Hogyan váljunk sikeres kriptokereskedővé: mindig az ellentettjét tedd amit a CNBC tweetel!

A jól ismert és kriptos berkekben népszerű Jacob Canfield egy érdekes korrelációra hívta fel a figyelmet, amit egy TradingView grafikonon osztott meg. A grafikon alapján bármit is tweetel a CNBC amerikai hírtelevízió bitcoinról, annak 95%-os pontossággal az ellentétje következik be.

95%-os pontosságú Bitcoin ellentét indikátor

Canfield állítja, 2018-ban minden egyes bikás CNBC tweet a bitcoin rali csúcs közelében esett, mialatt minden egyes medvés tweet pozitív fordulópontot jelentett a bitcoin árfolyamában.

A múlt héten a CNBC 3 medvés tweetet ejtett el, ami ezek alapján pontosan az ellenkezőjét jelentheti.

Canfield, aki egy kereskedési jelzéseket szolgáltató honlapot működtet, szintén meghívást kapott a CNBC pénzügyi elemző műsoraiba.

Sokan számára ismert a CNBC indikátora mióta pontosan akkor adtak le egy riportot arról hogyan kell ripple-t (XRP-t) venni, amikor az 3$ dolláros csúcson volt, majd ezután leközöltek egy cikket arról, hogyan lehet eladni az XRP-t, ami az akkori 1$ dolláros minimumán volt és épp újra elkezdett erősödni.

A Bitcoin Bázis csapata nagyon reméli, hogy a következő napokban a hírcsatorna tweetjei temetői / ‘itt a vég’ hangulatot fognak idézni a bitcoin kapcsán mert akkor bizonyos, hogy minden rendben lesz a BTC árfolyammal.

Nem kell Amerikába mennünk a kiadós mainstream hírekért a bitcoinról. Álljon itt pár random szalagcím Magyarország krémje-javától:

  • Portfolio.huHaldoklik a bitcoin, de a lelkét adó csúcstechnológiáért megőrülnek
  • Portfolio.huKivégezték tegnap a bitcoint, de nincs ok pánikra
  • Piacesprofit.huTudatos manipuláció áll a bitcoin zuhanása mögött
  • Tozsdeforum.huNullás árfolyam lehet a bitcoin-sztori vége
  • Privatbankar.huÓriásit zuhant a bitcoin, nem tudni, hol a vége

Lévén szó, csapatunk napi szinten követi a hazai híreket a témában, azt tapasztaljuk, nagyon ritka ha a nagy olvasottságú hazai pénzügyi portálok bármi jót is írnak a kriptopénzekről.

A Bitcoin Bázis logikusan elfogult a kriptovaluták irányába, de azt nem mondhatja senki se ránk, hogy csak a jót, vagy csak a rosszat írjuk meg a témában, szemben a deszkalap magyar mainstream médiával.

CNBC: ‘Boom or Bust’ – 60 perces dokumentumfilm a bitcoinról

A népszerű amerikai pénzügyi csatorna helyi idő szerint éjfélkor egy 60 perces dokumentumfilmet sugároz a bitcoinról.

A csatorna által közölt sajtóközlemény szerint igyekszik bemutatni a BTC “jó, rossz és csúnya” oldalát is, beleértve a kriptó evangélistákat, a bitcoin szerepét a pornóiparban, a milliárdos kockázati tőkebefektetőket, a kriptoforradalom anarchistáit stb.

Az eredeti dokumentumfilm pop kultúrát, elragadó képanyagot és hip hop dallamokat (a bitcoin védjegye) vonultat fel ahogy végig követi a lenyűgöző karaktereket és szenvedélyes érveiket a bitcoinért vagy ellene.

A dokumentumfilmben olyan karakterek tűnnek fel, mint Jordan Belfort, a Wall Street farkasa, aki közismerten ellenzi a kriptovalutákat.