Anya és fia sokkoló módon igyekezett felpörgetni egy Solana mémcoint

A teljes kriptos közösség sokkolódott ilyen-olyan módon egy új Solana mémcoin indulásától. Hogy miért is? Anya és fia indították el a LIVEMOM nevű tokent a Solanán nem is olyan régen, majd azonnal és keményen belekezdtek a marketingbe is az egyik streaming oldalon, a Kicken. Az élő videóban mindenféle dolgot megígértek, ha a vevők elkezdik felkapni a coint és így az árfolyam is felpörög.

A fekete topot viselő anya szinte végig a melleivel játszadozott a streaming során és nagyobb árfolyamugrás esetére még többet ígért. De minden árfolyamszintre és piaci kapitalizációra kitűztek különféle ajándékokat. Bizonyos szinten a fiú kutyakonzervet eszik vagy az anya csinál 15 guggolást háttal a kamerának.

A Livemom mémcoin úgy tűnik, hogy nem marad magára és külön életet fog élni

Egyes kihívásokat meg is csináltak, ahogy az élő videó során haladt felfelé a piaci kapitalizáció értéke, például az anya összetört egy tojást a fia fején. De amikor a piaci kapitalizáció elérte a 300 ezer dollárt és az anyának meg kellett volna csinálnia a guggolásokat, a stream megszakadt. A fiú azt írta, hogy lemerült az akkumulátor a webkameraként szolgáló telefonban és hogy visszatérnek rövidesen. Ezzel egyidőben bezuhant a Livemom coin is, 150 ezer dollárra szaladt vissza a piaci kapitalizációja. Azt állítják sokan, hogy a páros gyorsan le is húzott egy jelentősebb összeget a projekttel.

De valószínűleg nagyobb volt a pénzügyi cél, mert alig fél órával később szintén a Solanán elindult a LIVEMOM2 nevű token, amelyhez szintén jött egy live stream is. Ez mondjuk csak 15 percig tartott és utána a Kick fiókot és a Livemom X-fiókját is azonnal törölték. A történet azonban nem ért ezzel véget. A kriptoközösség ugyanis felkapta a Livemom coint és jelentősen megtolták az árfolyamát és a piaci kapitalizációját is.

Készítettek egy új weboldalt is a coinnak, sőt, Livemom termékek is megjelentek már. A weboldal mellett Telegram csoport is létrehozásra került, ahol több mint 200 ember beszélgetett egyidőben a mémcoin körüli eseményekről. Azt nem tudni, hogy ki volt a páros és visszatérnek-e még, de a történet mindenképpen szomorú és egyben aranyos is.