünk lesznek. Az idő múlásával és a zöld projektek felértékelődésével pedig előbb vagy utóbb a hétköznapjaink szerves részévé fognak válni.

Vásárolj IMPT érméket az LBankon, Changelly Pro-n vagy Uniswapon keresztül.

Olvasd el ezt is: