Fut a Binance szekere

Úgy tűnik tovább menetel a Binance. Az előző negyedév bevételei arányában ugyanis 38.8 millió dollár értékű binance coint (BNB) égettek el.

Az október – december Q4 negyedév bevételének arányában forgalomból kivont BNB tokenmennyiség a teljes kínálat 1.11 százalékát jelenti és dollárértéken a második legnagyobb összeg a 10. negyedéve tartó eseménysorozatban.

Changpeng Zhao (CZ) CEO közleményében kijelentette, hogy a Q4 volt az első negyedév, mikor komoly bevétellel kalkuláltak az alternatív termékeik kapcsán, mint például a határidős kereskedelemből, a Binance.us, a Binance tőzsde amerikai leányvállalatától, a Binance Chain és a Binance DEX-ekből. Különösen a határidős üzletága nőtt nagyot a Binance-nak, amin a kereskedési forgalom mára meghaladja az azonnali piacit.

CZ kitért a piacokra jellemző volatilitásra is, de szerinte a BNB tokennek sikerült szeparálnia magát a Binance központi tevékenységétől és “drasztikusan növelni használhatóságát”. A növekedésért elsősorban a decentralizált platformok és a Binance Chain felel, ami mára 200 tokenprojektet hosztol.

Megállíthatatlan a Binance?

2017-es indulása óta a Binance átrendezte a kriptokereskedelmi piacot és mára a legnagyobb szereplője. Ezt elsősorban gyors és többségében hibátlan termékbevezetéseinek, letisztult és felhasználóbarát megoldásainak köszönheti.

A közlemény szerint a Binance tovább fogja folytatni a BNB kínálat csökkentését mindaddig, amíg az 100 millióra nem esik. Jelenleg durván 183 millió BNB token van forgalomban.

Még érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.