Így vágj bele az online kaszinózásba

Az online kaszinók kiváló időtöltést kínálnak azok számára, akik szeretnek felelősségteljesen kockáztatni.

Ha azok közé tartozol, akik már régóta fontolgatják, hogy szó szerint kockára teszik a szerencséjüket, vagy szerettél volna fogadást kötni egy mérkőzésre, abban az esetben ez a cikk neked szól.

Írásunkban részletesen megtárgyaljuk, milyen előnyökkel járnak az online kaszinók, milyen szempontokat kell mérlegelni a csatlakozás előtt, illetve bemutatunk egy tökéletes alternatívát azok számára, akik alacsony költségek mellet kipróbálnák az online kaszinózást.

Miért érdemes online kaszinózni?

Szemben a hagyományos kaszinókkal, az online kaszinók a hét bármely napján, bármikor elérhetők. Nem szükséges utazni, kiöltözni, vagy másokkal találkozni azért, hogy pörgessünk egy párat.

Az utazáson túl, az online kaszinókban az elérhető játékok mennyisége is sokkal nagyobb és változatosabb. Legyen szó hagyományos kártyajátékokról, vagy modern 3D-játékról, a legtöbb online kaszinóban biztosan meg fogjuk találni a számunkra tökéletes időtöltést.

online casino

A hagyományos kaszinókban a játékosok egy-egy alkalom során igen jelentős mennyiségű pénzt tesznek kockára. Ezzel szemben az online kaszinóknál a játékot már csupán néhány dollár befizetésével el tudjuk kezdeni. Ennek köszönhetően, kiadásaink jelentősen csökkenthetők, ráadásul a kockáztatott összeg is alacsonyabb.

Szintén egy hatalmas előnye az online kaszinóknak, hagyományos társaikkal szemben, hogy a tranzakciók elvégzésére több lehetőség van. Az online térben használhatjuk bankkártyánkat, elektronikus pénztárcánkat (például PayPal vagy Neteller), de mára egyre több kaszinó a kriptopénzeket is elfogadja befizetéskor.

Tippek kezdőknek

Talán a legfontosabb, amit érdemes szem előtt tartani a kaszinózás során, hogy ez csak szórakozás.

Mindig akkora összeget kockáztass, amekkorának az elvesztése nem jelent gondot, és soha ne próbáld meg „rendbe hozni” a veszteséget azzal, hogy még több pénzt kockáztatsz.

Amennyiben elérhetők ingyenes játékok, először kezdj azokkal, hiszen így bármilyen díjtól mentesülve próbálhatod ki, hogy hogyan menne „élesben” a játék.

Nem könnyű, de szállj ki egy nyerő fázisban. Amennyiben több pénzt szereztél, mint amennyit kockáztattál, vedd ki a nyereséget. Minden jó időszaknak vége van egyszer, amit könnyen megelőzhetsz azzal, ha realizálod az elért profitod.

Mielőtt egy játékot kipróbálnál, vagy egy kaszinóhoz csatlakoznál, olvass utána. Nézd meg, hogy mások milyen véleménnyel vannak róla, sőt érdemes lehet az elérhető játékok fejlesztőit is megnézni. A játékokkal kapcsolatban pedig érdemes elolvasni a szabályokat, illetve megérteni, hogy pontosan milyen nyerési esélyekkel kezdesz bele a játékba.

Előre állapíts meg egy keretösszeget, és ne költs annál többet. Minden hónapban számold ki, hogy mennyit szánsz az online kaszinózásra, és annál többet ne utalj a kaszinószámládra. Ezzel az egyszerű módszerrel könnyen el tudod kerülni a későbbi esetleg túlköltekezést.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Mi alapján válasszunk online kaszinót?

Bármelyik online kaszinót is választod, a csatlakozás előtt alaposan olvass utána. Érdemes megnézni különböző értékelőoldalakat, illetve felhasználói élményeket keresni. Abban az esetben, ha túlnyomóan negatív véleményeket olvasunk, érdemes elkerülni a kaszinót.

A vélemények mellett vizsgáljuk még meg az elérhető bónuszokot. A legtöbb online kaszinó ugyanis hatalmas ajándékokkal várja a felhasználókat.

Az elérhető bónuszok igen változatosak lehetnek, de többnyire részesülhetünk az első befizetések után különböző befizetési bónuszokban, ingyenes pörgetésekben és joker játékokban.

Még mielőtt bármilyen problémánk felmerülne, nézzük utána az ügyfélszolgálatnak. Egy gyors, és mindig elérhető ügyfélszolgálat rengeteg nehézségtől kímélhet meg minket.

Ami még fontos lehet, hogy ismerjük a ki- és befizetések pontos menetét. Olvassunk utána az ÁSZF-ben, hogy milyen feltételei vannak pénzünk felvételének, és milyen díjakat kell kifizetni a tranzakciók során.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Bővebben a bónuszokról

Az online kaszinók egyik legnagyobb előnye, hogy számos bónuszhoz lehet hozzájutni. Az elérhető bónuszok a legtöbb esetben három fő kategóriában sorolhatók:

  • Regisztrációs bónusz
  • Újratöltési bónusz
  • Hűség/VIP program

A regisztrációs bónusz lényege, hogy az első befizetésünk alkalmával, illetve az azt követő, előre meghatározott számú befizetés során bizonyos mennyiségű bónuszt tudunk szerezni. Ennek a mértéke változó, és minden kaszinó esetében más és más módon lehet megszerezni, ezért a választott kaszinónál mindenképpen olvassunk utána részletesen.

A legtöbb esetben a bónusz összege a befizetett összeg egy bizonyos százaléka, plusz egy előre meghatározott játékra adott mennyiségű ingyen pörgetés.

Az újratöltési bónusz több szempontból is hasonlít a korábban említett, regisztrációs bónuszura, csupán annyi a különbség, hogy kisebb a bónusz mértéke.

Végezetül a hűség vagy VIP program azok számára elérhető, akik kellően nagy összeget fektettek be, nagyon sokat nyertek vagy elég régóta aktív tagjai a kaszinónak.

A megszerezhető hűség/VIP bónuszok igen változatosak lehetnek. Szerezhetünk különböző mértékű pénzt, amit a kaszinó a számlánkon ír jóvá, de részesülhetünk akár ingyen jegyekbe is sportrendezvényekre vagy koncertekre.

Annak érdekében, hogy ne érjen érhessen minket semmi váratlanul, olvassunk utána a kaszinó szabályzatában, hogy a bónuszok kiváltásának pontosan milyen feltételei vannak.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Lucky Block – a legjobb kriptokaszinó, nem csak profiknak!

A felsoroltakat figyelembe véve, bátran tudjuk ajánlani a blokklánc-technológiát használó, magyar nyelven is elérhető Lucky Block kaszinót.

Amennyiben nem rendelkezel sok tapasztalattal a kriptopénzek világában, egyáltalán nem kell búsulni. A Lucky Block kaszinóban a befizetések elvégezhetők bank- vagy hitelkártya használatával, majd a befizetett összeg automatikusan átváltásra fog kerülni Bitcoinra.

Később az egyszerűség kedvéért az oldal dollárban jeleníti meg a befizetett összeget, azonban a számládon BTC lesz jóváírva.

A kriptokaszinók legnagyobb előnye az online kaszinókkal szemben, hogy a kifizetések ideje nem vesz igénybe többet néhány másodpercnél. Az online kaszinókban nem ritka, hogy a nyereményünk felvétele akár 2-3 napig is eltarthat. Ezzel szemben a blokklánc-technológiának köszönhetően a kriptokaszinók utalási ideje szinte azonnali.

Más, online kaszinókkal szemben, A Lucky Blocknál a minimum befizetési limit nem több egy dollárnál. Vagyis, ha nem vagy biztos a dolgodban, a Lucky Block ideális hely lehet arra, hogy alacsony összeget kockáztatva kipróbáld magad.

A Lucky Block fejlesztői ráadásul most izgalmas bónusszal várják az újonnan érkezőket. Akik még csak most regisztrálnak, azok a regisztrációt követő első héten a nettó veszteségeik 15%-át vissza tudják igényelni. A bónusz igényléséhez nincs más dolgod, csak felvenni a kapcsolatot az éjjel-nappal elérhető online ügyfélszolgálattal, és igényelni a visszatérítést.

Amennyiben nem kizárólag az online kaszinójátékok, hanem a fogadások is érdekelnek, abban az esetben mindenképpen érdemes egy esélyt adni a Lucky Blocknak.

Nem csupán több ezer izgalmas játék érhető el az oldalon keresztül, hanem gyakorlatilag az összes sportágra és e-sportra is lehet fogadásokat kötni. Legyen szó krikettről, dartsról vagy League of Legends-ről, a Lucky Block oldalán biztosan meg fogod találni őket.

Ha csatlakozni szeretnél nincs más dolgod, csak ellátogatni a magyar nyelven is elérhető weboldalra, és elvégezni a regisztrációt. Ezt követően pedig utalj minimum 1 dollárt a számládra, és már kezdődhet is a játék!

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

További cikkek: