Vizuális robotprogramozót adott ki a HaasOnline a nocodereknek

Grafikus alapú robottervezőt mutatott be az automata kereskedési stratégiáiról ismert HaasOnline. Segítségével gyorsabban lehet kereskedési indikátorokon alapuló robotkereskedőket létrehozni és szerkeszteni.

A Visual Editor kriptokereskedési termék a szintén saját készítésű HaasScript szkriptnyelven alapul. Segítségével a felhasználók a grafikus és szöveges kereskedési robotokat készíthetnek a komplikált szkriptek fejlesztése mellett, amit a HaasOnline kereskedési szerverén használhatnak.

A vizuális szerkesztő egyben szervezettebb végrehajtási környezetet biztosít az automata kereskedés hívőinek és elsősorban azokat célozza, akiknek nincs programozási előismerete, nem akarnak százezreket kiadni kereskedési robotfejlesztőknek és egyben funkció gazdag fejlesztési környezetet biztosít. A funkcionalitás abban mérhető, hogy a könyvtárban már több mint 500 beépített, kereskedők által készített parancs található.

“A Visual Editor bevezetésével, ami a HaasScriptre támaszkodik, könnyűvé varázsoltuk a kódolásban járatlanoknak a szkriptkészítést.” – írta Quintus de Haas alapító.

A sajtóközlemény szerint ez csak az első a sorban következő HaasOnline innovációk sorában. A következő frissítésekben közösségi piacteret szeretnének hozzáadni technikai indikátorok és automata kereskedési stratégiák adásvételére.

A haladócsomag egy évre, amiben 22 kriptotőzsde támogatás, 20 aktív kereskedési bot kezelés, 40+ indikátor, a Visual Editor hozzáférés található, 0.114 bitcoinba kerül.

Bemutatónkat a Haasbot kereskedési robotokról itt találod. Az automata kereskedelem bugyrairól pedig itt találsz részletes összefoglalót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük