Indul a shitcoin fesztivál a Coinbasen: 8 új altcoint listázhatnak

A Coinbase 8 új token listázást tervezi a váltóján.

Egy mai blogbejegyzés szerint a Coinbase az Algorand, Cosmos, Dash, Decred, Matic, Harmony, Ontology és Waves felfűzését tervezi. A kiskereskedőkre szabott Coinbasen jelenleg Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, USD Coin, XRP, Stellar, Zcash, 0x, Litecoin és BAT tokennel lehet kereskedni.

A Coinbase múlt év szeptembere óta hagyott fel óvatos listázási politikájával miután új útmutatót jelentett be azoknak a projekteknek, amik fel szeretnének kerülni a magas likviditású váltóra. Akkor a Coinbase a következőt írta: “Mivel listázási bejelentések egyre gyakoribbak lesznek, ezért az új eszközök bejelentését a publikus indulás közvetlen időpontjában jelentjük be a Coinbase egyik vagy több termékén.”

Más szóval, a most bejelentett coinok, amik között van olyan, ami a minden idők csúcsát megütve még mindig 90%-os mínuszban van, szinte biztosra vehető a listázás. A vállalat jelenleg a belső kritériumai alapján szűri a digitális eszközöket. A hosszú távú cél, hogy a piacon lévő coinok 90%-a felkerüljön a Coinbase-re és váltóból teljes értékű tőzsdévé transzformálja magát.

A listázások ugyanakkor nem jelentik azt, hogy mindenütt kereskedni lehet majd vele ugyanis egyenként bírálja el az eszközöket a Coinbase, figyelembe véve az adott országok szabályozásait is.

Indulhat tehát a shitcoin fesztivál a Coinbasen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük