Hogyan fogadj kriptoval a Bajnokok Ligája meccsekre ma és holnap

Kedden és szerdán tovább folytatódik az UEFA Bajnokok Ligája azt követően, hogy előző héten lezárultak a csoportkörök. Ennek kapcsán írásunkban megvizsgáljuk, miért lehet ideális választás a hagyományos online kaszinó helyett kriptokaszínóban fogadni, továbbá ismertetjük, hogy az általunk megvizsgált szolgáltatók közül, mi melyiket ajánljuk.

Mielőtt azonban ebbe belevágnánk nézzük meg, kik fogják összemérni tudásokat a kedden, illetve a szerdán látható mérkőzéseken.

Február 13. – kedd

PSG – Bayern München – 21:00

Valószínűleg a párizsi csapat abban reménykedett korábban, hogy könnyebb ellenfelet fog kapni a legjobb 16-ban.

A Bayern némi túlzással egy minikrízist élt át a téli szezon kezdetén, miután három döntetlent is játszottak. Ennek ellenére a Bajnokok Ligájában az előző hat mérkőzésüket magabiztosan nyerték és nagy valószínűséggel a PSG sem lesz akadály.

Fogadj a Lucky Blockon

AC Milan – Tottenham – 21:00

Korábban a Milán szorult helyzetben volt, miután sérülés miatt átmenetileg nem tudott játszani Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Alessandro Florenzi, Sergino Dest és Mike Maignan.

Ezzel kapcsolatban bíztató, hogy Tomori és Bennacer felépültek.

Ennek ellenére egyik csapat sincs kifejezetten jó formában, de még így is a Milan az esélyesebb a győzelemre.

Fogadj a Lucky Blockon

Február 14. – szerda

Brugge – Benefica – 21:00

A csoportmérkőzések során mindkét csapat brillírozott, és képesek voltak Európa legjobb klubjait maguk mögé utasítani.

Esélyek tekintetében így is a Benefica az egyértelmű esélyese a találkozónak. Korábban a Brugge képes volt a váratlan támadásokra, ennek ellenére szerdán minden jel szerint alul fognak maradni.

Fogadj a Lucky Blockon

Dortmund – Chelsea – 21:00

Idáig a Dortmund nem teljesített rosszul, a G csoport második helyén zárt a Man City mögött, megelőzve a Sevillat és a Copenhagent. A nyolcaddöntőben a Chelseavel szemben a Dortmundnak minden oka megvan a magabiztosságra.

dortmund chelsea bl meccs

A Chelsea kérdése izgalmas, mivel a csapatban több új játékos is van, illetve edzőjük is viszonylag új. Az E csoportban első helyet értek el, maguk mögé utasítva az AC Milant, Salzburgot és a Dinamo Zagrabot.

Jelenleg a legvalószínűbbnek a Dortmund győzelme tűnik.

Fogadj a Lucky Blockon

Milyen előnyei vannak a kripto sportfogadási oldalaknak és kaszinóknak?

A fizetőeszközök tekintetében beszélhetünk hagyományos- illetve kriptopénzekről. Utóbbi, a blokklánc-technológia segítségével képes számos olyan előnyt nyújtani a felhasználónak, amire a hagyományos pénzek nem képesek.

Biztonság: A legbiztonságosabb módja az online kaszinózásnak és a fogadások megkötésének a kriptopénz használata. Mivel szinte semmilyen személyes adat nem derül ki a tranzakciók során, így nem kell aggódnod a visszaélések miatt sem.

Gyors kifizetések: A hagyományos online kaszinókban és fogadóirodákban a tranzakciók ideje gyakran több napot is igénybe tud venni. Ezzel szemben a kriptopénzek kiutalása azonnali, tehát nyereményünk néhány másodperc alatt már a számlánkon lehet.

Érték: Az elmúlt év során a kriptopénzek rengeteget veszítettek értékükből, azonban január óta töretlen az erősödés. Ennek megfelelően, amennyiben úgy döntesz, hogy kriptopénzt használt, annak az értéke várhatóan sokat fog emelkedni.

Alacsony költségek: A legtöbb bankszámla esetében szükséges éves és havi díjat is fizetni plusz tranzakciós díjat. Ezekkel szemben a kriptopénzek használata során csak néhány esetben kerül felszámításra egy minimális, úgynevezett „gázdíj”.

Könnyű használat: Sokan azért is kerülik a kriptopénzeket, mert úgy hiszik, a beszerzésük és a tárolásuk a blokklánc-technológia mélyebb ismeretét igényli. Ezzel szemben egy kriptotárca létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe, és a legtöbb kriptokaszinóban és fogadóirodában lehetőség van bankkártyával is fizetni, amit a rendszer automatikusan át fog váltani kriptopénzre.

Az általunk megvizsgált, kriptopénzeket elfogadó kaszinók és fogadóirodák közül egyértelműen a Lucky Block emelkedett ki. Írásunk további részében részletesen ismertetjük a csatlakozás menetét, továbbá elmondunk néhány előnyt, amiben azok részesülhetnek, akik még most csatlakoznak a Lucky Block felhasználóihoz.

Lucky Block – A legjobb kriptokaszinó és online fogadóiroda

Ahhoz, hogy használni tudd a Lucky Block kaszinót, igazán egyszerű dolgod van. Csak kövesd a következő pár lépést, és máris megköthetted az első fogadásaidat, vagy használhatod a több ezer izgalmas kaszinójáték bármelyikét.

1. Lépés – Kripto beszerzése

Több lehetőséged is van arra, hogy kriptopénzhez juss. A Lucky Block rendszere a befizetés során az általad elutalt összeget automatikusan át fogja váltani BTC-re, majd ennek az értékét dollárban fogja mutatni a profilodon.

Amennyiben nem szeretnéd közvetlen a Lucky Block oldalán használni a bankkártyádat, az sem akadály!

Látogass el valamelyik megbízható kriptótőzsde oldalára (pl. Binance) és vásárolj Bitcoint. Ehhez előbb regisztrálnod kell, illetve kitölteni egy KYC-t (Know Your Customer). Sikeres regisztrációt és ellenőrzést követően keress rá a BTC-re, kattints a vásárlásra, majd add meg, hogy mekkora összegben szeretnél hozzájutni a népszerű kriptohoz. Ellenőrizd a megadott adatokat, és kattints a „Buy” gombra.

2. Lépés – Lucky Block regisztráció (nem igényel KYC-t)

A Lucky Block egyik legnagyobb előnye, hogy a regisztráció kevesebb mint egy perc alatt elvégezhető. Csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a Lucky Block magyar nyelvű weboldalára, majd rákattintasz a „Feliratkozás” gombra.

3. Lépés – BTC befizetése

A gyors regisztrációt követően már nincs sok dolgod. Kattints a „Befizetés” gombra, majd alaposan ellenőrizd, hogy BTC van beállítva.

Ezt követően a megjelenő tárcacímnél kattints a „másolás” gombra. Ismét menj fel a Binance oldalára, kattints „Wallet”, majd a „Withdraw crypto” gombra és válaszd ki a Bitcoint. Ha ezzel megvagy csak illeszd be az előzőleg kimásolt pénztárca címét és erősítsd meg a tranzakciót.

4. Lépés – Kezdődhet a játék!

Már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod, milyen játékokkal szeretnél játszani, vagy milyen fogadásokat szeretnél megkötni.

A kriptokaszinóban több ezer különböző játék érhető el, melyek a hétköznapi élő asztalos kártyajátékoktól, az aknakeresőn keresztül egészen a 3D-játékokig terjednek. Válaszd ki a számodra megfelelő időtöltést, válassz tétet, és már kezdheted is a szórakozást.

A Lucky Block kaszinó sportfogadási felületén gyakorlatilag bármely sport és e-sport elérhető. Legyen szó krikettről vagy Counter-Strike-ról, garantáltan meg fogod találni az összes rangos, illetve kevésbé ismert eseményt a sportágakban.

Lucky Block – Februári Foci Mánia

A Lucky Block fejlesztői úgy döntöttek, hogy kedveskedni fognak a labdarúgás szerelmeseinek, és elindítanak egy februári akciót.

Ezen bárki részt vehet, aki legalább 20 euró értékben fogad február 12 és 18 között. Minden 20 eurót meghaladó fogadást követően a felhasználók egy tombolajegyet kapnak, amiből maximálisan ötven gyűjthető össze.

lucky block football mania

Az oldalon a sorsolásra február 18-án fog sor kerülni, ahol a fejlesztők a tombolatulajdonosok közül 50 szerencsést választanak ki véletlenszerűen. Minden nyertesnek 100 euró fogja a markát ütni, amit az oldal fejlesztői 48 órán belül a felhasználó számlájára el is utalnak.

Ha nem szeretnél lemaradni erről az izgalmas akcióról, és úgy érzed valamelyik mérkőzésre szívesen megkötnél egy fogadást, válaszd a Lucky Blockot.

Látogass el a magyar nyelven is elérhető Lucky Block kaszinóba, még ma!

További hírek: