Hamarosan jöhet a forint a világ legnagyobb kriptotőzsdéjére

Changpeng Zhao Binance elnök elmondása szerint 180-féle fiat devizában szeretne kínálni kriptovaluta kereskedelmet az ügyfeleinek. Nemsokára jöhet a forint is.

Pillanatnyilag 19 fiatpénzt támogat a Binance és további 3-at fognak integrálni a következő hetekben.

“Úgy gondoljuk, hogy a fiat pénzek hosszú ideig együtt kerülnek felhasználásra a kriptográfiai pénzekkel” – mondta Zhao, hozzátéve, hogy a bankok és a fizetési szolgáltatók, amelyek korábban inkább kriptovaluta ellenességükről voltak híresek, most már a kriptovállalatok számára is elérhetővé teszik a szolgáltatásaikat.

Úgy gondoljuk, hogy habár a legtöbb kriptográfus srác nem szereti a bankokat, mi úgy véljük, hogy a bankokkal és a hagyományos pénzügyi intézményekkel való együttműködés elengedhetetlen ahhoz, hogy minél több emberhez eljussanak a kriptovaluták.

— tette hozzá az ügyvezető.

Azt is kijelentette, hogy a társaság tárgyalásokat folytat két komoly akvizícióról, amelyek állítása szerint “jelentős hatással lesznek” a vállalat működésére. A vezérigazgató ezt viszont nem részletezte részletében.

Arra is ígéretet tett, hogy minden perspektívából tovább decentralizálják magukat, legyen szó “csapat felépítéséről, munkahelyekről, napi tevékenységről, termékekről és a szolgáltatásokról.”

Zhao hozzátette, a munkavállalói részvénytulajdon (ESOP) ösztönzőrendszer helyett egy munkavállalói tokentulajdon (ETOP) bevezetésén dolgoznak mivel szerinte inkább funkcionál a Binance egy közösségként, sem mint vállalatként. 2020-ra egyben nyílt forráskódúvá szeretnék tenni a Binance Chain-t, a binance coin (BNB) natív blokkláncát, valamint a Binance DEX-et, a nem letéti kriptovaluta tőzsdét.

A vezérigazgató szerint a Binance DEX azért nem nyílt forráskódú, mivel más centralizált tőzsdékre számítanak, hogy ők fogják először decentralizálni a tőzsdéiket.

Ha többet szeretnétek megtudni a Binance tőzsdéről, akkor olvassátok el útmutatónkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük