A Facebook ismét lecsapott a Bitcoin Bázisra

Tisztelt Olvasóink!

Ezúton szeretnénk tudatni Veletek, hogy ma reggel a Facebook ismét elérhetetlenné tette a profilunkat. A blokkolással egyidőben a következő üzenetet kaptuk:

Bitcoin Bázis nevű oldalad közzététele megszűnt, mert az oldal sérti a Facebook-oldalak felhasználási feltételeit.

A döntés ellen természetesen fellebbeztünk, de azt a visszajelzést kaptuk, hogy a koronavírus-járvány miatt különösen elfoglalt az ügyfélszolgálat, ezért időbe telhet, mire valaki foglalkozni tud az esettel. Feltételezzük, hogy a rosszul működő algoritmusuk mindent cenzúráz amit csak lehet és most a COVID-19-cel kapcsolatos tartalmakat tiltja gőzerővel, ezért olyan leterhelt a csapatuk.

Nem ez az első alkalom, hogy a Bitcoinbazis.hu-t korlátozza Zuckerberg vállalata. Idén februárban is lekapcsoltak minket, hiszen akkor épp a kriptós oldalakra vetette ki a hálóját a szólásszabadságot nem tűrő Facebook. Jelen pillanatban nem tudjuk megmondani, mikor lesz ismét elérhető az oldalunk, de reméljük hamarosan. Arra kérünk Titeket, hogy addig is kövessetek minket a Twitteren, a Telegram csatornánkon (@bitcoinbazishirek), illetve figyeljétek weboldalunkat, ahol azonnal jelezzük, ha változás történik az ügyben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük