Ismét itt a Bitcoin Kebab, amely most egy NFT-burgerrel érkezik

Itt a hétvége, no meg a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis podcastje. A műsor házigazdája Stier Kata, következő vendége pedig Berndt Dániel, a Bamba Marha Burger Bár nagy sikerű NFT-burger kampányát kitaláló és megvalósító Contented marketing ügynökség alapító-tulajdonosa, és NFT marketing specialista.

Dániel elmeséli, hogy mivel is foglalkozott korábban, hogyan is született a Contented, miért is különleges az ő ügynöksége, valamint hogyan kapcsolták össze a marketinget a kriptovilágban már jól ismert NFT-kkel.

Szó lesz természetesen arról is, hogy a Bamba Marha Burger Bár és a marketing ügynökség hogyan jutott el odáig, hogy a létrehozzák az NFT-burgert. A marketing IT-szakember megosztja velünk, hogy milyen fogadtatást is kapott az innovatív ötlet a magyar piacon, hogyan alakult a kampány, mikor sorsolták ki a nyertest, mekkora az igény hazánkban a hasonló kampányok lebonyolítására és mekkora anyagi vonzata van egy ilyen modern megoldásnak.

Kata vendégével beszélget az ICO és az NFT közötti hasonlóságokról és különbségekről, illetve Dániel elmeséli a podcast kedves hallgatóinak, hogy mik is azok a soulbound NFT-k. Egy igazi marketingestől hallhatjuk, milyen a kriptós tartalomkészítés, melyek a népszerű alkalmazások, mennyire fontos a kommunikáció a közösségi médiában, illetve szó lesz arról, hogy hogyan viszonyul a marketing szakma az új technológiákhoz.

Ha Ti sem maradnátok le egy érdekes adásról, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.

A Bamba Marha Burger Bárt mi is kipróbáltuk, beszámolónkat ITT találod.