Új: bankkártyás bitcoin vásárlás a BitcoinBázison

Vegyél bitcoint közvetlenül a BitcoinBázis oldalán partnerünkön, a Coinmixeden keresztül. Bitcoin vásárlás könnyen és gyorsan, mindössze pár lépésben – bankkártyás fizetéssel.

  1. Oldalunkon itt megtalálod a bitcoin vásárlás opciót (az első)
  2. Töltsd ki milyen összegben szeretnél bitcoint venni
  3. Add meg a bitcoin tárcád címét, neved, telefonszámod és e-mailed (vagy regisztrálj közvetlenül új fiókot)
  4. Menj az email fiókodba és erősítsd meg a tranzakciót
  5. Véglegesítsd a fizetést bankkártyával

És kész, gratulálunk, boldog bitcoin tulajdonos lettél.

Lássuk a lépéseket egy kicsit részletesebben, hogyan is zajlik a bitcoin vásárlás a BitcoinBázison.

Az oldalon a Coinmixed segítségével lehet bitcoint, ethert, litecoint és ILK tokent vásárolni forintért és euróért. A Coinmixed egy magyar váltó, ami könnyű és gyors bitcoin vásárlási lehetőséget tesz lehetővé amellett, hogy minden törvényi feltételnek megfelelnek már 2018 óta. A vásárláshoz nincs szükség személyazonosításra, elég egy e-mail címet, nevet, és telefonszámot megadni. A bitcoin vásárlás díja a Coinmixeden forintért és euróért is egyaránt 3.5%, mely nem a legolcsóbb, de a bankkártyás vásárlási lehetőségek között a piacon nagyon jó árnak számít.

A főoldalunkon az oldalsávban találhatod meg bitcoin/ether/litecoin vásárlás lehetőségét.

Írd be, milyen összegben lenne szükséged bitcoinra. Az összeget forintban vagy euróban tudod megadni, az aktuális árfolyam pedig látszik a fizetendő összeg alatt. A minimális összeg 50 000 forint. A megadott összeg minden esetben tartalmazza a váltási díjat is. Nem pedig vásárlás után látod, hogy még fizetned kell XY tranzakciós díjat. Transzparens és egyértelmű.

Add meg az e-mail címed majd a többi adatot beleértve a bitcoin tárca címed. A Coinmixed, ha nem regisztrálsz náluk, és megadsz egy saját bitcoin vagy más kriptovaluta címet, akkor nem tárolja a megvásárolt bitcoinjaid, hiszen fizettél értük, így azok a tieid. Ha szükséged van egy bitcoin tárcára, olvasd el ezt a cikkünket hogyan tudsz egyet nyitni. Gyors megoldásként például le lehet tölteni egy tárcát, pl. az Exodus-t Windowsra és Mac-re, Androidra vagy iOS-ra. Ha pedig nagyobb összegben tervezel vásárolni, akkor mindenképp szerezz be egy Ledgert.

Ne feledd, ha egy tőzsdén tárolod a bitcoinjaid, melynek privát kulcsával nem rendelkezel, akkor valójában nem is a tied a bitcoin. Erről bővebben itt olvashatsz.

Miután kitöltötted és elküldted vásárlási megbízásod, kapni fogsz a megadott e-mail címedre egy megerősítő üzenetet. Ezt fogadd el.

 

 

A tranzakciódat a Coinmixed percek alatt jóváírja és az utalásodat követheted vagy ellenőrizheted közvetlenül a blokkláncon. Attól függően, hogy a bitcoin hálózaton épp mekkora forgalom van, pár percig eltarthat, amíg a tranzakciót visszaigazolják a bitcoin bányászok.

Tranzakció a blokkláncon

GRATULÁLUNK, sikerült a bitcoin vásárlás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük