Őrület mi zajlik a DeFi-piacokon: listázásba kezdett az OKEx is

A máltai székhelyű, Ázsiában vezető pozíciót betöltő OKEx tőzsde 3 új, a hetekben felkapott DeFi tokent listáz a már meglévő 400 kereskedési párja mellé. Az OKEx több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik, éves kereskedelmi volumene pedig meghaladja a 100 milliárd dollárt.

A friss listázás keretében mától elérhető a SUSHI, YFV és a CVP tokenek.

A SUSHI, YFV, CVP spot kereskedés a következő kereskedési párokkal került bevezetésre:

  • SUSHI/USDT
  • YFV/USDT
  • CVP/USDT
  • SUSHI/ETH
  • YFV/ETH
  • CVP/ETH

A tokenek kiutalása szeptember 6-ától lesz elérhető, a befizetés már aktív. Mivel a SUSHI, az YFV és a CVP még új projekteknek minősülnek, így az áruk különösen volatilis és a kockázatok csökkentése érdekében 20 000 dollárban rögzítették a maximális vételi összeget (a SUSHI tokenre ez nem vonatkozik).

A SUSHI nem más, mint az Uniswap új ‘evolúciós tokenje’, ami Az Uniswap Ethereum hálózatú ERC20 tokenswap protokollja. A legtöbb tőzsdétől eltérően, amik díjakat szednek be, az Uniswap platformdíjak és közvetítők nélkül biztosít tokenswapot decentralizált keretek között.

A YFV a YFValue protokoll irányítási tokenje, ami annyit jelent, hogy a tokennel szavazati jog is együtt jár. A projekt célja, hogy mindenki számára érthetővé és elérhetővé tegye a hozamvadászat fenoménját, aminek az Ethereum hálózat robusztus növekedését és az elszabadult gas díjakat köszönhetjük. A tokennel szavazni lehet a kínálat emissziós avagy inflációs rátájára.

A Power Pool protokoll tokenje, a CVP egy kényelmes módja a szavazati joggal járó tokenek poolba rendezésének. A tulajdonosai kikölcsönözhetnek és felvehetnek irányítási tokeneket és azok után passzív jövedelemben részesülhetnek továbbá szavazaterőt halmozhatnak fel vele a különböző Ethereum alapú protokollokon.

És a végére egy ajánlat az OKExtől és a BitcoinBázistől: 10$-t jóváír az OKEx Bitcoinban a számládon, ha a BitcoinBázis linkjével regisztrálsz az oldalra és legalább 100$-ért vásárolsz kriptovalutákat.