Halál oka: koronavírus. A valóságban közúti baleset

  • 161
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Egy floridai férfi múlt héten motoros balesetben vesztette életét, mégis a COVID áldozataihoz sorolták. 

Azt már jól tudjuk, hogy a koronavírusban elhunytak száma drámain növekszik mindenhol a világon, csak azt nem tudjuk, hogy valójában mennyivel nő. Végülis komoly anyagi segítséget kapnak azok az országok, amelyek magas halálozási számukat tudnak felmutatni. Politikai szempontból is elvetendő a számokkal való játszadozás. Miért ne lehetne meghamisítani az adatokat és olyan elhunytakat is a COVID számlájára írni, akik valójában nem is abban haltak meg?! Ilyen ‘kozmetikázás’ történt a múlt héten Floridában is, ahol egy fiatal férfi motorkerékpár-balesetet szenvedett és életét vesztette. Később azonban a COVID-19-ben elhunytak listájához írták a nevét.

Az egyik amerikai tv csatorna nyomozást indított, hogy kiderítse, mégis hogyan kerülhetnek elhunyt személyek a koronavírus halálos áldozatainak listájára, ha nem is fertőzöttek.

Megdöbbentő választ adott a helyi egészségügyi vezető

A tv Orange County egészségügyi tisztviselőjével, Dr. Raul Pino-val arról beszélgetett, hogy az aznapi adatok szerint két 20 éves korú koronavírusos ember vesztette életét. Pino meglepő módon erre azt válaszolta, hogy “az egyik nem abban halt meg. Egy motorkerékpár-balesetben hunyt el.“. Ekkor a műsorvezető természetesen rákérdezett, hogy az adatait akkor eltávolítják-e a COVID listáról, hiszen így bárki azt hiheti, hogy tényleg COVID áldozat. A férfi azt felelte:

“Nem hiszem. Még egyszer le kell ellenőriznem. Megvitattuk, majd próbáltunk az állammal is beszélni. Na, nem a számok miatt. Mit számít ha 100 van, vagy ha azt mondjuk 99. Az a helyzet, hogy egy ember nem a COVID-19 miatt halt meg, hanem egy balesetben. Igazából azt is állíthatnánk, hogy a COVID-19 miatt okozott közúti balesetet.”

Úgy tűnik, hogy a valóság ellentmond annak, amit a Floridai Egészségügyi Minisztérium mondott a COVID-ban elhunytak regisztrálásával kapcsolatban.

Az állam ugyanis úgy fogalmazott, hogy “akkor lesz valaki COVID áldozat, ha a halál közvetlen vagy egyértelmű okaként a COVID került meghatározásra, illetve ha van egy megerősített COVID-19-et igazoló laboratóriumi teszt, és a halál oka nem felel meg azon kizárási kritériumoknak, mint például az öngyilkosság, a gyilkosság, a túladagolás, a gépjármű-baleset stb. “

„Az egyetlen dolog, amit az embereknek mondani tudok az az, hogy az általam megadott adatokat az államtól kapjuk”, tette hozzá Pino.

Hát ezek után már nem meglepő, ha sokan kérdezik maguktól azt, hogy valóban ennyi ember hunyhatott el a koronavírus miatt, vagy esetleg minden halálesetet a COVID számlájára írtak, akár szimplán lustaságból. Amikor például egy idős ember otthonában hal meg, hogyan kerülhet a COVID áldozatok listájára? Boncolást nem végeznek, koronavírus tesztet elhalálozás után csak nagyon ritkán. Ha korábban nem volt tesztelve, gyakorlatilag semmi bizonyíték nincs arra, hogy a COVID okozta halálát.

További érdekes cikkeink:

Hülyére vette nézők millióit egy amerikai virológus

Kiteregette Kína szennyesét egy fiatal hongkongi virológus

A koronavírus járvány csak egy blöff, állítja egy német tisztviselő

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.