Ingyenes token listázást kínál egy Ázsiában domináns kriptotőzsde

Manapság rengeteg tokent listáznak a különböző kriptotőzsdéken, amelyeknek igazából nincs kiemelkedő közösségi ökoszisztémájuk és a likviditásuk is hagy némi kívánnivalót. Az ilyen tokenek pusztán azért kerülhetnek be a legnagyobb tőzsdékre, mert a sokszor borsos áron kínált tőzsdei szolgáltatások nem okoznak számukra anyagi problémát. Ugyanakkor számos “kishal” létezik, amely kiemelkedő projektet építget, mégsem jut be sehová, hiszen egy komolyabb tőzsdei listázás anyagilag a padlóra küldené.

A Big.One ázsiai kriptotőzsde belejelentette, hogy az ilyen alulról építkező projektek támogatása érdekében ingyenes tokenlistázást vezet be. A Big.One tőzsde elsősorban Ázsiában, – különösen a kínai kereskedők körében – ismert és aktív kriptotőzsde, anyavállalata a szintén kínai eredetű Yunbi.com (azóta már megszűnt) kriptotőzsde, ami a 2017-es országban bevezetett kriptovaluta kereskedelmi tiltás után települt át a Seychelles-szigetekre.

A friss akciója, a ONEListing keretében, a BigONE kifejezetten az eredetiséget és a blokklánc innovációt támogatja úgy, hogy ingyenes token listázást kínál a feltörekvő projektek számára. A tőzsde úgy gondolja, hogy ezzel a szolgáltatással a globális blokklánc ipar fejlődését segítik elő.

A OneListing lényege

Randolf Zhao, a BigONE globális ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta a programmal kapcsolatban, hogy “sok olyan token is listázásra kerül, amely nem is rendelkezik megfelelő közösségi háttérrel, egyszerűen csak van pénzük fedezni a tőzsdei díjakat. A BigONE-nál mi megoldást találtunk a nagy tőkével nem rendelkező projektek számára. A OneListing segítségével teljesen ingyen listázzuk a tokeneket, ha az megfelel néhány feltételnek. Ennek eredményeként a befektetők és az átlagos kereskedők bizalmát visszaadjuk, hiszen a BigONE minden egyes tokenje ígéretes jövőt kínál.”

Az ingyenes tőzsdei szolgáltatás igénybevételéhez a projektnek meg kell felelnie néhány felsorolt követelménynek. Ilyen például a minimális kereskedési volumen és az elkötelezett, tisztességes közösség. A BigONE értékelő bizottsága tapasztalt szakemberekből áll, akik a világ vezető cégeinél szerzett több éves tapasztalattal rendelkeznek olyan területeken, mint a blokklánc ipar, a befektetési banki szolgáltatások, a menedzsment tanácsadás, illetve a startupok megsegítése.

A ONEListing feltételei | Forrás: BigOne

Egy ilyen kezdeményezés nem csak a kriptovaluták fejlesztőinek és közösségének jelenthet kitörési lehetőséget, hanem a befektetők is profitálhatnak új, kiváló projektek felismerésében és az innováció ösztönzésében.

A Big.One kínai és ázsiai kereskedői körökben jól ismert kriptotőzsde, napi kereskedési volumene 181 millió dollár a CoinGecko adatai alapján, közel 6 millió felhasználóval rendelkezik, a napi aktív felhasználóinak száma 50 000.