Új: bankkártyás bitcoin vásárlás a BitcoinBázison

Vegyél bitcoint közvetlenül a BitcoinBázis oldalán partnerünkön, a Safellón keresztül. Bitcoin vásárlás könnyen és gyorsan, mindössze pár lépésben – bankkártyás fizetéssel.

  1. Oldalunkon itt megtalálod a bitcoin vásárlás opciót
  2. Töltsd ki milyen összegben szeretnél bitcoint venni
  3. Add meg a bitcoin tárcád címét
  4. Fogadd el a vásárlási feltételeket és azonosítsd magad a Yoti alkalmazással
  5. Véglegesítsd a fizetést bankkártyával

És kész, gratulálunk, boldog bitcoin tulajdonos lettél.


Lássuk a lépéseket egy kicsit részletesebben, hogyan is zajlik a bitcoin vásárlás a BitcoinBázison.

Ebben a videóban megnézheted, hogy zajlik a vásárlásAz oldalon Safello partnerünk segítségével lehet bitcoint vásárolni. A Safello egy svéd váltó, akik könnyű és gyors bitcoin vásárlási lehetőséget tesznek lehetővé amellett, hogy minden törvényi feltételnek megfelelnek 2013 óta. A vásárláshoz személyi azonosításra van szükség, melyet a Yoti alkalmazáson keresztül pár perc alatt meg lehet csinálni. A bitcoin vásárlás díja a Safellón 7%, mely nem a legolcsóbb, de a bankkártyás vásárlási lehetőségek között a piacon jó árnak számít.

A főoldalunkon az oldalsávban találhatod meg bitcoin vásárlás lehetőségét.

Bitcoin vásárlás a Bitcoin Bázison

Írd be, milyen összegben lenne szükséged bitcoinra. Az összeget forintban tudod megadni, az aktuális árfolyam pedig látszik a fizetendő összeg alatt. Sőt, ezen kívül a pontos díjat is látod, hogy mennyi. Nem pedig vásárlás után látod, hogy még fizetned kell XY tranzakciós díjat. Transzparens és egyértelmű.Gyors és egyszerű bitcoin vásárlás

Add meg a bitcoin tárca címed, melyre szeretnéd, hogy a megvásárolt bitcoinokat a Safello elküldje. A Safello nem tárolja a megvásárolt bitcoinjaid, hiszen fizettél értük, így azok a tieid. Ha szükséged van egy bitcoin tárcára, olvasd el ezt a cikkünket hogyan tudsz egyet nyitni. Gyors megoldásként például lehet nyitni egy bitcoin tárcát a Spectrocoin.com-on vagy letöltheted a Jaxx szoftvertárcát. Ha pedig nagyobb összegben tervezel vásárolni, akkor mindenképp szerezz be egy Ledgert.

Ne feledd, ha egy tőzsdén tárolod a bitcoinjaid, melynek privát kulcsával nem rendelkezel, akkor valójában nem is a tied a bitcoin. Erről bővebben itt olvashatsz.

A következő oldalon fogadd el a vásárlási feltételeket, az adatvédelmi nyilatkozatot és nyilatkozz arról is, hogy nem vagy kiemelt politikai szereplő (itt egy kis hiba a fordításban, melyet a következő frissítéssel javítanak).

Olcsó bitcoin vásárlás

  • Ezután következik a személyi azonosítás.

A személyi azonosításra, vagy angolul KYC (Know your customer) folyamatra azért van szükség, mert a bitcoin lehetővé teszi az anonim tranzakciókat, melyet sok bűnöző ki szeretne használni. Elkerülendő a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás gyanúját a legitim, valós kriptopénz váltók és tőzsdék ma már mind személyi azonosításhoz kötik a bitcoin vásárlást, hogy a vonatkozó jogszabályoknak és nemzetközi szabályozásnak megfeleljenek.

A személyi azonosításhoz a Yoti alkalmazásra lesz szükséged, melyet a mobilodra tudod letölteni. Az azonosítás lépéseit megtalálod a cikk végén. Ha végigcsináltad a személyi azonosítást egyszer, utána a következő alkalommal már egy kattintással tudod azonosítani magad, ha újra szeretnél bitcoint venni.

  • Azonosítás után folytasd a vásárlásod

Nyisd meg a Yoti alkalmazást és szkenneld be a képernyőn látható QR kódot.

Azonosítás a Yoti alkalmazással

  • Add meg a kártya adataid: a neved, a kártya számot, a lejárat dátumát és a CVV kódot.

Bitcoin vásárlás bankkártyával

  • A sikeres fizetést azonnal visszaigazolja a rendszer.

Bitcoin vásárlás bankkártyával

A tranzakciódat a Safello oldalán is követheted vagy ellenőrizheted közvetlenül a blokkláncon. Attól függően, hogy a bitcoin hálózaton épp mekkora forgalom van, pár percig eltarthat, amíg a tranzakciót visszaigazolják a bitcoin bányászok.

Tranzakció a blokkláncon

GRATULÁLUNK, sikerült a bitcoin vásárlás!


Azonosítás a Yoti alkalmazással

A személyi azonosításhoz a Yoti alkalmazásra lesz szükséged, melyet a mobilodra a Google Play Store-ból vagy az iStore-ból tudod letölteni. A Yoti a lehető legbiztonságosabb módon, digitálisan tárolja a személyazonosságodat. A startup 2014-ben alapult Londonban, azóta pedig már több, mint 1 millióan használják az alkalmazást napi szinten a legkülönfélébb azonosítási helyzetekben.

Ebben a videóban megnézheted, hogy zajlik az azonosítás folyamata.

Készítsd elő a fényképes azonosító okmányod, mely lehet személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél.

Az azonosítást pár percen belül elvégzik, meg kell adni még egy email címet és már használhatod is a Yoti alkalmazást bitcoin vásárlás céljából.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.