Pillants be a Metaverzumba a RobotErával

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik szeretnék kipróbálni az online játékok világát, abban az esetben a RobotEra tökéletes választás. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Mielőtt viszont belemerülnénk a RobotEra különleges világába, térjünk ki a projekt előértékesítésére, mivel a tokenek gyorsan fogynak. A nemrég indult előértékesítés első szakaszának ugyanis már a fele teljesült. Ha szeretnél vásárolni a natív, TARO érmékből, akkor még alacsony áron, csupán 0.2 dollárért megteheted.

A gyűjtés során a fejlesztőknek már több mint 800 000 dollárt sikerült gyűjteni, és ha így haladnak, napokon belül a második előértékesítési szakasz is kezdetét fogja venni.

robotera elso szakasz

Ha te is szeretnéd megismerni az online játékok jövőjét, akkor a RobotEra-t mindenképpen érdemes jobban megismerni! Csatlakozz te is a metaverzumhoz a RobotEra segítségével és vegyél részt még ma, az előértékesítésben.

Miután az elmúlt időszakban több kriptojáték is csalódást okozott a felhasználóknak, így a GameFi hírneve is erősen csökkent. Ennek megfelelően pedig a legtöbb befektető valami új, és izgalmas projektet keres.

Ezzel hozható összefüggésbe, hogy a CoinMarketCap a napokban egy új belső felületet indított, amin keresztül az összes Play to Earn projekt látható.

A számtalan elérhető kriptojáték közül a RobotEra magabiztosan kiemelkedik hála a forradalmi ökoszisztémájának.

Ismerd meg jobban a RobotEra elragadó világát!

A RobotEra nem csupán egy, a számtalan játék közül. A RobotEraban a játékosok számára végtelen lehetőség áll rendelkezésre, amikkel még keresni is tudnak.

Már a játék kezdetén megjelenik a kreativitás, hiszen minden felhasználónak saját maga kell, hogy megtervezze a robotját, amivel később a különböző kalandokon részt tud majd venni.

A RobotEra felülete rendkívül felhasználóbarát, aminek köszönhetően azok is hamar el fogják tudni sajátítani a játék használatát, akik esetleg kevésbé lennének járatosak a kriptojátékokban.

Ami igazán fantasztikussá és páratlanná teszi az oldalt, az a legapróbb részletekig kiterjedő testreszabhatóság.

Minden csatlakozó számára lehetőség nyílik, hogy saját stílusa szerint alakítsa az általa irányított robotot, amivel egy sokkal bensőségesebb hangulata lesz a RobotEranak.

Vagyis mindenki egyszerűen, szórakoztató körülmények között képes lesz megtervezni a saját játékosát és avatárját. Amennyiben ezzel megvagyunk, kezdődhetnek az igazi kalandok.

Amennyiben esetleg később úgy döntenénk, hogy változtatunk robotunk kinézetén, természetesen a platform arra is lehetőséget fog nyújtani. Sőt, akár különböző, a közösség által tervezett NFT-ket is hozzá fogunk tudni adni avatárunkhoz.

Legyen szó hanyag eleganciáról vagy kemény macsó stílusról, a RobotEraban mindet lehetőségünk lesz létrehozni robotunk számára.

Miután végeztünk a testreszabással, már kezdődhetnek is a kalandok!

TARO token vásárlása

Építsd újjá a robotok világát

A játék története igazán magával ragadó. Kalandoknak teret biztosító Taro bolygó szörnyű kataklizmán esik át. Ezt követően a bolygón mindössze egy emberi tudattal rendelkező robotközösség marad életben, akik célul tűzik ki maguk elé, hogy rendbe hozzák egykori otthonukat.

Miután létrehoztuk robotunkat, ennek a világnak a közepén, az úgynevezett Központi Városban kezdjük majd a játékot. Ez az a terület, ahol az összes játékos találkozhat egymással, kereskedhetnek, és különböző eseményeken vehetnek majd részt.

Minden robot különböző robot-nemzetségből származik, amiket robotunk létrehozása során választunk ki. Ezek a nemzettségek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis egyszerűen meg fogjuk tudni találni a játékstílusunkhoz leginkább illő csoportot.

Minden nemzet rendelkezik egy saját területtel, ahol közösen, társainkkal együtt tudunk új épületeket létrehozni, bányászni különböző nyersanyagokat és természetesen új barátságokat kötni.

Mivel nem minden nyersanyag található meg a nemzettségünk területén, ezért a hiányzó nyersanyagokat különböző köztes területeken lehet fellelni.

Az összegyűjtött nyersaranyok segítségével építhetünk különböző épületeket, tárgyakat, vagy akár egy saját robottársat is.

Utóbbi segítségével nem csupán a napi feladatokat könnyíthetjük majd meg saját magunk számára, hanem akár barátságos csatákba is elküldhetjük társunkat, más valódi játékosok ellen.

Minden játékos számára lehetőség lesz továbbá egy saját, külön bejáratú területet is birtokolni. Ezek véletlenszerűen generált kontinensek lesznek, amiken így a fellelhető nyersanyag mennyisége és fajtája is véletlenszerű lesz.

Az általunk birtokolt földdarabon létrehozhatunk működő gazdaságot, kiadhatunk reklámfelületek, vagy akár egy vidámparkot is készíthetünk, aminek a használatáért cserébe díjat szedünk.

TARO token vásárlása

A TARO segítségével a RobotEra forradalmasítja a GameFi világát

Nem túlzás azt mondani, hogy a RobotEra minden jel szerint hamarosan fenekestül fel fogja forgatni a GameFi világát.

És hogy hogyan? Egyszerűen azzal, hogy egy könnyen kezelhető, vonzó és innovatív platformot kínál azok számára, akik szeretnének szórakozás közben profithoz jutni. A hangsúly viszont nem a profitszerzésen, hanem a szórakozáson van, hiszen a projekt csak így lehet képes hosszú távon is megőrizni a felhasználókat.

A RobotEra fejlesztői pedig felismerték ezt. Azáltal, hogy a felhasználókat egy új, és izgalmas Web3 élményben részesítik, a projekt képes lesz hosszú ideig a köztudatban maradni, és játékosok tömegeit bevonzani.

Mivel a játék fejlesztése során a legnagyobb hangsúly azon volt, hogy a RobotEra kreatív és személyre szabható legyen, ezért akik csatlakoznak a projekthez, soha nem fognak ráunni a játék által kínált kalandokra.

Az ökoszisztémán belül a felhasználók különböző feladatok végrehajtását követően fognak tudni hozzájutni a natív ERC-20 érméhez, a TARO-hoz.

A TARO-val nem csupán a különböző kriptotőzsdéken lehet majd kereskedni, hanem a segítségével a játékon belül hozzá lehet majd jutni különböző tárgyakhoz és felszerelésekhez.

Bármilyen tranzakcióról legyen szó a RobotEran belül, az biztosan TARO segítségével lesz végrehajtva.

Mivel számítani lehet arra, hogy a platform népszerűsége exponenciálisan növekedni fog, így annak is nagy esélye van, hogy a TARO érmék értéke is a listázást követően, jelentősen növekszik majd.

Ezzel kapcsolatban több szakértő is osztja azt a véleményt, hogy aki most, az első előértékesítési szakasz során vásárol TARO-t, annak akár tízszeres haszon is ütheti majd a markát.

A siker esélyét tovább növelni, hogy a legjobb projektekhez hasonlóan, a RobotEra is egy DAO (decentralizált autonóm szervezet). Ez annyit jelent, hogy a fejlesztők nem egyedül fognak döntéseket hozni a RobotEra világával kapcsolatban, hanem a felhasználókkal közösen.

Vagyis minden, a játék ökoszisztémáját érintő változtatás során elsősorban a felhasználók érdekei és igényei kerülnek előtérbe. Ennek köszönhetően a RobotEra mindig meg fog felelni a játékosok magas elvárásainak.

Amennyiben te is azok közé tartozol, akik szeretik a kreatív kihívásokat és izgalmas kalandokat, a RobotEra világát neked találták ki.

Az előértékesítés jelenleg az első szakaszánál jár, így aki most vásárol TARO-t, az a listázás idejére jelentős profitot tud majd elérni.

Érdemes azonban sietni. Az első előértékesítési szakaszban már több, mint 800 000 dollár gyűlt össze, és minden jel szerint a trend csak gyorsulni fog.

Ha szeretnéd megtapasztalni, mi lehet az online Web3 játékok jövője, akkor csatlakozz még ma a RobotEra befektetőihez!

TARO token vásárlása

További hírek: