Ha hétvége, akkor BitcoinBázis podcast: itt a Bitcoin Kebab új adása

Itt a hétvége, így ismét dübörög a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast legújabb adásának vendége Kazár Viktória, az Inlock magyar kriptoeszköz-kezelő platform társalapítója és műveleti igazgatója, valamint a Variance Holding társtulajdonosa. Viktória számos érdekességet oszt meg a hallgatókkal többek között arról, hogy hogyan is lett profi sportolóból egy kriptocég feje, mikor és milyen körülmények között ismerkedett meg a bitcoinnal és a mögötte álló blokklánc technológiával, valamint hogyan született meg az Inlock ötlete Csabai Csaba (a BitcoinBázis podcast első vendége volt) és Gergő Péter közreműködésével. Kata vendége mesélni fog arról is, milyen változásokon ment keresztül a kriptopiac az elmúlt években, mind a vállalati, mind pedig a felhasználói oldalról nézve. Emellett szó esik arról is, hogy mennyire óvatosnak kell lennie a kereskedőknek manapság, hiszen rengeteg MLM-alapú scam projekt látott napvilágot, melyek a meggazdagodás illúziójával húzzák csőbe a kevésbé tapasztalt befektetőket.

Ha Ti sem maradnátok le egy izgalmas adásról, amely segítségével egy sikeres magyar kriptocég működésébe nyerhettek betekintést, akkor feltétlenül hallgassátok meg az adást az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on is.