Ha kriptopénzt szeretnél keresni, ezek a legjobb oldalak

A Facebook Libra bejelentése és a Bitcoin április óta tartó szárnyalása újra nagyon sok ember figyelmét keltette fel. A kriptopénzek nem csak a blokklánc forradalom killer appjai, hanem sok embernek jelentős passzív jövedelmi forrást is jelentenek.

Ahelyett, hogy kifejtenénk, hogyan kell bitcoint venni, és milyen stratégiát kövessünk, most inkább olyan szolgáltatókat mutatunk be, amelyek által más módon lehet kriptopénzt keresni.

Tokpie

A Tokpie platform lehetővé teszi, hogy a fejvadászok a bounty stakejeiket azonnal el tudják adni likvid kriptóért ethereumért cserébe, amint a stakes megjelenik a tőzsdén. Így nem kell hónapokat várni, és nagyon sok időt takarít meg a felhasználóknak, akik főleg a tokenvadászok, kisebb befektetők és kriptostartupok közül kerülnek ki.

WhatToMine

Ahogy a bitcoin és más altcoinok ára emelkedik, úgy lehet egyre nagyobb bevételre szert tenni a bányászás által is. A WhatToMine segít kiválasztani melyik kriptovalutát érdemes választani a jövőbeli profitvárakozásnak megfelelően, ha bányászással szeretnél foglalkozni. A platformnak havi szinten 4.7 millió látogatója van.

Earn.com

Az Earn, ami ma már a Coinbase tulajdonában van, lehetővé teszi, hogy digitális kriptopénzekért cserébe kisebb feladatokat teljesítsünk. Az oldal működése nagyon egyszerű. E-mail-es regisztráció és minimális profilbeállítás után üzenetekben kapod meg a feladatokat (például kérdőívek kitöltése, reklámok megnézése), és ha elvégezted azokat, Bitcoinban vagy Ethereumban kapod a fizetségedet.

Bitcoinity

A Bitcoinity egy nagyon hasznos oldal a jövedelmező arbitrázs ügyletek nyomonkövetésére a legnagyobb tőzsdéken mint a Coinbase, Bitfinex, Gemini és Bitstamp. Használata azoknak ajánlott, akik már otthonosan mozognak a kriptotőzsdei kereskedésben. A platform adatokat szolgáltat a kereskedési volumenekről, aktuális árakról, volatilitásról és egyéb kereskedéshez elengedtethetetlen adatokról.

Cent.co

A Cent.co egy egyedi, bevételt termelő közösségi hálózat, amely bölcsességek és kreatív tartalmak gyártásával és megosztásával lehetővé teszi a pénzkeresést. Lényegében a közösségi oldalakról is ismert tartalommegosztást és kommentelést díjazza.

BountyOx

A Bounty0x szabadúszók részére nyújt kriptopénzkereseti lehetőséget különböző feladatokat elvégzésével. Ezek lehetnek marketing tevékenységek, szoftverfejlesztés vagy kreatív munkák. Az oldal nagyon jól kategorizálja a feladattípusokat, bár negatívumként meg kell említeni, hogy felhasználók már panaszkodtak a kifizetésekkel kapcsolatban.

Honeyminer

A bányászás kapcsán már említettük a WhatToMine jövedelmezőség kalkulátort. Azonban a kezdők számára eléggé nehéz megérteni mi is a bányászás lényege, és hogyan kell alkalmazni. Erre megoldás a Honeyminer bányászszoftver, amely mindenki számára megkönnyíti a bányászást a saját gépén. Nem kell mást tenni, csak regisztrálni, telepíteni az alkalmazást, és a program a számítógéped CPU és GPU kapacitását kihasználva már termeli is számodra a szatosit (a Bitcoin legkisebb egysége).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük