Íme a játékok jövője: Ez a metaverzum projekt felkavarja a játékipar állóvizét

A RobotEra egy blokklánc-technológiát használó metaverzum projekt, ami az innovatív jellegének köszönhetően hatalmas hullámokat vert a játékfejlesztésben. A decentralizált, Ethereum blokkláncot használó ökoszisztémában a felhasználók profithoz juthatnak játékkal, hála a natív TARO érméknek.

Mivel a RobotEra a play-to-earn (P2E) modellre épül, ezért a játékosok változatos küldetések teljesítésével és egyszerű feladatok végrehajtásával tokeneket tudnak szerezni. Az így megszerzett kripto ezt követően felhasználható a platform piacterén keresztül különböző NFT-tárgyak vásárlására, de akár tőzsdén is lehet velük kereskedni vagy átválthatjuk őket más kriptopénzekre.

Köszönhetően az izgalmas játékmenetnek és az újszerű ökoszisztémának, számos felhasználó úgy tekint a RobotEra-ra, mint a videójátékok jövőjére. A fejlesztők ennek megfelelően kizárólag a legmagasabb színvonalú terméket fogják kiadni a kezük közül, ezért pedig a legjobb játékfejlesztőkkel közösen dolgoznak a RobotEra világán. Terveik szerint még 2023-ban elérhetővé fog válni játékuk.

robotera eloertekesites feb23

A RobotEra ékes példa arra, hogy a blokklánc-technológiának még mindig lehet újszerű felhasználási módokat találni. Egy-egy új és ígéretes projekt könnyedén képes lehet a feje tetejére állítani teljes iparágakat. A RobotEra ezt nem kizárólag a különleges játékélménnyel, hanem a VR/AR technológiával is képes lesz elérni.

RobotEra: forradalmasítja a játékfejlesztést

Dióhéjban a RobotEra platformján keresztül elérhetővé válik egy olyan virtuális világ, aminek csak a játékosok fantázia szabhatja meg a határait. Ebben a világban közös erővel, más játékosokkal összefogva lehetőség nyílik hatalmas épületek, tárgyak vagy akár teljes gazdaságok létrehozására. Ennek a működési elvnek köszönhetően a RobotEra egy teljesen magával ragadó játékélményt fog biztosítani mindazoknak, akik bizalmat szavaznak a projektnek.

Hála a blokklánc-technológiának és a digitális fizetőeszközöknek, a RobotEra képes lesz többet nyújtani, mint egy hétköznapi videójáték: Egyszerre tesz elérhetővé egy izgalmas, kalandokkal teli virtuális világot, és juttatja a felhasználókat profithoz.

Így lehetsz te is részese a RobotEra előértékesítésének

Szerencsére a legtöbb előértékesítéshez – így a RobotEra-hoz is – viszonylag egyszerűen lehet csatlakozni, mindössze néhány regisztrációt kell elvégezni, és máris részese vagy egy izgalmas projektnek.

Az alábbi útmutatónkban részletesen ismertetjük a natív, ERC-20 TARO érmék korai vásárlásának menetét, kitérve az összes lényeges lépésre.

MetaMask regisztráció

Első lépésként egy kriptotárcát kell létrehoznod, hiszen ennek segítségével fogadhatsz, küldhetsz és tárolhatsz különböző kriptopénzeket.

A MetaMask egyike a legnépszerűbb ilyen eszközöknek, mivel a felülete rendkívül felhasználóbarát, továbbá a legtöbb előértékesítés is elfogadja.

metamask regisztráció

Az általad használt böngészővel látogass el a MetaMask weboldalra, majd kattints a „Download” gombra. Amennyiben iOS vagy Android operációs rendszersz használsz, abban az esetben a MetaMask alkalmazását le tudod tölteni az App Store-ból.

Miután végeztél a letöltéssel, indítsd el a programot. Ha a telepítés befejeződött meg kell adnod egy jelszót. Ezt követően a következő oldalon látható lesz egy 12 szóból álló karakterlánc.

Ezt mindenképpen érdemes leírni egy papírra, mivel ez biztosítja a hozzáférést a kriptotárcánkhoz. Jelszavunk elvesztése/elfelejtése esetén kizárólag ezzel tudunk majd hozzáférni fiókunkhoz.

TARO token vásárlása

ETH/USDT vásárlása

A RobotEra előértékesítésében a TARO érmék megvásárlásának feltétele, hogy rendelkezz ETH vagy USDT kriptopénzzel.

A két kripto között a legnagyobb különbség, hogy az ETH ára ingadozó lehet, míg az USDT értéke a dollár árfolyamához van kötve.

A legegyszerűbben a Binance használatával tudsz ezekből bevásárolni. Miután elvégezted a Binance kriptotőzsde oldalán a regisztrációt, keress rá az általad választott tokenre, majd kattints a „Buy” gombra.

Token utalása MetaMaskra

Ebben a lépésben nincs más teendőd, csak elutalni az előzőleg megvásárolt kriptot a MetaMask tárcádba.

Nyisd meg a MetaMask fiókodat, majd kattints az „Account 1” fülre. Válaszd ki az általad vásárolt kriptot, majd kattints rá. A következő oldalon másold ki a kriptotárcád címét, majd menj fel ismét a Binance weboldalára.

Itt keresd meg a „Withdraw” menüpontot, kattints rá, majd illeszd be a MetaMaskról kimásolt tárcád címét.

Ezt követően ellenőrizz minden megadott adatot, és végezd el az utalást. A Binance a legtöbb esetben 10 percen belül elvégzi a tranzakciót.

MetaMask csatlakoztatása az előértékesítéshez

A kriptotárca csatlakoztatása rendkívül fontos. Nem csak azért, mert erről tudod majd megvásárolni a TARO érméket. Azért is fontos, mert amint elérhetővé válnak a tokenek, kizárólag a te kriptotárcád címére lehet majd az érméket kiutalni.

A RobotEra weboldalán keresztül látható egy „Connect Wallet” vagyis „Tárca csatlakoztatása” felirat. Miután erre rákattintottál, egy felugró ablakon ki fogod tudni választani a kriptotárcád szolgáltatóját.

Kattints a MetaMask feliratra, és már meg is vagy.

TARO érmék vásárlása

A tárcád csatlakoztatása követően nincs más dolgod, csak elvégezni magát a vásárlást.

Ehhez először a RobotEra platformján ki kell választani, hogy milyen kriptopénzt fogsz használni a fizetésnél. Kattints arra a kriptora, amit előzőleg Binance-en keresztül vásároltál.

A következő ablakon meg kell adnod a vásárolni kívánt tokenek mennyiségét. A minimum vásárlási limit 1000 TARO, ami a mostani előértékesítési szakaszban 20 dollárnak felel meg.

Kripto használata során felszámolásra kerül egy úgynevezett „gázdíj”. Ezt nem a RobotEra fejlesztői határozzák meg, hanem az Ethereum hálózata számolja fel automatikusan attól függően, hogy éppen mennyien használják a hálózatot. A gázdíj összege néhány dollártól egészen 20 dollárig terjedhet.

Ellenőrizd, hogy minden adat, amit megadtál helyes-e, majd kattints a vásárlás gombra és már meg is vagy.

TARO token vásárlása

TARO érmék igénylése

Ez a lépés majd csak akkor lesz aktuális, amikor a RobotEra előértékesítése lezárul.

Ekkor a weboldalon meg fog jelenni egy „Claim” vagyis „igénylés” gomb. Csatlakoztasd ismét azt a kriptotárcát, amit az előző lépések során használtál, majd kattints erre a gombra.

Ezt egy automatikus folyamat követi, aminek végeztél – a legtöbb esetben néhány percen belül – a kriptotárcádban lesznek a TARO érmék.

Miről szól a RobotEra

A játék története túlzás nélkül könyvbe illő, ezért a sci-fi szerelmesei számára is érdemes lehet adni egy esélyt a projektnek.

Röviden összefoglalva, a játék helyszínének teret adó Taro bolygó szörnyű kataklizmán esik át azt követően, hogy a robotok és emberek nemzetsége között háború tör ki.

Tudósok egy apró csoportja a teljes pusztulást megelőző pillanatokban létrehoz egy apró, emberi tudattal rendelkező robotcsoportot. Ezek egyikét fogja irányítani a játékos.

A túlélők célul tűzik ki maguk el, hogy otthonukat újjáépítik, elkerülve elődeik minden hibáját.

A robotok különböző csoportokba tagolódnak képességeik szerint, majd egymástól távol lévő kontinensekre költöznek, amiket a Központi Város köt össze. Ebben a változatos és izgalmas világban mindenki képes lesz megtalálni a számára tökéletes időtöltést.

A TARO gyorsan fogy

Az előértékesítés jelenlegi, első szakaszában a TARO érmék ára mindössze 0.02 dollár. Az eddig értékesített érmékből a teljes befolyt összeg hamarosan eléri az 1 millió dollárt.

Mivel az érmé ára hamarosan emelkedni fog, így azok, akiket érdekel a projekt, érdemes még most bevásárolni.

Akik így tesznek, azok az előértékesítés lezárására könnyen szert tudnak tenni akár 60% profitra is.

Csatlakozz még ma RobotEra-hoz!

Olvasd el ezt is: