Már játszhatunk a második Tamadoge játékkal: Elindult a Rocket Doge

A Tamadoge fejlesztőit úgy látszik nem lehet megállítani. Miután 2022 egyik legsikeresebb előértékesítését lezárták, idén a csapat sorra hozza forgalomba a beígért játékokat.

Az első, alig néhány hete megjelent Super Doge mostanra több száz dollárnyi nyereményalapot gyűjtött össze, hála a projekt eltökélt követőinek. A nyereményalap azoknak a befektetőknek a számláján fog landolni, akinek a legmagasabb pontszámot sikerül elérni a játékban.

Érkezik a Rocket Doge!

Hasonlóan izgalmas játékélményt kínál a napokban bemutatott, szintén arcade stílusú Rocket Doge. A Rocket Doge története szerint jószágunk rábukkan egy elhagyott Eagle-6 rakétára, aminek a segítségével könnyebben tud majd navigálni a hatalmas növényzet között. Miközben kutyánkkal igyekszünk minél pontosabban repkedni, különböző akadályokat és ellenségeket kell majd kikerülni annak érdekében, hogy minél messzebbre tudjunk eljutni.

Természetesen a Rocket Doge is play-to-earn (P2E) rendszerre épül, tehát a legügyesebbek profitot tudnak szerezni a játékkal. A Rocket Doge két verzióban fog megjelenni, vagyis azok is tudják majd élvezni, akik nem szeretnének TAMA-t venni.

Rocket Dodge 2

 

Szem előtt tartva, hogy mekkora hatása volt az első játék megjelenésének a TAMA értékére, egyáltalán nem lenne meglepő, ha a mostani megjelenést követően is számottevő árfolyamnövekedést lehetne látni a népszerű kutyás érménél.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Fényes jövő elé néz a Tamadoge

Az eddig megjelent játékok mechanikája a következő: hozzáférhető a játékból egy fizetős, továbbá egy ingyenes verzió is. Ugyan mindkét esetben ugyanabban a játékélményben lehet részünk, a fizetős verzióban profithoz is tudunk majd jutni szórakozást közben.

Ehhez rendelkeznünk kell egy kriptotárcával, illetve a Tamadoge natív érméjével, a TAMA-val. Minden játék megkezdése egy TAMA-ba kerül, aminek jelentős része egyből a nyereményalapba vándorol. A játékban pontokat szerezhetünk, és a legügyesebb játékosok minden hónap végén megkapják a nyereményalapban összegyűlt összeget.

A Tamadoge vezérigazgatója, Jon Bishop reméli, hogy ez a fajta jutalmazási rendszer képes lesz játékosok tömegeit rabul ejteni. Bishop nem idegen a tech-szektorban, mivel korábban az Outright Games és a PayPalnál is vezető pozíciót töltött be.

A most megjelent Rocket Doge tökéletesen követi a csapat korábban közölt ütemtervét, így egészen biztosan a projekt képes lesz rászolgálni arra a bizalomra, amit a befektetőktől az előértékesítés során kiérdemeltek.

Rocket-Dodge-kreditek

Az arcade játékok piaca hatalmas. A Data Bridge piackutató intézet tanulmánya szerint az ágazat mérete 2021-ben 3.6 milliárd dollár volt, azonban 2029-re várhatóan meg fogja haladni 5.4 milliárd dollárt. Amennyiben az arcade játékokat és a Web3-technológia jutalmazási rendszerét sikeresen tudják ötvözni a fejlesztők, abban az esetben a növekedési lehetőségek felbecsülhetetlenek.

Ebben a piaci környezetben az sem lenne meglepő, ha Tamadoge csapata még a legnagyobb játékfejlesztő cégeket is képesek lennének kihívás elé állítani.

Jelenleg a Tamadoge játékai kizárólag asztali számítógépről, böngészőn keresztül érhetők el, de a fejlesztők úgy tervezik, hogy a közeljövőben egy mobiltelefonos verziót is ki fognak adni.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Mindenki kedvenc kutyusát nem lehet megállítani!

Azt követően, hogy megjelent a Tamadoge első játéka, a TAMA értéke is begyújtotta a rakétákat. Alig néhány hét alatt az árfolyam 0.14 dolláros szintről majdnem a duplájára, 0.22 dollárig szaladt. Jelenleg a csapat fejlesztői tárgyalásokat folytatnak a legnagyobb kriptotőzsdével, a Binance-szel annak érdekében, hogy ott is listázásra kerüljön a token. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben további növekedésre lehet számítani az árfolyammal kapcsolatban.

A kirobbanó lelkesedés azonban nem csak a TAMA-n, hanem a játék felhasználóinak adatain is látszott.

Az első héten átlagosan, egy játékos 15 000 pontot tudott elérni és 32 alkalommal játszott. Az első héten kiosztott nyereményalap összege pedig elérte a 450 dollárt (164 000 forint!), amit a hét legügyesebb felhasználói vihettek haza.

A nyeremények elosztása az alábbi rendszer szerint történik: a ranglista első helyezettje a nyereményalap 40%-át viheti haza, a második 20%-ot míg a harmadik 10% TAMA-nak lehet büszke tulajdonosa. A 4-10. helyezést elérők 1% jutalomra számíthatnak, a 11-20. helyezettek 0.5%-ot kapnak, a fennmaradó 18% pedig a többi játékos között kerül egyenlő arányba kiosztásra.

Tamadoge-Super-Doge

A nyerési esélyeket nagyban tudjuk növelni, amennyiben különböző Tamadoge NFT-kártyákat vásárolunk. Összesen három különböző gyakoriságú (Common, Rare és Ultra Rare) NFT-gyűjtemény érhető el, melyek segítségével blökink attribútumait tudjuk növelni.

A különböző ritkaságú kártyák mellett továbbá lehetőség lesz TAMA-ért cserébe különböző NFT- tárgyakat, kiegészítőket és ételeket vásárolni digitális ebünknek. Ezek segítségével átmenetileg, vagy akár tartósan növelhetők különböző tulajdonságok.

Amennyiben úgy érzed rendelkezel mindazzal, ami ahhoz kell, hogy te lehess a legjobb, több lehetőség közül is választhatsz. A Tamadoge weboldalán keresztül három különböző méretű csomagból is tudsz választani (100, 500, 1500 kredit) melyek eltérő mennyiségű TAMA-t tartalmaznak.

Ezen felül vásárolhatsz bármely nagyobb kriptotőzsdén is TAMA-t (Uniswap, LBank, OKX stb.), amiket később a kriptotárcádba utalhatsz. Ha ezzel megvagy, csak csatlakoztasd a tárcádat a Tamadoge oldalához, és már kezdődhet is a játék!

A Rocket Doge csak a kezdet!

Minden jel szerint a Tamadoge támogatói nem fognak unatkozni, hiszen hamarosan a Rocket Doge mellett újabb játékok fognak megjelenni az ökoszisztémában.

Amint lezárul az előzetes tesztelés, elérhetővé fog válni a „To the Moon”, a „Tama Blast” és a „Tamadoge Run”.

Ezek mindegyike más és más játékélményt fog biztosítani a felhasználók számára, így mindenki könnyedén meg fogja találni a számára ideális időtöltést. Ez viszont még mindig nem minden!

Az év későbbi részében várhatóan meg fog jelenni a Tamadoge kiterjesztett valóság (AR) mobilalkalmazás. Ennek segítségével kedvenceinkkel szinte valóságos módon interakcióba fogunk tudni lépni, továbbá az alkalmazás lehetővé fogja tenni a csatlakozást a Tamaverse-hez, ami a projekt metaverzum felülete.

Tamadoge vásárlása az OKX-en

Nem vagy lemaradva

Amennyiben azon töröd a fejed, hogy elszalasztottad 2022 egyik legnagyobb lehetőségét, miután nem vásároltál az előértékesítés során TAMA-t, ne búsulj.

Szem előtt tartva, hogy az eddig megjelent játékok, milyen hatással voltak a felhasználószámra, napi kereskedési volumenre és a TAMA árfolyamára, még mindig megéri csatlakozni. Várhatóan az idei év során bemutatásra kerülő játékok tovább növelik a token árát, amivel így te is jelentős haszonra tudsz majd szert tenni.

Arról nem is beszélve, hogy az érméid sokszorosát szerezheted vissza, amennyiben sikerül a ranglista elejére eljutnod.

Ne késlekedj, csatlakozz még ma az év egyik legizgalmasabb P2E játékához!

További hírek: