Hamarosan egy új kriptós televíziósorozat jelenik meg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Egy új dél-koreai TV sorozatot kezdenek el forgatni a jövő hónapban, amelynek a témája a kriptovaluták és a blokkláncokhoz kapcsolódó témák lesznek. Az előzetes költségvetési tervek szerint a kriptós televíziósorozat gyártására 2.7 millió dollárt terveznek elkölteni részenként.

Iparági értesülések szerint neves A kategóriás dél-koreai, kínai és amerikai színészek is leszerződtek a filmsorozatra, ami a pletykák szerint “Pumping Time” néven jelenik majd meg. Az első évad 20 részből áll majd, részenként 30 perccel.

kriptós televíziósorozat

A Gemstone Film produkciós vállalat gyártja a filmet, de együttműködnek majd filmgyártó cégekkel az USA-ból és Kínából is. A hírek szerint a kriptós televíziósorozat finanszírozását a K-Play Content biztosítja.

A producerek már le is szerződtették a neves dél-koreai drámaírót, Choi Wan-kyu-t a forgatókönyv megírására. Choi igen komoly filmeket tudhat már maga mögött, a 2009-es “Iris’ és a 2006-os történelmi dráma, a ‘Jumong’ filmek történetét is ő írta.

A producerek szerint speciális trailereket is készítenek majd a nézőknek. Ezekben részletesen elmagyarázzák majd a kriptók és a blokklánc működését, míg a fő történeti szálat a drámasorozat viszi majd.

Habár a témákról még keveset tudni, de a gyártó cég hivatalos beszámolói szerint a központi banki digitális valuta (CBDC) projektek és a kriptocsalások lesznek feldolgozva mint vezető témák a sorozatban.

Egy másik drámasorozat is gyártásban van már hasonló témában. Ennek a  főszereplője a K-Pop sztár Kwon Hyun-bin a JBJ csapatból. Illetve az ex-Rainbow tag is Cho Hyun-young is a szereplők között van. A tervek szerint az első negyedév elején kerül az online streaming szolgáltatók kínálatába.

 

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.