Hogyan lehet 1 millió dollárt keresni egy év alatt ezekkel a legígéretesebb altcoinokkal?

A várva várt bikafutam és altcoin szezon már itt van a láthatáron. A piaci viszonyok nyugodtak, de minden készen áll arra, hogy a legígéretesebb altcoinok bármelyik pillanatban kitörjenek.

Ebben az egyedülálló fázisban az altcoinok most még a mélyponton vannak, mielőtt egy potenciális fellendülés indulna meg. Ez egy kiváló lehetőség lehet a kriptoszektorban való meggazdagodásra.

Néhány ígéretes altcoin robbanás előtt áll, így hatalmas hozamokra van kilátás. A befektetők kíváncsian várják, hogy mely érmékben rejlik a legnagyobb potenciál. Ez a cikk összeszedi a növekedés előtt álló legfontosabb altcoinokat.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dolláros mérföldkövet: Ez egy páratlan befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét is, mivel exkluzív tokenjének előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedett. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak neki, hiszen a CYBRO tokenek most még mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzza a kiemelkedő kriptobálnákat és influenszereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez. Egy izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy július 15-ig aktív ajánlóprogramot is indított, amely 12%-os jutalmat kínál a közvetlen ajánlottak tokenvásárlásai után, 3%-ot a másodszintű ajánlottak után és 2%-ot a harmadszintű ajánlottak után. A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és a programban résztvevők dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking juttatásokat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belüli erős biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már el is kelt, ez egy egyedülálló ehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból értéket kínál.

>>>Lépj be a CYBRO-ba és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

A LayerZero (ZRO) erős bullish jeleket mutat a kriptorali közepette

A LayerZero (ZRO) figyelemre méltó árfolyammozgásaival komoly hullámokat vet. Jelenleg 0,67 és 5,29 dollár között ingadozik, az érme az elmúlt hat hónapban lenyűgöző 161%-ot emelkedett. Ez a bikás lendület nem mutatja a lassulás jeleit. A legközelebbi ellenállási szintek 7,76 és 12,38 dollárnál vannak, így a ZRO előtt még jelentős növekedési lehetősége áll. Ha ezeket az akadályokat leküzdi, akkor 50% feletti nyereséget láthatunk, és a jelenlegi csúcsokhoz képest majdnem megduplázódhat. Az érme RSI értéke stabilan 53,67 körül van, ami azt jelzi, hogy nem túlvásárolt.

A Sui a visszatérésre készül: a bikák készen áll a támadásra

A Sui (SUI) tokennel jelenleg 0,76 és 0,99 dollár között kereskednek. Bár az árfolyam a közelmúltban enyhe csökkenést mutatott, a bikák még nem szálltak ki teljesen a játékból. A legfontosabb szint, amit figyelni kell, az 1,10 dollár, ez a legközelebbi ellenállás. Ha ezt áttöri, akkor könnyen 1,34 dollárig emelkedhet, ami körülbelül 35%-os potenciális nyereséget jelentene. A jelenlegi támasz 0,64 dollárnál van, ami egy biztonsági hálót jelent. Az RSI 45,28-as értékével az érme a túladott területhez közelít, ami azt jelzi, hogy a fordulat a láthatáron lehet.

Starknet: A bikák felkészülnek az áttörésre, miközben a medvék gyengülnek

A Starknet (STRK) tokennel jelenleg 0,60 és 0,87 dollár között kereskednek. A közelmúltbeli egyhavi 46,1%-os esés ellenére az érme az elmúlt hat hónapban 249,1%-ot emelkedett, ami erős hosszú távú potenciált mutat. A bikák és a medvék kötélhúzásban vannak, amit az 51,9-es RSI és az 54,36-os sztochasztikus mutató is jelez. A legközelebbi ellenállás 1,04 dollárnál van, az e fölötti áttörés az STRK-t 1,31 dollár felé lendítheti, ami a jelenlegi tartomány alsó határához képest közel 100%-os emelkedést jelentene.

Az Arbitrum potenciális kitörésre készül, a $1.01-os ellenállást célozza meg

Az Arbitrum (ARB) tokennel jelenleg $0,71 és $0,90 között kereskednek, és enyhe csökkenő tendenciát mutat, ahogyan az elmúlt héten 0,32%-os esés és az elmúlt hónapban nagyobb, 34,10%-os csökkenés volt tapasztalható. Ennek ellenére az ARB rugalmasságot mutatott a kulcsfontosságú támaszszinteken, mint például a $0,63-os szint. A bikák szemmel tartják a legközelebbi ellenállást 1,01 dollárnál, ami megfelelő lendület esetén elérhető. Ha az ARB áttöri ezt a szintet, akkor az 1,20 dolláros következő ellenállás felé veheti az irányt, ami a jelenlegi szintekhez képest több mint 30%-os potenciális emelkedést jelentene.

Konklúzió

Az olyan altcoinok, mint a ZRO, SUI, STRK és ARB komoly potenciállal rendelkeznek, de időbe telhet, amíg jelentős hozamot érnek el. A CYBRO azonban kiemelkedik a többi közül. A decentralizált pénzügyek következő generációjának része, így a korai befektetők egyedülálló esélyt kapnak a CYBRO token előértékesítésével. Az első kibocsátás 2024 második negyedévében várható. Ez nagyszerű lehetőség lehet azok számára, akik gyorsan szeretnék maximalizálni a nyereségüket.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos  kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***