Az INLOCK ügyfeleinek védelmét mostantól a FireBlocks biztosítja

Az INLOCK magyar, decentralizált hitelplatform bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a FireBlocks hálózattal. A partneri kapcsolatnak köszönhetően mostantól a digitális eszközöket egyedi biztosítás védi. 

A 2018-ban alapított INLOCK magyar fintech vállalat leszerződött a FireBlocks digitális eszközbiztonsági specialistával, amely a világ legnagyobb blokklánc alapú pénzügyi vállalatai számára nyújt védelmet. A FireBlock segy könnyen használható, vállalati szintű megoldás pénzügyi intézmények számára. A szolgáltatásnak hála nem kell lemondaniuk a cégeknek a biztonságról a digitális eszközökkel történő kereskedés során sem. A platform használatával biztonságosan lehet tranzakciókat indítani kriptotőzsdék, tárcák és letétkezelők között. A FireBlocks ezen felül biztosítási szolgáltatással is rendelkezik, amely így az INLOCK ügyfelei számára is elérhető.

Staking lehetőség arany alapú tokennel

A FireBlocks partnerségen túl az INLOCK arról is információt adott, hogy mostantól 100%-os fizikai arany alapú PAXG tokent is vásárolhatnak felhasználóik, és azokkal stakingelhetnek. Csabai Csaba az INLOCK társalapítója és vezérigazgatója azt nyilatkozta az új lehetőségről, hogy “az arany alapú megoldások rendkívül népszerűek, különösen a bizonytalan piaci körülmények között. A blokklánc alapú megoldásokat használó vállalatok nyitottak az innovációra. A New York-i székhelyű Paxos Trust Co. volt az első, amely felismerte a blokklánc alapú, tokenizált aranymegoldások fontosságát, így létrehozták a PAXG tokent. Ez az egyetlen arany alapú, szabályozott termék a piacon. 100% arany biztosítékkal rendelkezik, amely esetében az ügyfelek a fizikai biztosítékok tulajdonosai is.”

Kazár Viktória vezérigazgató-helyettes a FireBlocks együttműködéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy “a FireBlocks kiválasztása egy éves folyamat eredménye. Számos vállalat kínál hideg tárca (cold wallet) típusú, magas szintű biztonságot nyújtó megoldásokat. Ezek azonban nem elegendőek az INLOCK, mint peer-to-peer szolgáltató számára. A FireBlocks segítségével megvédhetjük ügyfeleink vagyonát, nemcsak a cold wallet-ben tároltakat. Bár az INLOCK legfontosabb prioritása mindig is a biztonság volt, az új partnerünkkel folytatott együttműködésnek köszönhetően, most dinamikusabban fejlődhetünk.Nem kell megosztani az erőforrásokat a termék- és a biztonsági fejlesztés között.”