Íme a projekt, ami új korszakot hozhat el

A blokklánc-technológia térnyerése megállíthatatlan. Legyen szó szerencsejátékról, elektromos járművek töltéséről vagy játékokról, a hétköznapok egyre több területén bukkanunk kriptopénzekre.

Ezek után azon sem lepődik meg senki, hogy a blokklánc-technológia egyre jobban beférkőzik a fitnesz világába is. Az elmúlt években az otthonról végezhető fitness programok népszerűsége rohamos nőtt, azonban a legtöbb projekt nem volt képes tartósan megőrizni a felhasználókat.

Ennek az elsődleges oka az, hogy az elérhető edzések egyhangúak voltak, továbbá nem rendelkeztek jutalmazási rendszerrel. Bár több move to earn (M2E) kriptoprojekt is felbukkant az előző évek során, ezek nem voltak képesek beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

Amint az látható, a fitness ágazatnak alapvető, kopernikuszi fordulatra van szüksége, amit minden jel szerint a Fight Out fejlesztői el is fognak hozni.

Mielőtt részletesen is bemutatnánk a Fight Out ökoszisztémáját, mindenképpen érdemes kitérni a projekt előértékesítésére.

Jelenleg az előértékesítés utolsó szakaszában járunk, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan a natív FGHT érméket csak jóval magasabb áron lehet majd beszerezni.

Az előértékesítés során már több mint 4.25 millió dollár gyűlt össze, ami jól mutatja, hogy mennyire népszerű a Fight Out.

Ha te sem szeretnél lemaradni, mindenképpen érdemes minél előbb csatlakozni!

FGHT token vásárlása

A szektor készen áll a változásra

Az M2E szektor hatalmas. Megközelítőleg a teljes piaci részesedése 500 millió dollár körül lehet. Ennek azonban a legnagyobb részét az elmúlt évek sztárja, a STEPN teszi ki, egészen pontosan a lépéseket számláló M2E projekt piaci részesedése hozzávetőleg 300 millió dollár.

A felhasználók azonban nincsenek elragadtatva a STEPN-től. Ennek az elsődleges oka az, hogy az ökoszisztémában szinte lehetetlen valódi profithoz jutni, ráadásul az elvégzendő feladatok unalmasak.

Ezen túl szintén sok kritika érte a STEPN-t, miután a csatlakozásnak feltétele, hogy a felhasználók egy költséges NFT-t is megvásároljanak.

Ezzel szemben a Fight Out mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy egy új korszak köszönthessen be a M2E világában.

Hogyan fogja megváltoztatni a Fight Out a fitnessvilágot?

A Fight Out egy blokklánc-technológiát használó fitness alkalmazás és edzőteremlánc.

Segítségével a felhasználók nem kizárólag az edzéseiket, és az ezek által elért eredményeket tudják majd nyomon követni. Mód lesz például pontosan monitorozni az alvásunkat, a táplálkozást, és még egy digitális NFT-avatárt is létre lehet hozni.

Ezen felül a rendszer úgy épül fel, hogy a következő edzés az előző edzéseink és az eddig elért teljesítmények alapján, mesterséges intelligencia segítségével kerül összeállításra.

Edzésfajtákban pedig nem lesz hiány. A repertoár magába foglalja a kardió és erőnléti edzéseket, továbbá a mentális egészségünk fejlesztésére is lehetőséget kínál a Fight Out.

Részt tudunk majd venni kardió, HiiT, ökölvívás, jóga vagy akár MMA edzéseket is.

Sőt, amennyiben egyéni segítségre lenne szükségünk, erre is lesz lehetőség: az alkalmazásban foglalhatunk időpontot személy edzőhöz, aki kérésünkre összeállít egy egyéni edzés- és táplálkozástervet.

Minden elvégzett edzés, verseny vagy kihívás teljesítését követően a Fight Out REPS-ben részesíti a felhasználókat. Ez az alkalmazáson belül használható digitális fizetőeszköz lehetővé teszi, hogy a kemény edzésekért jutalmat is tudjunk szerezni.

A REPS használatával a platform piacterén keresztül számos elérhető digitális és valós tárgy közül választhatunk. Vásárolhatunk avatárunk számára különböző NFT-kiegészítőket, de beszerezhetjük a Fight Out pólóját, átválthatjuk a REPS-t előfizetésre, vagy foglalhatunk időpontot személyi edzőhöz is.

A Fight Out a metaverzumban is lényeges térhódításra készül. Az általunk elvégzett minden edzés, eredmény és versenyen elért helyezés látszódni fog az Avatárunk profilján.

Ennek köszönhetően a Fight Out metaverzumában csatlakozhatunk kihívásokhoz és versenyekhez, amiket a valóságban kell majd teljesítenünk. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi, hogy bárkivel a világon össze tudjuk mérni erőnket úgy, hogy közben még jutalmakat is szerezhetünk.

FGHT token vásárlása

A legjobbak sorra csatlakoznak

Az elérhető edzéseket minden esetben profi edzők segítségével készítik el, és az elvégzendő feladatokról HD-videókat tekinthetünk majd meg. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy pontosan olyan gyakorlatokat végzünk el, amiket az alkalmazás mutat.

A profi edzők mellett viszont elit sportolók exkluzív edzésein is lehetőségünk lesz részt venni. A kezdeti sikereket követően a projekthez csatlakozott a világbajnok ökölvívó Savannah Marshall, Talia Santos és Amanda Ribas profi MMA harcosok, és Tremayne Dortch fitnesz influenszer.

Savannah-Marshall-Fight-Out

Minden csatlakozó össze fog állítani egy edzésprogramot, amit a felhasználók külön vásárolhatnak majd meg. Ezekből az anyagokból nem kizárólag azt tudhatjuk meg, hogy hogyan edzenek a profik. Elleshetünk tőlük technikákat, kaphatunk tanácsokat és még az étrendünkkel kapcsolatban is tanulhatunk egy s mást.

A csapat tervei szerint hamarosan további sportnagykövetek neve kerül majd fel, a már magyar nyelven is elérhető weboldalra.

Ne maradj le az FGHT tokenekről!

Míg az alkalmazás belső digitális fizetőeszköze a REPS, addig az ERC-20 FGHT érmék elsősorban az előfizetésre használhatók.

Aki még most vásárol, az 0.02257 dollárért szerezheti be az FGHT-t, azonban az április 5-re tervezett listázást követően, forgalomba már csak 0.0333 dolláros áron kerülnek a tokenek. Máshogy fogalmazva, ha még most vásárolsz, közel 50% profitra tudsz szert tenni!

A listázás ugyan még messze van, de már most sorakoznak a különböző kriptotőzsdék, akik listáznák az FGHT-t. Április 5 után elérhető lesz az érme az LBank, a BitFOrex, a DigiFinex, a Changelly PRO, a BKEX, és az XT.com kriptotőzsdéken.

Az elérhető 50% bonusz két, 25-25%-os részből tevődik össze.

Amennyiben legalább 500 dollár értékben vásárolsz, 10% extra FGHT üti a markod. Ha a befektetett összeg pedig meghaladja az 50 000 dollárt, abban az esetben pedig a maximális, 25% token kerül jóváírásra.

A projekt rendelkezik megszolgálási időszakkal is. Ez azt jelenti, hogy lekötöd az érméidet egy bizonyos időszakra, amiért cserébe folyamatosan jutalmakhoz juthatsz. Két éves lekötés esetén megszerezhető a másik 25% ajándék FGHT.

A megszolgálási időszakkal nem kizárólag ajándék tokeneket, hanem értékes ajándékokat is lehet szerezni. 500 dollárnál például 24 hónap tagságot kaphatsz, míg 10 000 dollárnál már az élethosszig tartó tagság mellett 2 napos edzőtáborban is részt tudsz majd venni.

FGHT token vásárlása

Év végén jönnek az edzőtermek!

A Fight Out csapata úgy tervezi, hogy 2023 végére bemutatják az első edzőtermüket, amit majd másik 19 fog követni.

Ebben a felhasználók magasabb REPS pontokért hajthatnak végre edzéseket. A termek egyik különlegessége az lesz, hogy rendelkezni fognak úgynevezett „okos tükrökkel”.

Ezek érzékelni fogják az avatárunkat, és tükörképünkként azokat fogják mutatni.

A termekben továbbá lehetőség lesz vásárolni az egészségbárokban, használhatjuk majd a közösségi tereket és akár kedvenc sportnagykövetünket is elcsíphetjük.

Végezetül, azok között, akik részt vesznek a mostani előértékesítésen, kisorsolásra fog kerülni 250 000 dollár értékű FGHT érme. A részvételhez csak annyi a dolgod, hogy vásárolsz március 31. előtt FGHT-t.

Nem érdemes kihagyni, csatlakozz még ma az év legizgalmasabb M2E projektjéhez!

FGHT token vásárlása

Olvasd el ezt is: