Felcsúton egy bitcoinért eladó egy telek. Valaki nagyon megszorult?

Ha a család arra a döntésre jut, hogy egy nagyobb házra van szükség, különféle internetes oldalakon keresgél új ingatlan után. Ha már az autódat szívesen lecserélnéd, a hirdetőoldalakon próbálsz új gazdát találni imádott járgányodnak. Már évtizedek óta léteznek adok-veszek weboldalak, ahol a lakásokon és házakon kívül a műszaki cikkekig bármi megtalálható, ez nem újdonság. Viszont nem sok olyan portál létezik, ahol az eladó kriptovalutát fogadna el a kínált termék vagy szolgáltatás ellenértékeként.

Egyre több üzletben, szolgáltatónál és webáruháznál lehet már kriptovalutával fizetni, a magánszemélyek közötti ügyletek fő fizetőeszköze azonban még mindig a forint, vagy alkalmanként az euró. Van azonban egy szűk réteg, amely szívesen eladná ingatlanját vagy ingóságát kriptovalutáért cserébe. Ajánlataikra elég nehéz rátalálni, ezért egy magyar hirdetőoldal, a CryptoPiac úgy döntött, hogy az ország számos pontján közzétett hirdetéseket egy csokorba szedi és közvetlenül a célközönség elé tárja átlátható módon.

Bármit is szeretnél venni vagy eladni, és ezért kriptovalutát adnál vagy kérnél, akkor már nem kell a különféle kriptós fórumokon, Facebook csoportokban órákig keresgélni, hiszen a Cryptopiac oldalán bármilyen hirdetésre könnyen és gyorsan rákereshetsz a megadott keresési paraméterek alapján. A meghirdetett eszközök vagy szolgáltatások ára forintban és bitcoinban is fel van tüntetve, melyet az oldal a CoinMarketCap árfolyama alapján határoz meg. A portál térképes keresővel is rendelkezik, így könnyen rátalálhatsz a környékeden eladóvá vált tárgyakra.

A regisztráció gyors és egyszerű, az ismerősök meghívásáért pedig krediteket lehet jóváírni, amelyeket felhasználva kiemelheted a hirdetésedet vagy automatikusan megújíthatod azt.

Az oldalon történő vásárlást a felhasználók értékelése teszi biztonságosabbá. Az eladókat és a vevőket is lehet értékelni, ami segít kiszűrni a megbízható felhasználókat.

De mégis milyen hirdetésekre bukkanhatsz az oldalon?

Mint azt már fentebb írtuk, a hirdetőoldal ugyanúgy működik, mint a “hagyományos”, már általunk megszokott portálok, a különbség csak annyi, hogy itt bitcoinnal fizethetünk vagy BTC-t kaphatunk az eladás után. A gépkocsiktól kezdve, a számítógépeken át, a különféle szolgáltatásokig és álláshirdetésig, minden megtalálható. Külön válogathatsz a céges, illetve a magánszemélyek által feladott hirdetések között, a hirdetések szűrésére is van lehetőség, hiszen az eladóvá vált tárgy földrajzi helyétől kezdve a közzétételen át számos szempont szerint szűrheted azokat.

Íme az ominózus felcsúti telek és még néhány eszköz, melyekhez Te is hozzájuthatsz némi bitcoinért cserébe:

https://cryptopiac.com/ingatlan/elado-hazak-lakasok/felcsut-elado-1025-m2-belteruleti-epitesi-telek_i937

https://cryptopiac.com/muszaki-cikkelektronika/szamitastechnika/pc/1000w-ultra-x3-tapegyseg_i947

https://cryptopiac.com/muszaki-cikkelektronika/macbook-pro-2012_i880

https://cryptopiac.com/jarmuvek/autok/saab-9-3-2-0-t-ecopower-cabrio-automata-egyre-olcsobban_i810

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.