Új B3 ASIC bitcoin bányászgép a piacon a GMO-tól

A japán óriás vállalat a GMO piacra dobta az új frissített B3 ASIC bányászgépét.

Egy új B3 ASIC bányászgépet tett most elérhetővé a GMO japán internet óriásvállalat, miután az előző ASIC bányászgépeket június elején pillanatok alatt elkapkodták. A B3 ASIC modell már az új generációs 7nm bányászchipekkel van ellátva, magasabb hashrátát tud elérni és erőforrás optimalizációra is képes. Emellett az ára is kedvező – ugyanannyiba kerül, mint a korábbi B2-es modell, azaz 1999 dollárért már hozzá is juthatunk.

B3 ASIC miner a GMO-tól

GMO b3 ASIC minerA 7nm chip révén SHA256 algoritmussal dolgozó kriptopénzeket lehet bányászni – így a bitcoin és a bitcoin cash bányászatára alkalmas. Az előző modell, a B2 24TH/s hashrátával dolgozott, míg a B3 ASIC gép a 33 TH/s-ot is elérheti, mely az egyik leghatékonyabb ASIC bányászgéppé teszi a piacon.

A GMO hétfőn bejelentett új bányászgépe egy extra funkcióval is rendelkezik majd. Képes ugyanis a hashráta és az energia fogyasztás optimalizálására. A felhasználók visszajelzései alapján építették be ezt a lehetőséget az új B3 modellbe.

Két módban: automata és manuális módban lehet az új funkciót használni. Automata üzemmódban az ASIC gép magától beállítja az optimális hashrátát 0 és 33TH/s között annak megfelelően, hogy az áram fogyasztás költsége optimális legyen. Ez függ az áram árától, elérhetőségétől és a globálisan fennálló hasherőforrás mennyiségtől is. Ez által nagy mértékben javulhat a bányászat hatékonysága.

Ezen felül a B3 tartalmaz minden olyan újítást, mely a B2-ben is megtalálható volt. Így akár 32 egységet is gond nélkül össze lehet kötni, lehetőség van online szofver frissítésre és a gépek online ellenőrzésére is.

7nm chip a GMI B3 ASIC bányászgép lelkeEgyelőre még akciósan előrendelhető

Júliusban pedig még a korábbi modell árán, azaz 1999 dolláros áron juthatnak hozzá a bányászok a B3 ASIC bányászgéphez. Az ár tartalmazza a két tápegységet, de nem tartalmazza a szállítás költségét.

Dollár mellett természetesen kriptopénzt is elfogadnak bitcoinban és bitcoin cashben is lehet fizetni. Emellett pedig 180 napos garanciát vállalnak a bányászgépre.

A szállításra azonban még várni kell, ugyanis csak novemberben kapják házhoz a most kifizetett rendeléseket a vásárlók.