Ha kriptopénzt szeretnél keresni, ezek a legjobb oldalak

A Facebook Libra bejelentése és a Bitcoin április óta tartó szárnyalása újra nagyon sok ember figyelmét keltette fel. A kriptopénzek nem csak a blokklánc forradalom killer appjai, hanem sok embernek jelentős passzív jövedelmi forrást is jelentenek.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

Ahelyett, hogy kifejtenénk, hogyan kell bitcoint venni, és milyen stratégiát kövessünk, most inkább olyan szolgáltatókat mutatunk be, amelyek által más módon lehet kriptopénzt keresni.

Tokpie

A Tokpie platform lehetővé teszi, hogy a fejvadászok a bounty stakejeiket azonnal el tudják adni likvid kriptóért ethereumért cserébe, amint a stakes megjelenik a tőzsdén. Így nem kell hónapokat várni, és nagyon sok időt takarít meg a felhasználóknak, akik főleg a tokenvadászok, kisebb befektetők és kriptostartupok közül kerülnek ki.

WhatToMine

Ahogy a bitcoin és más altcoinok ára emelkedik, úgy lehet egyre nagyobb bevételre szert tenni a bányászás által is. A WhatToMine segít kiválasztani melyik kriptovalutát érdemes választani a jövőbeli profitvárakozásnak megfelelően, ha bányászással szeretnél foglalkozni. A platformnak havi szinten 4.7 millió látogatója van.

Earn.com

Az Earn, ami ma már a Coinbase tulajdonában van, lehetővé teszi, hogy digitális kriptopénzekért cserébe kisebb feladatokat teljesítsünk. Az oldal működése nagyon egyszerű. E-mail-es regisztráció és minimális profilbeállítás után üzenetekben kapod meg a feladatokat (például kérdőívek kitöltése, reklámok megnézése), és ha elvégezted azokat, Bitcoinban vagy Ethereumban kapod a fizetségedet.

Bitcoinity

A Bitcoinity egy nagyon hasznos oldal a jövedelmező arbitrázs ügyletek nyomonkövetésére a legnagyobb tőzsdéken mint a Coinbase, Bitfinex, Gemini és Bitstamp. Használata azoknak ajánlott, akik már otthonosan mozognak a kriptotőzsdei kereskedésben. A platform adatokat szolgáltat a kereskedési volumenekről, aktuális árakról, volatilitásról és egyéb kereskedéshez elengedtethetetlen adatokról.

Cent.co

A Cent.co egy egyedi, bevételt termelő közösségi hálózat, amely bölcsességek és kreatív tartalmak gyártásával és megosztásával lehetővé teszi a pénzkeresést. Lényegében a közösségi oldalakról is ismert tartalommegosztást és kommentelést díjazza.

BountyOx

A Bounty0x szabadúszók részére nyújt kriptopénzkereseti lehetőséget különböző feladatokat elvégzésével. Ezek lehetnek marketing tevékenységek, szoftverfejlesztés vagy kreatív munkák. Az oldal nagyon jól kategorizálja a feladattípusokat, bár negatívumként meg kell említeni, hogy felhasználók már panaszkodtak a kifizetésekkel kapcsolatban.

Honeyminer

A bányászás kapcsán már említettük a WhatToMine jövedelmezőség kalkulátort. Azonban a kezdők számára eléggé nehéz megérteni mi is a bányászás lényege, és hogyan kell alkalmazni. Erre megoldás a Honeyminer bányászszoftver, amely mindenki számára megkönnyíti a bányászást a saját gépén. Nem kell mást tenni, csak regisztrálni, telepíteni az alkalmazást, és a program a számítógéped CPU és GPU kapacitását kihasználva már termeli is számodra a szatosit (a Bitcoin legkisebb egysége).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.